Η έρευνα αυτή, παραγματοποιείται σε συνεργασία με το εργαστήριο Χημείας Τροφίμων, του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και αφορά στον τρόπο και τα κριτήρια με τα οποία ο μέσος καταναλωτής αγοράζει ποιοτικά ελληνικά κρασιά.
Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα της έρευνας αυτής, θεωρούμε πως θα προσφέρουν σημαντικά ποσοστιαία στοιχεία καταγραφής των προτιμήσεων του μέσου Έλληνα καταναλωτή, πράγμα που θα συντελέσει στην ποιοτική αναβάθμιση των οίνων ώστε να καλυφθούν πλήρως οι απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού.
Παρακαλούμε, δαπανήστε λίγα λεπτά από το χρόνο σας, για να καταγραφεί η γνώμη και οι απόψεις σας για το σαμιώτικο κρασί του Συνεταιρισμού: