Connect with us

Αναζήτηση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Γευσιγνωσία οίνου φέρνει το W.S.P.C. από την άνεση του σπιτιού

Tastings, επιμορφωτικά προγράμματα όσον αφορά το κρασί και Master-classes συνεχίζουν για το μήνα Μάρτιο και Απρίλιο.

Την ευκαιρία για οινική επιμόρφωση διαδικτυακά προσφέρει το «W.S.P.C. – The Extras» για όλο το Μάρτιο και Απρίλιο, μια αφορμή για δημιουργικές στιγμές στο σπίτι. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, Webinars εισαγωγής στη παραγωγή οίνου «από το αμπέλι στο ποτήρι», food and wine pairing και marketing, Master-classes γευσιγνωσίας οίνου και αποσταγμάτων.

Μια σειρά από Blind Tastings Master-classes για σπουδαστές Επιπέδων 3 και σαφώς σπουδαστές του WSET Diploma έπονται τον Απρίλιο.

Τα θεωρητικά Webinars είναι άνευ χρέωσης και τα πρακτικά Master-classes με χρέωση. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://mailchi.mp/a1072ed68ae0/the-extras-3747142?e=8e9413a6e7.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Σταφύλια υψηλής ποιότητας σε όλο το εύρος των αμπελουργικών περιοχών της χώρας προοιωνίζει ο φετινός τρύγος, με τη συγκομιδή για τις πρώιμες ποικιλίες να...

REPORTS

Η παγκόσμια βιομηχανία αλκοολούχων ποτών αλλάζει ραγδαία, καθώς οι νέες προτιμήσεις των καταναλωτών και οι τεχνολογικές εξελίξεις καθορίζουν ένα εντελώς διαφορετικό τοπίο.

REPORTS

Οι κατά τόπους Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας των Περιφερειών ενημερώνουν ότι οι δηλώσεις συγκομιδής θα υποβάλλονται από τους υπόχρεους αμπελουργούς οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου, μόνο ηλεκτρονικά...

REPORTS

Μια πρόσφατη επιστημονική ανασκόπηση, υπό την καθοδήγηση της Δρ. Νίκης Μαραγκού και συνεργατών από το ΕΚΠΑ, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και το Aarhus University...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Με πρωτεργάτη το ούζο, σε πολλές premium αλλά και καινοτόµες εκδοχές, που κινεί τις ελληνικές εξαγωγές από τον προηγούµενο αιώνα, αλλά και το τσίπουρο,...

REPORTS

Ως αμπελουργός, ο μυθικός βασιλιάς «Αγκαίος» της Σάμου θα εκτιμούσε αναμφίβολα αυτό το αρωματικό και ελαφρύ στο στόμα κόκκινο κρασί από τη νησιωτική ποικιλία...

REPORTS

Η έκθεση «European Wine Market Report 2024» παρουσίασε το 2024 ως µια χρονιά µε άνευ προηγουµένου δυσκολίες για τον ευρωπαϊκό αµπελοοινικό τοµέα, λόγω µιας...

REPORTS

Σταφύλια υψηλής ποιότητας σε όλο το εύρος των αμπελουργικών περιοχών της χώρας προοιωνίζει ο φετινός τρύγος, με τη συγκομιδή για τις πρώιμες ποικιλίες να...