Connect with us

Αναζήτηση

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

CABERNET-MERLOT ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ

ΚΤΗΜΑ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ

CABERNET-MERLOT ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ

RED WINE

Ερυθρός Ξηρός

VOL: 13%

Μια κλασική ερυθρή οινοποίηση κάθε ποκιλίας ξεχωριστά. Μετά το τέλος της αλκοολικής και της μηλογαλακτικής ζύμωσης γίνονται οι πρώτες αναμίξεις. Έπειτα, ακολουθεί παλαίωση σε γαλλικά και αμερικάνικα δρύινα βαρέλια για έναν χρόνο στη διάρκεια του οποίου τα κρασιά μεταγγίζονται δύο έως τρεις φορές. Την εμφιάλωση ακολουθεί ωρίμανση στην φιάλη τουλάχιστον 6 μήνες. Όσον αφορά, το γευστικό προφίλ του κρασιού επρόκειτο για μια μοντέρνα έκφραση του κλασικού χαρμανιού με άφθονο μαύρο φρούτο και ευχάριστη πολυπλοκότητα. Φίνες τανίνες και καλή δομή υποστηρίζουν τον χαρακτήρα , που προσδίδει η χαρισματική ημιορεινή περιοχή. Ένα απολαυστικό ερυθρό κρασί που αναδεικνύει τα εδέσματα.

ΧΑΡΤΗΣ

ΑΣΚΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

GRAPES

CABERNET-MERLOT

κρεας κοκκινο
ψαρι ροζε
τυρι ροζε
λαχανικα ροζε
γλυκο ροζε

Σχετικά Άρθρα

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Στη Βουργουνδία, μια από τις πιο διάσημες αμπελουργικές περιοχές της Γαλλίας, οι παραγωγοί έχουν ξεκινήσει ένα φιλόδοξο σχέδιο για την επίτευξη ουδετερότητας ως προς...

REPORTS

Ο Χρήστος Τσιτσιρίγγος ανακηρύχθηκε Πρόεδρος του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνδέσμου για τρίτη διαδοχική φορά, ενώ ο Απόστολος Καλμπούρης αποτελεί το νέο Πρόεδρο του Εποπτικού Συμβουλίου...

REPORTS

Μετά από δυο ισχνές παραγωγικά χρονιές, οι προοπτικές για τη συγκομιδή του 2025, μετά την επέλαση του πρώτου κύματος του παγετού στις 19 προς...

REPORTS

Καθώς η ζήτηση για λευκά κρασιά συνεχίζει να αυξάνεται στην Ασία και οι τιμές για τα κόκκινα κρασιά της Βουργουνδίας εκτοξεύονται, τα κρασιά του...