Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Το πολλά υποσχόμενο νέο Ασύρτικο της Gaia Wines ακούει στο όνομα Ammonite

Η νέα δημιουργία της GAIA WINES, έρχεται να επανα-συστήσει τα χαρίσματα του Ασύρτικου αλλά και να αποκαλύψει την ικανότητα παλαίωσης του στον χρόνο.

Η νέα δημιουργία της GAIA WINES, έρχεται να επανα-συστήσει τα χαρίσματα του Ασύρτικου αλλά και να αποκαλύψει την ικανότητα παλαίωσης του στον χρόνο.

‘Ενα κρασί με μοναδική προέλευση αλλά και μοναδική διαδικασία ωρίμανσης, που χαρίζει στη διάσημη ποικιλία λευκού της Σαντορίνης τη συμπεριφορά ερυθρών οίνων.

Δημιουργημένος εξ’ ολοκλήρου από τον τρύγο ενός σπάνιου αιωνόβιου αμπελώνα του νησιού,  συνδυάζει ιδανικά την τεχνογνωσία και την τόλμη της GAIA WINES.  Έχοντας ωριμάσει πάνω από 15 μήνες με τις βιολογικές του λάσπες, με τακτική φροντίδα από τα έμπειρα χέρια των οινοποιών, και σε συνδυασμό με μικρή ποσότητα κρασιού που έχει μείνει για μήνες σε καινούργια δρύινα γαλλικά βαρέλια, προσφέρει ένα συναρπαστικό προφίλ: Μεγάλη δομή, εντυπωσιακό γευστικό μήκος, πολυπλοκότητα, ένα Ασύρτικο που με τις κατάλληλες συνθήκες συντήρησης μπορεί να συνεχίζει να βελτιώνεται χρόνο με τον χρόνο.

Το όνομά του είναι εμπνευσμένο από το έμβλημα της εταιρείας, τον αμμωνίτη, ένα απολίθωμα θαλάσσιου οργανισμού, και το ανάγλυφο εικαστικό στην ετικέτα, η μαθηματική ακολουθία Fibonacci, αποτυπώνει τη γεωμετρική του αρμονία.

Κρατώντας στα χέρια σας έναν “AMMONITE”  έχετε την σπάνια ευκαιρία να απολαύσετε ένα λευκό κρασί που στέκεται ιδανικά δίπλα σε αναρίθμητα πιάτα, από οστρακοειδή, ψάρι, έως και κόκκινο κρέας και πλούσιες σάλτσες.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Οι γαλλικές αμπελουργικές περιοχές πραγματοποιούν αξιοσημείωτες αλλαγές στους αμπελώνες τους, καθώς οι προτιμήσεις των καταναλωτών αλλάζουν και οι κλιματικές συνθήκες εξελίσσονται.

REPORTS

Για 70 χρόνια, οι αμπελώνες στη Γαλλία, την Ισπανία και την Ιταλία έχουν βιώσει μεγαλύτερες αυξήσεις θερμοκρασίας από άλλους αμπελώνες στο Βόρειο Ημισφαίριο.

REPORTS

Η διάσωση της ελληνικής αμπελουργίας  ήταν το θέμα που βρέθηκε στο επίκεντρο της πρώτης  συνάντησης , του νεοεκλεγέντα Προέδρου του ΣΕΟ κ. Στέλιου Μπουτάρη....

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

Αισιόδοξη είναι η εικόνα της παραγωγής στους αµπελώνες σε όλη τη χώρα, καθώς, όπως παρατηρούµε από τους επιτόπιους ελέγχους στα αµπέλια, η παραγωγή είναι...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Μαντινεία, Νεµέα, Σαντορίνη και τώρα Νάουσα. Μια ιδέα που άρχισε να χτίζεται δειλά πριν από µισό αιώνα, έχει εξελιχθεί σε ακµάζουσα επιχείρηση, η οποία...

REPORTS

Για 70 χρόνια, οι αμπελώνες στη Γαλλία, την Ισπανία και την Ιταλία έχουν βιώσει μεγαλύτερες αυξήσεις θερμοκρασίας από άλλους αμπελώνες στο Βόρειο Ημισφαίριο.

REPORTS

Οι γαλλικές αμπελουργικές περιοχές πραγματοποιούν αξιοσημείωτες αλλαγές στους αμπελώνες τους, καθώς οι προτιμήσεις των καταναλωτών αλλάζουν και οι κλιματικές συνθήκες εξελίσσονται.

REPORTS

Η διάσωση της ελληνικής αμπελουργίας  ήταν το θέμα που βρέθηκε στο επίκεντρο της πρώτης  συνάντησης , του νεοεκλεγέντα Προέδρου του ΣΕΟ κ. Στέλιου Μπουτάρη....