Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Συνεργασία Οινοποιίας Ψαρούλη με Aegean Airlines για πρώθηση οίνου

Η Οινοποιία Ψαρούλη, μια από τις πλέον καταξιωμένες οικογενειακές επιχειρήσεις στο τομέα της παραγωγής ποιοτικού οίνου στην Ελλάδα, ανακοινώνει με χαρά τη στρατηγική συνεργασία της με την Aegean Airlines, την κορυφαία ελληνική αεροπορική εταιρεία, για την προώθηση του ελληνικού κρασιού σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η συνεργασία αυτή αποσκοπεί στην προβολή και διάδοση των εξαιρετικών ελληνικών κρασιών, προσφέροντας στους επιβάτες της Aegean Airlines την ευκαιρία να απολαύσουν τους μοναδικούς οίνους της Οινοποιίας Ψαρούλη κατά τη διάρκεια των πτήσεών τους. Τα κρασία που θα διατίθενται έχουν επιλεγεί με προσοχή, ώστε να αναδεικνύουν την ελληνική τέχνη και τη μοναδικότητα των τοπικών σταφυλιών. Με αυτή τη συμφωνία, η Οινοποιία Ψαρούλη ενισχύει τη διεθνή παρουσία της, ενώ παράλληλα η Aegean Airlines επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να προσφέρει στους επιβάτες της την καλύτερη εμπειρία, προβάλλοντας τη γαστρονομική κληρονομιά της Ελλάδας.

“Η Οινοποιία Ψαρούλη είναι υπερήφανη που συνεργάζεται με την Aegean Airlines για να προωθήσει τον ελληνικό οίνο και να φέρει τη γεύση της Μεσσηνίας σε όλο τον κόσμο”, δήλωσε ο ιδιοκτήτης της Οινοποιίας Ψαρούλη, Κωνσταντίνος Ψαρούλης. “Είναι τιμή μας να συμμετέχουμε σε αυτό το ταξίδι γεύσεων, προσφέροντας στους επιβάτες μια γεύση από τη Μεσσηνία και τις μοναδικές μας ποικιλίες. Η συνεργασία αυτή δεν αφορά μόνο την προώθηση του προϊόντος μας, αλλά και την ανάδειξη της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της γαστρονομίας και του κρασιού.”

Αυτή η συνεργασία ενισχύει την παρουσία των ελληνικών προϊόντων υψηλής ποιότητας στις διεθνείς αγορές, ενώ παράλληλα προσφέρει στους ταξιδιώτες μια αυθεντική γαστρονομική εμπειρία που συνδέεται με τις ρίζες της Μεσσηνίας και την παράδοση της Ελλάδας.

Αναμένεται να έχει θετικό αντίκτυπο στον τουριστικό τομέα, προσελκύοντας περισσότερους διεθνείς επισκέπτες στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα υπογραμμίζει την ποιότητα των ελληνικών προϊόντων και την απαράμιλλη αξία του ελληνικού κρασιού σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Κάθε γουλιά του Doux Basil Smash Cocktail είναι ένας ύμνος στις αισθήσεις. Ένα cocktail που δεν φτιάχτηκε απλώς για να δροσίζει - φτιάχτηκε για...

REPORTS

Άνοιγμα σε νέες αγορές πέραν των ΗΠΑ για κρασί και αγροτικά ήταν η σύσταση του Επιτρόπου Γεωργίας, Κρίστοφ Χάνσεν, στη διάρκεια ακρόασης του ενώπιον...

REPORTS

Η παγκόσμια βιομηχανία κρασιού υφίσταται σημαντική μεταμόρφωση με την ταχεία ανάπτυξη του τμήματος των μη αλκοολούχων και χαμηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ (NOLO) κρασιών, σύμφωνα...

REPORTS

Ο προϋπολογισμός που διατίθεται στους αμπελοκαλλιεργητές της Τοσκάνης αυξήθηκε εκ νέου, φθάνοντας τα 30,48 εκατομμύρια ευρώ για το οικονομικό έτος 2024/2025.

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Μαντινεία, Νεµέα, Σαντορίνη και τώρα Νάουσα. Μια ιδέα που άρχισε να χτίζεται δειλά πριν από µισό αιώνα, έχει εξελιχθεί σε ακµάζουσα επιχείρηση, η οποία...

REPORTS

Η διάσωση της ελληνικής αμπελουργίας  ήταν το θέμα που βρέθηκε στο επίκεντρο της πρώτης  συνάντησης , του νεοεκλεγέντα Προέδρου του ΣΕΟ κ. Στέλιου Μπουτάρη....

REPORTS

Η Μεσσηνία γιορτάζει τον οίνο την ιστορία και τις προοπτικές των χαρισματικών terroirs στο 3ο Messinia Terroirs Wine Festival.

REPORTS

Ενώ οι δυνατότητες για συνολική αύξηση των πωλήσεων κρασιού στην Κίνα παραμένουν μέτριες, μια νέα έκθεση της ProWine αναδεικνύει τα λευκά κρασιά ως ένα πολλά υποσχόμενο...