Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Η αίσθηση της αποδοχής «ωριμάζει» σαν το κρασί παρέα με τον γείτονα

Σχεδόν ένας στους πέντε Βρετανούς (19%) θεωρεί ότι προσκαλείται για ένα ποτήρι κρασί από τους γείτονές του ως ένδειξη ότι τον καλωσορίζουν στην κοινότητα. Σε τι όμως βοηθάει αυτού του είδους η κοινωνικοποίηση;

απόδοση Ζήσης Πανάγος

Νέα έρευνα που κυκλοφόρησε από την Barefoot Wine αποκάλυψε ότι το μισό έθνος, και πιο συγκεκριμένα το 46% θεωρεί ότι η γνωριμία με τους γείτονες είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα για να ζεις σε ένα νέο μέρος και, με βάση τα ευρήματα, θέλει να ενθαρρύνει τις κοινότητες να ενωθούν και να γιορτάσουν ως μέρος της καμπάνιας της Colorful Community.

Κάνοντας μια βαθιά βουτιά στη ζωή της κοινότητας, η μελέτη αποκάλυψε πώς χρειάζονται κατά μέσο όρο πέντε μήνες για να νιώσεις μέρος μιας κοινότητας και έτσι ένας από τους κορυφαίους τρόπους για να κάνεις την πρώτη κίνηση όταν είσαι νέος σε μια γειτονιά περιλαμβάνει την πρόσκληση γειτόνων για ένα ποτήρι κρασί (30%) ή αγοράζοντας στον διπλανό σας ένα μπουκάλι κρασί (20%).

Μετά τη μετακόμιση του σπιτιού, το 51% συνήθως περιμένει τους άλλους να κάνουν την πρώτη κίνηση πριν τους γνωρίσουν, ενώ το ένα τέταρτο παραδέχεται ότι συνήθως είναι αυτοί που το κάνουν. Ωστόσο, τα δεδομένα αποκάλυψαν ότι ο μέσος ενήλικας θεωρεί τρεις μήνες μετά τη μετακόμιση ως αποδεκτό χρονικό πλαίσιο για μια ημερομηνία κρασιού.

Με σχεδόν ένα στους πέντε θεατές να έχει προσκληθεί για ένα αυθόρμητο ποτήρι κρασί ως ένδειξη υποδοχής στην κοινότητα και τους κορυφαίους λόγους για να απολαύσεις ένα ποτήρι με έναν γείτονα σε πάρτι γενεθλίων (18%), όταν τότε λάμπει ο ήλιος (16% ) και συναντήσεις το Σαββατοκύριακο (16%), το Barefoot Wine θέλει να ενθαρρύνει τις κοινότητες να συναντηθούν και να γιορτάσουν ο ένας τον άλλον.

Ένας εκπρόσωπος της Barefoot Wine, είπε: «Τα σημάδια ότι πλέον αισθάνεσαι την αποδοχή ήταν επίσης αρκετά διασκεδαστικά και αφηγηματικά, και ήταν υπέροχο να βλέπεις τόσους πολλούς από εμάς να γευόμαστε πάνω από ένα ή δύο ποτήρια κρασί».

 

ΠΗΓΗ: thedrinksbusiness.com

Σχετικά Άρθρα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η διαχείριση της αμπελουργικής γης με όρους βιωσιμότητας μέσα σε ένα αστικό περιβάλλον και τα νομικά εργαλεία για την συνύπαρξη με την οικιστική ανάπτυξη...

REPORTS

Μια Μαλαγουζιά που έχει δηµιουργηθεί για να εξελίσσεται στο χρόνο, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της.

REPORTS

Μια δημοπρασία υψηλού προφίλ με εκατοντάδες κρασιά παγκόσμιας κλάσης από το κελάρι του εστιατορίου Le Gavroche προσέφερε κέρδη ύψους 1,9 εκατομμυρίων λιρών.

REPORTS

Στη Σαντορίνη δεν χορταίνει το μάτι από τα απίστευτα ειδυλλιακά τοπία αλλά και ο ουρανίσκος από τους οινικούς θησαυρούς, που αποκαλύπτει διαρκώς το νησί....

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Το 1955, η Σταυρούλα Κουράκου είχε γράψει στο «Ο οίνος, µια αιώνια θεότητα για την Ελλάδα»: «Η αµπελουργία είναι στενά δεµένη µε την κίνηση...

REPORTS

Η πρόοδος που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στον εγχώριο κλάδο του κρασιού είναι δεδοµένη και αδιαµφισβήτητη, ωστόσο αυτά τα οποία µένει ακόµα να...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας πραγματοποίησε το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας το δεύτερο MESSINIA FORUM με τεράστια...

REPORTS

Το Οινοποιείο ∆ιαµαντάκης είναι µια σύγχρονη µονάδα παραγωγής ποιοτικών οίνων στο χωριό Κάτω Ασίτες του Ηρακλείου Κρήτης.