Connect with us

Αναζήτηση

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

It’s my wine, and it’s now or never, με την υπογραφή του Jon Bon Jovi

Η εμπορική επιτυχία του Hampton Water, του ροζέ κρασιού με την υπογραφή του γνωστού ροκ σταρ Jon Bon Jovi, έφερε τον 59χρονο καλλιτέχνη στο εξώφυλλο του θρυλικού Αμερικάνικου περιοδικού Wine Spectator.

του Ζήση Πανάγου

Στο project συμμετέχει ο Jon Bon Jovi, ο γιος του Jesse Bongiovi και ο οινοποιός Gérard Bertrand, η ομάδα του οποίου έχει φροντίσει όλες τις λεπτομέρειες της παραγωγής. Το κρασί προέρχεται από την περιοχή Languedoc του γαλλικού Νότου και αποτελεί χαρμάνι των ποικιλιών Grenache, Cinsault και Mourvèdre.

Η οικογένεια και η σκληρή δουλειά είναι το θεμέλιο για τον θρυλικό ροκ σταρ Jon Bon Jovi. Ο ίδιος έχει εφαρμόσει στην καριέρα του, τη φιλανθρωπία του και την προσωπική του ζωή, με μεγάλη επιτυχία. Έτσι, όταν ένας από τους γιους του ήρθε κοντά του με ένα όνειρο να λανσάρει μια ετικέτα κρασιού, όχι μόνο συμφώνησε αλλά συνέβαλλε και στην πραγματοποίηση του συνεργαζόμενος με τον γιο Jesse Bongiovi και τον Gérard Bertrand, έναν από τους πιο έμπειρους αμπελουργούς στη Γαλλία. Έτσι μετά το λανσάρισμα του το 2018, το ροζέ του Languedoc, που ακούει στο όνομα Hampton Water, έγινε αίσθηση, επιτυγχάνοντας διψήφια ανάπτυξη κάθε χρόνο.

Έτσι όπως προαναφέρθηκε, με αυτό του το εγχείρημα ο διάσημος σταρ κατόρθωσε να γίνει και εξώφυλλο στο έγκριτο περιοδικό Wine Spectator, λόγω της μεγάλης αναγνωρισιμότητας και εμπορικής επιτυχίας που είχε το εν λόγω κρασί.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Η νεοφυής εταιρεία Bolledrinks με έδρα το Λονδίνο παρουσιάζει κάτι που ενδέχεται να αποτελέσει σταθμό για τον κόσμο των μη αλκοολούχων κρασιών: ένα αφρώδες...

REPORTS

Ο Επίτροπος Γεωργίας της ΕΕ, Κριστόφ Χάνσεν, υπογράμμισε τη Δευτέρα ότι η εμπορική συμφωνία με το Mercosur μπορεί να εξελιχθεί σε σημαντικό άνοιγμα για...

REPORTS

Τα λαμπερά Μοσχάτα κρασιά του Συνεταιρισμού Σάμου ήταν οι πρωταγωνιστές μιας βραδιάς εμπνευσμένης από το ακριτικό νησί, σε ένα μοναδικό παιχνίδισμα γεύσεων που επιμελήθηκε...

REPORTS

Στο Champagne Charlies του Λονδίνου προσγειώθηκαν τα κρασιά του θεσσαλικού αμπελώνα στα πλαίσια εκδήλωσης γευσιγνωσίας οίνου που διοργάνωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας στα πλαίσια του...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Ο έμπειρος οινοποιός που πάτησε πόδι στη Ζίτσα οραματίζεται να βάλει την γηγενή ποικιλία στο διεθνή οινικό χάρτη. Μετά τη Νάουσα και τη Ραψάνη,...

REPORTS

Με χρυσό βραβείο τιμήθηκαν και πάλι οι οινικές «ναυαρχίδες» του Συνεταιρισμού Σάμου, οι «ΨΗΛΕΣ ΚΟΡΦΕΣ» και το «SAMOS VIN DOUX», στον πιο έγκυρο και...

REPORTS

Επιδότηση ύψους 79,6 ευρώ το στρέµµα προβλέπει η 3η τροποποίηση του Στρατηγικού Σχεδίου της ΚΑΠ για τη διατήρηση του Αττικού Αµπελώνα και της γηγενής...

REPORTS

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2025, η Οινοποιία Ψαρούλη υποδέχθηκε επαγγελματίες του τουρισμού, ξενοδόχους, ξεναγούς, τουριστικά γραφεία και δημοσιογράφους...