Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Το WSET ορίζει τη Laura Catena ως επίτιμη πρόεδρο στην ετήσια τελετή αποφοίτησης

Το Wine and Spirits Education Trust (WSET) φιλοξένησε την ετήσια τελετή αποφοίτησής του την Τετάρτη, όπου η Δρ Laura Catena από την Αργεντινή ορίστηκε ως η νέα επίτιμη πρόεδρος.

Το WSET φιλοξένησε την τελετή αποφοίτησης και η δεξίωση των βραβείων έγινε στο Guildhall στο City του Λονδίνου. Κατά τη διάρκεια του εορτασμού, η Διευθύνουσα Σύμβουλος Michelle Brampton αναγνώρισε επίσημα την Dr Laura Catena, ιδρύτρια του Catena Institute of Wine, ως τη νέα επίτιμη πρόεδρο, αναλαμβάνοντας τη διεύθυνση του Paul Symington CMG.

Η Catena ανακηρύχθηκε ως η επιχείρηση ποτών για το 2022 Γυναίκα της Χρονιάς και επί του παρόντος είναι διευθύνων σύμβουλος της Bodega Catena Zapata.

Η Michelle Brampton, η οποία διορίστηκε ως η νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος του WSET στις αρχές του 2022, φιλοξένησε την τελετή για πρώτη φορά. Στην υβριδική εκδήλωση συμμετείχαν το 73% όλων των αποφοίτων του WSET Level 4 Diploma in Wines από το ακαδημαϊκό έτος 2021/2022, είτε διαδικτυακά είτε αυτοπροσώπως.

Παράλληλα, ο συνολικός αριθμός των αποφοίτων του WSET παγκοσμίως ξεπερνά τους 12.500, καθώς 587 νέοι απόφοιτοι του WSET Diploma τιμήθηκαν στην τελετή.

Υπήρχαν απόφοιτοι από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο που σπούδασαν με 35 διαφορετικούς παρόχους μαθημάτων WSET. Μαζί με τον Μπράμπτον στη σκηνή ο πρώην επίτιμος πρόεδρος Paul Symington CMG, ο εκτελεστικός διευθυντής Dave Rudman και η περιφερειακή διευθύντρια Rachel Webster.

Ο Brampton συνεχάρη τους αποφοίτους που πέτυχαν φέτος με επιτυχία το Δίπλωμα στα κρασιά. Είπε για τον νέο ρόλο της Catena: «Είμαι ενθουσιασμένη με τον διορισμό της Laura ως νέας επίτιμης προέδρου μας θα είναι μια φανταστική πρέσβειρα. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί της για να προωθήσω τον σκοπό του WSET να ενδυναμώσει τους ανθρώπους μέσω εμπνευσμένων μαθησιακών εμπειριών σε όλο τον κόσμο. Ως η πρώτη μου αποφοίτηση και επέτειος ως Διευθύνων Σύμβουλος, αυτό ήταν ένα ξεχωριστό γεγονός για μένα».

Τέλος, η Catena πρόσθεσε: «Αισθάνομαι μεγάλη τιμή και δεσμεύομαι να υποστηρίξω το WSET στις προσπάθειές του να αυξήσει την ποικιλομορφία στον κόσμο του κρασιού και να επικοινωνήσει και να αγκαλιάσει τη βιωσιμότητα στην κοινότητά μας. Δεν υπάρχει οργανισμός με ευρύτερο διεθνές αποτύπωμα από το WSET στο κρασί, και αυτός είναι ο λόγος που η θέση του Επίτιμου Προέδρου είναι τόσο συναρπαστική για μένα».

 

ΠΗΓΗ: thedrinksbusiness.com

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Το ΥΠΑΑΤ προωθεί και υποστηρίζει μέσω προγραμμάτων και συντονισμένων δράσεων το σύνολο των αμπελουργών και των οινοποιών με στόχο να αντιμετωπισθεί η δύσκολη χρονιά...

REPORTS

Οι μικρές ποσότητες, οι premium τιμές και η γενική έλλειψη γνώσης σχετικά με την οινική κουλτούρα της χώρας συνθέτουν τις προκλήσεις του Καναδά.

REPORTS

Σε μια κρίσιμη στιγμή για τον αμπελοοινικό τομέα που βρίσκεται αντιμέτωπος με την κλιματική κρίση και την τις μεταβαλλόμενες τάσεις των καταναλωτών πραγματοποιήθηκε στις...

REPORTS

Το ιστορικό Hôtel de Paris Monte-Carlo του Μονακό για να γιορτάσει την 150ή επέτειο λειτουργίας του λανσάρει ένα κονιάκ από σπάνιες σοδειές σταφυλιών και...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Η πρόοδος που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στον εγχώριο κλάδο του κρασιού είναι δεδοµένη και αδιαµφισβήτητη, ωστόσο αυτά τα οποία µένει ακόµα να...

REPORTS

Το Οινοποιείο ∆ιαµαντάκης είναι µια σύγχρονη µονάδα παραγωγής ποιοτικών οίνων στο χωριό Κάτω Ασίτες του Ηρακλείου Κρήτης.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας πραγματοποίησε το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας το δεύτερο MESSINIA FORUM με τεράστια...

REPORTS

Η παραγωγή κρασιών υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνεται στις νέες τάσεις βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της οινολογικής ομάδας της Kontopos - Wine Therapy, που...