Connect with us

Αναζήτηση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ποικιλίες της Αχαΐας σε οnline οινογνωσία με το Patras Wine Club

Το Σάββατο 20.03.2021, ώρα 20.00, θα πραγματοποιηθεί online οινογνωσία από το Patras Wine Club και τον σύμβουλο οινολόγο Τάσο Δροσιάδη, με τίτλο «4 up&coming ποικιλίες της Αχαΐας».

Στην οινογνωσία θα παρουσιαστούν τα χαρακτηριστικά της αμπελουργικής ζώνης της Αχαΐας, καθώς ταυτόχρονα θα γίνεται δοκιμή 4 ιδιαίτερων και σπάνιων, και μη ποικιλιών έκπληξη της Αχαΐας, 2 λευκές, 1 ροζέ και 1 ερυθρή, από μικρά ή\και νέα οινοποιεία της περιοχής. Τα κρασιά θα προέρχονται από 4 διαφορετικά οινοποιεία, δηλαδή από 4 διαφορετικές οινικές προσεγγίσεις.

Οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν το πακέτο οινογνωσίας που περιλαμβάνει τις 4 φιάλες κρασιού των 750ml, το σημειωματάριο οινογνωσίας και το σουπλα.

Κατά την διάρκεια της online εκδήλωσης το κοινό θα μπορεί να παρακολουθήσει την live παρουσίαση καθώς και να συμμετέχει σε αυτή μέσα από το κανάλι του Patras Wine Club στο Youtube.

Κόστος εισιτηρίου: 40€

Στην τιμή περιλαμβάνεται, το πακέτο οινογνωσίας, και η δωρεάν αποστολή του σε όλη την Ελλάδα.

Υποστηρικτής της οινογνωσίας είναι η εταιρεία εμπορίας πωμάτων CORK HELLAS – ΑΦΟΙ ΚΟΚΚΑΛΙΔΗ

Η παρουσίαση της οινογνωσίας θα γίνει από την κάβα του εστιατορίου Tomo’s Open Kitchen Bar, στην Πάτρα.

 

Σχετικά Άρθρα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η οινική Κρήτη ταξιδεύει και φέτος στην Αθήνα την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου με 11 γηγενείς ποικιλίες, 7 ζώνες ΠΟΠ, 6 ζώνες ΠΓΕ και 27...

REPORTS

Στην καρδιά της Σάμου, τα ορεινά πατρογονικά αμπελοτόπια με το μικρόρωγο μοσχάτο σταφύλι προσλαμβάνουν γεύση και αρώματα από τον άνεμο, τη βροχή, τη φύση,...

REPORTS

Στους αμπελώνες του Κώστα Βρυνιώτη που βρίσκονται στους πρόποδες ορεινών όγκων της Βόρειας Εύβοιας κοντά στην ‘πολυστάφυλο΄ Ιστιαία ο τρύγος φέτος ξεκίνησε τρεις εβδομάδες...

REPORTS

Η σαμπάνια Armand de Brignac αποκάλυψε την πρώτη της κυκλοφορία, ένα magnum Blanc de Noirs από το 2015, το οποίο θα βρίσκεται στην κορυφή...

Διαβάστε επίσης

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Στην αρχέγονη ύπαιθρο της Αττικής, εδώ και τέσσερις γενιές η οικογένεια Παναγιώτου ασχολείται με το αμπέλι και το κρασί, δημιουργώντας με πολλή ενέργεια και...

REPORTS

Η Σαντορίνη αποτελεί έναν παγκόσμιο τουριστικό προορισμό και, αναμφίβολα, σημαντικότατη συμβολή στη διεθνή της αναγνώριση διαδραματίζει ο γαστρονομικός και οινικός της πλούτος.

REPORTS

Αναρωτιέται ο μέσος καταναλωτής τι μπορεί να κάνει ένα κρασί, που πρώτη ύλη του είναι το σταφύλι, να μην είναι «vegan». Κι όμως... Δεν...

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα οινοποιείο απόλυτα λειτουργικό και επισκέψιμο, που έχει επιλέξει το δρόμο της μεθοδικής και σκληρής δουλειάς είναι το είναι το Κτήμα Νικολάου στη Νεμέα,...