Connect with us

Αναζήτηση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ποικιλίες της Αχαΐας σε οnline οινογνωσία με το Patras Wine Club

Το Σάββατο 20.03.2021, ώρα 20.00, θα πραγματοποιηθεί online οινογνωσία από το Patras Wine Club και τον σύμβουλο οινολόγο Τάσο Δροσιάδη, με τίτλο «4 up&coming ποικιλίες της Αχαΐας».

Στην οινογνωσία θα παρουσιαστούν τα χαρακτηριστικά της αμπελουργικής ζώνης της Αχαΐας, καθώς ταυτόχρονα θα γίνεται δοκιμή 4 ιδιαίτερων και σπάνιων, και μη ποικιλιών έκπληξη της Αχαΐας, 2 λευκές, 1 ροζέ και 1 ερυθρή, από μικρά ή\και νέα οινοποιεία της περιοχής. Τα κρασιά θα προέρχονται από 4 διαφορετικά οινοποιεία, δηλαδή από 4 διαφορετικές οινικές προσεγγίσεις.

Οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν το πακέτο οινογνωσίας που περιλαμβάνει τις 4 φιάλες κρασιού των 750ml, το σημειωματάριο οινογνωσίας και το σουπλα.

Κατά την διάρκεια της online εκδήλωσης το κοινό θα μπορεί να παρακολουθήσει την live παρουσίαση καθώς και να συμμετέχει σε αυτή μέσα από το κανάλι του Patras Wine Club στο Youtube.

Κόστος εισιτηρίου: 40€

Στην τιμή περιλαμβάνεται, το πακέτο οινογνωσίας, και η δωρεάν αποστολή του σε όλη την Ελλάδα.

Υποστηρικτής της οινογνωσίας είναι η εταιρεία εμπορίας πωμάτων CORK HELLAS – ΑΦΟΙ ΚΟΚΚΑΛΙΔΗ

Η παρουσίαση της οινογνωσίας θα γίνει από την κάβα του εστιατορίου Tomo’s Open Kitchen Bar, στην Πάτρα.

 

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Τον Αύγουστο, το περιοδικό Decanter δημοσίευσε τα αποτελέσματα μιας ειδικής γευστικής δοκιμής αφιερωμένης στα λευκά κρασιά των νησιών του Αιγαίου.

REPORTS

Το μέγεθος της αγοράς βιολογικών κρασιών στην Ευρώπη αποτιμήθηκε πέρυσι σε 9,20 δισ. δολάρια και αναμένεται να αυξηθεί με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 10,6%...

REPORTS

Χαμηλότερα του αναμενόμενου, δείχνει να εξελίσσεται τελικά ο φετινός τρύγος, ιδίως αν ληφθούν υπόψη οι στρεμματικές αποδόσεις που καταγράφονται στις περισσότερες αμπελουργικές ζώνες και...

REPORTS

Το ελληνικό καλοκαίρι, εκτός από ήλιο και θάλασσα, είχε και επιτυχίες - γεμάτες γεύση, άρωμα και διακρίσεις. Το Κτήμα Σεμέλη, επιστρέφει από τον διεθνή...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Η φετινή οινική χρονιά στην Καλιφόρνια δεν κρίνεται από τον καιρό, αυτός στάθηκε σύμμαχος. Κρίνεται από την οικονομία, τις συνήθειες κατανάλωσης και τις αποφάσεις...

REPORTS

Η νόσος του Pierce, που προκαλείται από το βακτήριο Xylella fastidiosa, αναδεικνύεται σε ολοένα σοβαρότερη απειλή για τους αμπελώνες του πλανήτη. Νέα διεθνής έρευνα,...

REPORTS

Τον Αύγουστο, το περιοδικό Decanter δημοσίευσε τα αποτελέσματα μιας ειδικής γευστικής δοκιμής αφιερωμένης στα λευκά κρασιά των νησιών του Αιγαίου.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στο πλαίσιο του τριετούς προγράμματος Ενημέρωσης της ΕΘΕΑΣ για την “Υπεύθυνη Κατανάλωση Οίνου και το Καθεστώς Ένωσης των Προστατευόμενων Γεωγραφικών Ενδείξεων (ΠΓΕ)”, με διακριτικό...