Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Πιστοποίηση Vegan/Vegetarian στα κρασιά του Anatolikos Vineyards

Το κτήμα Anatolikos Vineyards στη Θράκη ανανεώνεται επισημοποιώντας τις ετικέτες κρασιού που οινοποιεί ως Vegan/Vegetarian.

Η εταιρία ANATOLIKOS VINEYARDS ανακοινώνει ότι έχει λάβει πιστοποίηση από 01/03/2021 για όλες τις ετικέτες κρασιών της που παράγει ως Vegan/Vegetarian, σεβόμενοι όλους τους καταναλωτές ανεξαρτήτως των διατροφικών συνηθειών τους μέσω του Οργανισμού LETRINA S.A.

Η επιλογή αυτή εναρμονίζεται με την φιλοσοφία του οινοποιείου να καλλιεργεί και να παράγει με βιολογικό τρόπο οίνους ήπιων παρεμβάσεων, με ιθαγενείς ζύμες, που ωριμάζουν με την πάροδο του χρόνου χωρίς ψυκτική υποστήριξη, χωρίς καμία προσθήκη ζωικής προέλευσης και να εμφιαλώνει τα κρασιά της αφιλτράριστα και με χαμηλά θειώδη.

Η πρώτη ύλη προέρχεται από τους ιδιόκτητους, πιστοποιημένους μέσω της BIO HELLAS από το 2005, βιολογικούς αμπελώνες που σε κανένα στάδιο της καλλιέργειας των αμπελώνων δεν χρησιμοποιείται είτε ζωικό κεφάλαιο είτε ζωικό παράγωγο.

Επιπλέον, έχοντας ανεπτυγμένη περιβαλλοντική συνείδηση, η εταιρεία έχει προχωρήσει στην εμφιάλωση σε φιάλες με χαμηλό αποτύπωμα σε διοξείδιο του άνθρακα.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Έλλειψη χωροταξικού σχεδιασμού, ξηρασία και απουσία ελεγκτικών μηχανισμών είναι τα τρία μεγάλα ζητήματα στην προσπάθεια για αγροτική ανάπτυξη στη Σαντορίνη, σύμφωνα με τον βουλευτή...

REPORTS

Η παρουσία 250 επαγγελματιών ήταν η πιο ηχηρή απόδειξη της ισχυρής δυναμικής του Ελληνικού Κρασιού στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως συστηματικά κτίζεται τα...

REPORTS

Η Familia Torres, το καταλανικό οινοποιείο που είναι γνωστό για την αναβίωση γηγενών ποικιλιών σταφυλιών, διόρισε νέο γενικό διευθυντή τον Fabrice Ducceschi, ο οποίος...

REPORTS

Στη σύναψη μιας προκαταρκτικής εμπορικής συμφωνία με τις ΗΠΑ προσβλέπει η Κομισιόν, η οποία θα της επιτρέψει να διατηρήσει τον δασμολογικό συντελεστή 10% μετά...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Οι καιρικές συνθήκες ευνοούν την ανάπτυξη του ωΐδιου, με τις ράγες των σταφυλιών να είναι ευαίσθητες στον μύκητα μέχρι και το γυάλισμα, ενώ οι...

REPORTS

Με έντονα αρώματα από Μοσχάτο Σάμου που συνταιριάζουν απολαυστικά με τις παραδοσιακές αυθεντικές γεύσεις του Αιγαίου ολοκληρώθηκε το 5ο Lesvos Food Fest, που πραγματοποιήθηκε...

REPORTS

Tην έντονη ανησυχία του για την κατάσταση του εγχώριου αμπελοοινικού τομέα, οποίος βρίσκεται εν μέσω μιας «ταραχώδους» συγκυρίας σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο εξέφρασε...

REPORTS

Η Ιταλία δείχνει να αντιστέκεται στην καθοδική τάση των εκλεκτών οίνων, με την περιοχή της Τοσκάνης να αναδεικνύεται η μεγάλη πρωταγωνίστρια της γειτονικής χώρας...