Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Τα νέα κρασιά MinnTerra του Carlos Creek Winery γίνονται ένα με την γη

Τα κρασιά MinnTerra παράγονται στις αιολικές εγκαταστάσεις του Carlos Creek Winery και εμφιαλώνονται σε φιάλες με οικολογική πιστοποίηση…

Το Carlos Creek Winery of Bold North Cellars, κυκλοφόρησε πρόσφατα τη νέα σειρά κρασιών MinnTerra εμπνευσμένα από τη συναρπαστική, αδάμαστη ομορφιά της άγριας φύσης της Μινεσότα, τα κρασιά MinnTerra παράγονται και εμφιαλώνονται με εξαιρετική φροντίδα, με την διαδικασία παραγωγής από το κλήμα στο μπουκάλι να τιμά τη γη.

Τα κρασιά MinnTerra παράγονται στις αιολικές εγκαταστάσεις του Carlos Creek Winery και περικλείονται σε φιάλες με οικολογική πιστοποίηση. Τα μπουκάλια έχουν κλείσιμο από φυσικό φελλό, χωρίς καμία διακοσμητική κάψουλα, αγκαλιάζοντας την απλότητα και ελαχιστοποιώντας τα απόβλητα, όπως αναφέρει το οινοποιείο.

Αναλυτικότερα, η σειρά κρασιών MinnTerra είναι κάτι περισσότερο από μια συλλογή εξαιρετικών κρασιών, αποτελεί μια κίνηση προς την επίτευξη ουσιαστικού αντίκτυπου. Στην πραγματικότητα, ένα μέρος των εσόδων από κάθε μπουκάλι MinnTerra θα διατεθεί για περιβαλλοντικούς σκοπούς στη Μινεσότα μέσω του Bold North Foundation, συμπεριλαμβανομένης της διατήρησης της γης, των πρωτοβουλιών για καθαρό νερό και της υγείας του οικοσυστήματος, σύμφωνα με το Carlos Creek Winery.

Παράλληλα, τα κρασιά MinnTerra έχουν ήδη κερδίσει ευρεία αναγνώριση στη βιομηχανία κρασιού. Στον διάσημο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Winemaker Challenge, η MinnTerra Rosé πέτυχε την αξιοσημείωτη διάκριση του «Best of Show Rosé», μαζί με το διάσημο βραβείο Platinum. Το MinnTerra White και το MinnTerra Red κέρδισαν και τα δύο Χρυσά Βραβεία, διακρίνοντάς τα ανάμεσα σε εκατοντάδες κρασιά από διάσημες περιοχές όπως η Καλιφόρνια, το Όρεγκον και η Ουάσιγκτον.

Επιπλέον, η σειρά MinnTerra αναγνωρίστηκε στον διεθνή διαγωνισμό κρασιού και οινοπνευματωδών ποτών Critics Challenge 2023 με το MinnTerra White να λαμβάνει την τιμή του «Καλύτερου Υβριδικού» κρασιού καθώς και ένα Βραβείο Platinum. Το MinnTerra Rosé και το MinnTerra Red κέρδισαν και οι δύο ένα ασημένιο βραβείο.

«Αυτά τα βραβεία είναι ιδιαίτερα σημαντικά για την ανάδειξη της αγοράς κρασιού της Μινεσότα ως σημαντικών οινοπαραγωγών του κλάδου. Τα βραβεία είναι το αποτέλεσμα της αφοσίωσης της ομάδας μας στη δημιουργία αξέχαστων κρασιών με υλικά υψηλής ποιότητας», δήλωσε η Michelle Bredeson, συνιδιοκτήτρια του Carlos Creek Winery.

Τέλος, το Carlos Creek Winery παράγει υψηλής ποιότητας, βραβευμένο κρασί εδώ και 24 χρόνια. Τοποθετημένο στην καρδιά της περιοχής των λιμνών της Αλεξάνδρειας, το οινοποιείο της Μινεσότα είναι ένα οικογενειακό συγκρότημα γενεών που υπερηφανεύεται για τη δέσμευσή τους για βιωσιμότητα και ανταπόδοση στην κοινότητα.

«Πιστεύουμε ακράδαντα ότι το υπέροχο κρασί και η ανταπόδοση πάνε χέρι-χέρι», είπε ο Bredeson. «Η φροντίδα για τη γη δεν είναι μόνο δική μας ευθύνη, αλλά μια κληρονομιά που αφήνουμε πίσω για την τοπική κοινότητα της περιοχής Lakes, τη μεγάλη πολιτεία της Μινεσότα, τη βιομηχανία κρασιού και, τελικά, ολόκληρο τον πλανήτη».

ΠΗΓΗ: echopress.com

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Την τέταρτη ετήσια έκθεση της δημοσίευσε η πρωτοβουλία International Wineries for Climate Action (IWCA), στην οποία συμμετέχει μεταξύ κορυφαίων ονομάτων του χώρου και η...

REPORTS

Η Γερμανία μείωσε σημαντικά τις εισαγωγές κρασιού το πρώτο εξάμηνο του 2024, σύμφωνα με στοιχεία των γερμανικών τελωνείων, με εντονότερη μείωση της αξίας παρά...

REPORTS

Οι Αμερικανοί εισαγωγείς κρασιού, οι σομελιέ και οι ιδιοκτήτες καταστημάτων προετοιμάζονται για την πιθανή επιστροφή των δασμών στο κρασί μετά τις προεδρικές εκλογές στις...

REPORTS

Παρά την μειωμένη παραγωγή, ελέω των ακραίων καιρικών φαινομένων που έπληξαν φέτος τη Βουργουνδία, οι πωλήσεις οίνων με προέλευση την ξακουστή γαλλική περιοχή κινήθηκαν...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες θα πουν την Τρίτη 12 Νοεμβρίου το «ύστατο χαίρε» στον Γιάννη Μπουτάρη, που πέθανε σε ηλικία 82 χρόνων το βράδυ...

REPORTS

Εξεπλάγησαν ευχάριστα οι 15 Γερμανοί σομελιέ και επαγγελματίες του οίνου από την δυναμικότητα και την ποικιλομορφία των terroir της Πελοποννήσου, καθώς μέσα από τις...

REPORTS

Γιατί ευνοούνται οι αμπελουργικές ζώνες Αμυνταίου και Μαντινείας, έναντι της Σαντορίνης; Υπερέχουν οι γηγενείς ποικιλίες, σε σχέση με τις ξενικές; Πώς επηρεάζει η πρωίμιση...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί το συνέδριο με θέμα « Η άμπελος και ο οίνος στις Ελληνογαλλικές σχέσεις: 2600 έτη αμοιβαίων επιδράσεων» υπό...