Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Το εμπόριο κρασιού πάει με «ποδήλατο» να μαζέψει κεφάλαια για εστιατόρια

Ένα σύνολο ποδηλατών από το εμπόριο κρασιού θα διανύσει 200 χιλιόμετρα σε δύο ημέρες την επόμενη εβδομάδα στη Βουργουνδία για να συγκεντρώσει χρήματα για τον τομέα της φιλοξενίας που έχει πληγεί από την πανδημία.

απόδοση Ζήσης Πανάγος

Σύμφωνα με το Bike to Care στη Βουργουνδία, η φιλανθρωπική εκδήλωση θα συμμετάσχει έως και εκατό αναβάτες στις 9-10 Μαΐου φέτος, συμπεριλαμβανομένων σεφ και σομελιέ, παραγωγών κρασιού και μερικών μελών του Τύπου.

Οι ποδηλάτες θα συγκεντρωθούν στο Beaune τη Δευτέρα το πρωί πριν κάνουν πετάλι περισσότερα από 200 χιλιόμετρα σε δύο συνεχόμενες ημέρες στους λόφους της Côtes de Beaune και της Côtes de Nuits.

Συμμετέχουν 12 ομάδες από μια σειρά χωρών, συμπεριλαμβανομένης της Δανίας και του Καναδά, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς και τρεις ομάδες από τις ΗΠΑ, με μία από αυτές με επικεφαλής τον Harlan Estate, ο οποίος είναι ο «τιμητικός καλεσμένος» στο πρόκληση.

Μεταξύ των αναβατών είναι μια ομάδα από τη Βουργουνδία, που περιλαμβάνει οκτώ οινοποιούς υψηλού προφίλ, συμπεριλαμβανομένων των Guillaume d’Angerville, Pierre-Yves Colin, Thibault Gagey, Dominique Lafon, Benoit Riffault, Jacques Seysses, Charles Van Canneyt και Bertrand de Villaine.

Το Bike to Care en Bourgogne ελπίζει να συγκεντρώσει τουλάχιστον 200.000 € για τον ταλαιπωρημένο τομέα της φιλοξενίας και τους παθιασμένους υπαλλήλους του και δεν έχει επιτύχει ακόμη τον στόχο συγκέντρωσης κεφαλαίων, αν και η πρωτοβουλία έχει συγκεντρώσει τα εντυπωσιακά €170.000 μέχρι στιγμής.

Οι διαδρομές που θα ακολουθήσουν οι ποδηλάτες και τις δύο μέρες φαίνονται στα παρακάτω γραφήματα:

 

ΠΗΓΗ: thedrinksbusiness.com

Σχετικά Άρθρα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η διαχείριση της αμπελουργικής γης με όρους βιωσιμότητας μέσα σε ένα αστικό περιβάλλον και τα νομικά εργαλεία για την συνύπαρξη με την οικιστική ανάπτυξη...

REPORTS

Μια Μαλαγουζιά που έχει δηµιουργηθεί για να εξελίσσεται στο χρόνο, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της.

REPORTS

Μια δημοπρασία υψηλού προφίλ με εκατοντάδες κρασιά παγκόσμιας κλάσης από το κελάρι του εστιατορίου Le Gavroche προσέφερε κέρδη ύψους 1,9 εκατομμυρίων λιρών.

REPORTS

Στη Σαντορίνη δεν χορταίνει το μάτι από τα απίστευτα ειδυλλιακά τοπία αλλά και ο ουρανίσκος από τους οινικούς θησαυρούς, που αποκαλύπτει διαρκώς το νησί....

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Το 1955, η Σταυρούλα Κουράκου είχε γράψει στο «Ο οίνος, µια αιώνια θεότητα για την Ελλάδα»: «Η αµπελουργία είναι στενά δεµένη µε την κίνηση...

REPORTS

Η πρόοδος που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στον εγχώριο κλάδο του κρασιού είναι δεδοµένη και αδιαµφισβήτητη, ωστόσο αυτά τα οποία µένει ακόµα να...

REPORTS

Μια Μαλαγουζιά που έχει δηµιουργηθεί για να εξελίσσεται στο χρόνο, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της.

REPORTS

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, εφεξής, λίγο πριν από τον ετήσιο εορτασμό του θεσμού των «Ανοικτών Πορτών», στα οινοποιεία της χώρας, όσοι αγαπούν τη Γουμένισσα,...