Connect with us

Αναζήτηση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού στο Κτήμα Γεροβασιλείου

Το Κτήμα Γεροβασιλείου γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού την Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2021, από τις 11πμ έως τις 5μμ.  

Οι οινόφιλοι θα έχουν την δυνατότητα να ξεναγηθούν στον αμπελώνα και στο οινοποιείο και να περιηγηθούν στο Μουσείο Οίνου. Η ξενάγηση θα ολοκληρώνεται με τη γευστική δοκιμή της νέας σοδειάς, πριν κυκλοφορήσει στην αγορά.

Είσοδος ελεύθερη. Θα τηρείται σειρά προτεραιότητας. 

Το Κτήμα Γεροβασιλείου τηρεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και την υγεία του προσωπικού και του κοινού. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους τους επισκέπτες από 4 ετών και πάνω. Επίσης, ισχύουν τα εξής:

Για τους ενήλικες

  • Για την ξενάγηση, τη γευστική δοκιμή της νέας σοδειάς και την παραμονή στον εσωτερικό χώρο του café του Μουσείου Οίνου είναι υποχρεωτική η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης και ταυτότητας.
  • Για τον εξωτερικό χώρο του café, εναλλακτικά εκτός των παραπάνω ισχύει και η επίδειξη αρνητικού διαγνωστικού test (PCR 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών) και ταυτότητας.

Για τα παιδιά (4-17ετών)

  • Για την είσοδο σε οποιοδήποτε χώρο, είναι υποχρεωτική η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικού PCR (72 ωρών) ή rapid (48 ωρών) ή self-test (24 ωρών) και ταυτότητας.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Μια Μαλαγουζιά που έχει δηµιουργηθεί για να εξελίσσεται στο χρόνο, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της.

REPORTS

Μια δημοπρασία υψηλού προφίλ με εκατοντάδες κρασιά παγκόσμιας κλάσης από το κελάρι του εστιατορίου Le Gavroche προσέφερε κέρδη ύψους 1,9 εκατομμυρίων λιρών.

REPORTS

Στη Σαντορίνη δεν χορταίνει το μάτι από τα απίστευτα ειδυλλιακά τοπία αλλά και ο ουρανίσκος από τους οινικούς θησαυρούς, που αποκαλύπτει διαρκώς το νησί....

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η διαχείριση της αμπελουργικής γης με όρους βιωσιμότητας μέσα σε ένα αστικό περιβάλλον και τα νομικά εργαλεία για την συνύπαρξη με την οικιστική ανάπτυξη...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Η πρόοδος που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στον εγχώριο κλάδο του κρασιού είναι δεδοµένη και αδιαµφισβήτητη, ωστόσο αυτά τα οποία µένει ακόµα να...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας πραγματοποίησε το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας το δεύτερο MESSINIA FORUM με τεράστια...

REPORTS

Το Οινοποιείο ∆ιαµαντάκης είναι µια σύγχρονη µονάδα παραγωγής ποιοτικών οίνων στο χωριό Κάτω Ασίτες του Ηρακλείου Κρήτης.

REPORTS

Η παραγωγή κρασιών υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνεται στις νέες τάσεις βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της οινολογικής ομάδας της Kontopos - Wine Therapy, που...