Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Τα ετήσια βραβεία και η τελετή αποφοίτησης του WSET

Το Wine & Spirits Education Trust (WSET) φιλοξένησε την πρώτη του υβριδική τελετή αποφοίτησης αυτή την εβδομάδα, αποχαιρετώντας τον διευθύνοντα σύμβουλο Ian Harris μετά από 20 χρόνια στον ρόλο.

Το WSET διοργάνωσε την ετήσια τελετή αποφοίτησης και απονομής βραβείων τη Δευτέρα στο Guildhall στο City του Λονδίνου.

Έχοντας πραγματοποιήσει μια εικονική τελετή το 2021, το καταπίστευμα αποφάσισε να επιστρέψει με μια υβριδική εκδήλωση φέτος, σηματοδοτώντας την πιο περιεκτική τελετή αποφοίτησης του WSET μέχρι σήμερα, με το 70% των αποφοίτων του έτους από όλο τον κόσμο να παρευρίσκεται, είτε εικονικά, είτε αυτοπροσώπως. Απόφοιτοι παρακολούθησαν 31 διαφορετικούς παρόχους μαθημάτων σε 17 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Μεταξύ αυτών που τιμήθηκαν στην τελετή ήταν οι 665 νέοι απόφοιτοι του WSET Level 4 Diploma in Wines, ο υψηλότερος αριθμός ετήσιων αποφοίτων ποτέ, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό αποφοίτων του WSET Diploma παγκοσμίως σε πάνω από 11.500.

Ο διευθύνων σύμβουλος του WSET, Ian Harris, φιλοξένησε την τελετή κατά την τελευταία του εβδομάδα στον ρόλο. Μαζί με τον Harrris ήταν ο Επίτιμος Πρόεδρος Paul Symington και οι περιφερειακοί διευθυντές Jude Mullins, Dave Rudman και Rachel Webster.

Ο ίδιος μάλιστα ανέφερε: «Είμαι τόσο χαρούμενος που, στην τελευταία μου χρονιά ως Διευθύνων Σύμβουλος της WSET, γιορτάζουμε τον μεγαλύτερο αριθμό αποφοίτων του WSET Diploma ποτέ».

Στους εξαιρετικούς υποψηφίους για το ακαδημαϊκό έτος 2020/21 απονεμήθηκαν βραβεία και υποτροφίες ως αναγνώριση των επιτευγμάτων τους μετά την πορεία των αποφοίτων.

Ο Jorge André Pais Vaz Nunes από την Πορτογαλία ήταν ο νικητής του Κυπέλλου Vintners 2022. Πέτυχε την υψηλότερη συνολική βαθμολογία παγκοσμίως σε όλες τις ενότητες του Διπλώματος WSET το ακαδημαϊκό έτος 2020/21.

Ο Nunes ολοκλήρωσε το δίπλωμά του WSET στο AWSEC Hong Kong και εργάζεται για την Symington Family Estates, στο Χονγκ Κονγκ ως Διευθυντής Πωλήσεων Ασίας-Ειρηνικού.

 

ΠΗΓΗ: thedrinksbusiness.com

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Καθώς ολοκληρώνεται ο τρύγος, η φροντίδα του αμπελώνα παραμένει κρίσιμη. Ο περονόσπορος, μία από τις πιο διαδεδομένες ασθένειες του αμπελιού, μπορεί να παραμείνει ενεργός...

REPORTS

Ο τρύγος 2025 του Οινοποιείο Λυραράκη ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Η χρονιά, που δοκίμασε την αντοχή τόσο της γης όσο και των ανθρώπων της, χαρακτηρίστηκε από...

REPORTS

Σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον podcast του drink business τον περασμένο μήνα, o Aυστριακός οινοποιός Lenz Maria Moser μίλησε ανοιχτά για τις δυνατότητες του λευκού...

REPORTS

Συμμετοχή της Εν.Ε.Α.Π. σε Ημερίδες της Ελληνικής Αστυνομίας με θέμα «Παράνομη διακίνηση και διάθεση αλκοολούχων ποτών στην εσωτερική αγορά, αντιμετώπισή της και επιπτώσεις στην...

Διαβάστε επίσης

VIDEOS

Περίπου 100 χρόνια μετά της οινοποιητικής Καμπά στη Μαντινεία, το εγχείρημα αναγέννησης του αμπελώνα της Μαντινείας και ανασυγκρότησης της Οινοποιητικής Μπουτάρη από τον όμιλο...

VIDEOS

Η Μαλαγουζιά πρωταγωνιστεί στο νέο τεύχος του Wine Trails, που κυκλοφορεί στις 11 Οκτωβρίου στα περίπτερα. Μια ποικιλία που συνεχίζει να εμπνέει οινοποιούς και...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Έναν αέρα εξορθολογισμού και ανανέωσης με σεβασμό στην παράδοση και σύγχρονα εργαλεία απολαμβάνει το εγχείρημα αναγέννησης του αμπελώνα της Μαντινείας και ανασυγκρότησης της Οινοποιητικής...

REPORTS

O τουρισµός στη χώρα µας ανεβαίνει αλλά η κατανάλωση του κρασιού πέφτει. Μετά τη µείωση της ζήτησης στα κόκκινα κρασιά, το περασµένο καλοκαίρι παρατηρήθηκε...