Connect with us

Αναζήτηση

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

52 Peaks

NAVITAS WINERY

52 PEAKS

01

Λευκό Ξηρό

VOL: 12,7 %

Η ζύμωση γίνεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές και λίγο πριν ολοκληρωθεί, το 1/3 μεταφέρεται σε βαρέλια γαλλικής δρυός 350L (1ης και 2ης χρήσης, ελαφρού καψίματος), το 1/3 σε τσιμεντένιες δεξαμενές σχήματος τουλίπας, και το 1/3 παραμένει στις ανοιξείδωτες δεξαμενές. Με την ολοκλήρωση της ζύμωσης, το κρασί παραμένει σε επαφή με τις λεπτές οινολάσπες για 6 μήνες. Ακολουθεί blend των τριών ποσοτήτων. Σε αυτή την εσοδεία, το 20% της συνολικής ποσότητας έχει ολοκληρώσει τη ζύμωση με γηγενείς ζυμες, έχοντας εφαρμόσει την τεχνική “pied de cuve”. Τα σταφύλια αυτά, αμέσως μετά τον τρύγο, πατήθηκαν σε μεγάλα δοχεία στον αμπελώνα αξιοποιώντας τον πληθυσμό των ζυμών που ευδοκιμούν εκεί.

ΧΑΡΤΗΣ

ΠΙΕΡΙΑ

GRAPES

Chardonnay

Σχετικά Άρθρα

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Σε δύσκολη εξίσωση που απαιτεί να συνεκτιµηθούν πολύ περισσότεροι παράγοντες, από την προφανή ανάγκη να ληφθούν άµεσα µέτρα για το µετριασµό των επιπτώσεών της,...

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

Την διενέργεια φθινοπωρινών ψεκασμών μετά τον τρύγο με σκοπό να περιοριστούν οι διαχειμάζουσες μορφές των παθογόνων του περονόσπορου και του ωιδίου συνιστούν οι γεωπόνοι...

REPORTS

Σε κλίμα αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε η φετινή γενική συνέλευση του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου, αφού φέτος ο ΑΟΣ και η Διοίκηση του κατάφεραν να ορίσουν...

REPORTS

Η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ξηρασίας και οι συνέπειες που συνεπάγονται αυτής έδειξε το πρόσωπο της στον φετινό μισακό τρύγο, υπογραμμίζοντας διαρθρωτικές αδυναμίες και κινήσεις...