του Γιάννη Τσέλεπου
«Η εξέλιξη και η καινοτοµία οδηγούν τη νέα γενιά του και ορίζουν, σε µεγάλο βαθµό, τα επόµενα βήµατα του Κτήµατος Τσέλεπου. Στην παραγωγή των κρασιών µας και στις οινικές προτάσεις µας. Έτσι ακολουθώντας τα «χνάρια» του ∆ίλοφου, του αγαπηµένου ερυθρού κρασιού των καταναλωτών και των ανθρώπων µας, προσθέσαµε στο κλασικό χαρµάνι από Cabernet Sauvignon και Merlot το Κολλινιάτικο. Την ελληνική νότα στη γαλλική φινέτσα.»
∆ηµιουργώντας το Deux Collines
«To Deux Collines µε τη νέα ποικιλιακή σύνθεσή του και την εµφάνισή του, έρχεται να συµπληρώσει την γκάµα του λευκού Blanc de Gris και του ροζέ Gris de Nuit. Και τα τρία κρασιά µας οινοποιούνται αποκλειστικά από σταφύλια που παράγονται από τους ιδιόκτητους αµπελώνες µας στην Τεγέα. Με επιµέλεια και αφοσίωση, καλλιεργούµε συστηµατικά το Κολλινιάτικο, τη γηγενή ποικιλία της Αρκαδίας, εδώ και 10 και πλέον χρόνια. Παρακολουθήσαµε συστηµατικά την ανάπτυξη της ποικιλίας, ελέγξαµε τις αποδόσεις και την οινοποιήσαµε προσεκτικά. Η παρουσία του Κολλινιάτικου στο χαρµάνι του Deux Collines δίνει φινέτσα, απαλότητα και φρούτο στο κρασί. ∆ηµιουργώντας ακόµα µία γοητευτική οινική πρόταση για τους φίλους των κρασιών µας. Απολαύστε το µε τα πιάτα του γιορτινού τραπεζιού. Εις υγείαν!»