Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Ο Γιάννης Παπαργυρίου νέος πρόεδρος στο Σύνδεσμο Μικρών Οινοποιών

Ο Γιάννης Παπαργυρίου αναλαμβάνει νέος πρόεδρος στο Σύνδεσμο Μικρών Οινοποιών με βάση τις εκλογές για το νέο ΔΣ που διεξήχθησαν το περασμένο Σάββατο.

Είμαστε έτοιμοι για σκληρή δουλειά ώστε να οδηγήσουμε τον Σύνδεσμο ακόμα πιο ψηλά, ευχαριστώ τους συναδέλφους για την εμπιστοσύνη τους.», οι πρώτες δηλώσεις του Γιάννη Παπαργυρίου μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στο τιμόνι του ΣΜΟΕ.

Αναλυτικά το νέο προεδρείο έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Γιάννης Παπαργυριου

Αντιπρόεδρος: Θάνος Ντούγκος

Γραμματέας: Θοδωρής Τσικρικωνης

Ταμίας: Κώστας Πυργάκης

Μέλη: Βάιος Γκανής, Κωνσταντίνος Λιάππης, Χρήστος Μπελίδης.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Η ενδυνάμωση του ρόλου των μικρών οινοποιητικών επιχειρήσεων της χώρας, που βρίσκονται υπό την ομπρέλα του Συνδέσμου Μικρών Οινοποιών Ελλάδος βρέθηκε προ ημερών στο...

REPORTS

Στη σύνταξη και κοινοποίηση επιστολής προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρη Αυγενάκη, με συγκεκριμένα αιτήματα, κυριότερα εκ των οποίων είναι η αναγραφή των ποικιλιών...

REPORTS

Οι μικροί οινοποιοί έχουν πάθος και μεγάλη δύναμη μέσα τους. Γι’ αυτό εξάλλου τόλμησαν να δημιουργήσουν ή να συνεχίσουν μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις σε δύσκολους...

REPORTS

Νέες οινοποιητικές προσπάθειες, επαναπροσδιορισμός και ανάδειξη της ταυτότητας των γηγενών ποικιλιών καθώς και το αποτέλεσμα μίας κοπιώδους προσπάθειας που ήρθε εν μέσω μίας χρονιάς...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Το 1955, η Σταυρούλα Κουράκου είχε γράψει στο «Ο οίνος, µια αιώνια θεότητα για την Ελλάδα»: «Η αµπελουργία είναι στενά δεµένη µε την κίνηση...

REPORTS

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, εφεξής, λίγο πριν από τον ετήσιο εορτασμό του θεσμού των «Ανοικτών Πορτών», στα οινοποιεία της χώρας, όσοι αγαπούν τη Γουμένισσα,...

REPORTS

Η πρόοδος που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στον εγχώριο κλάδο του κρασιού είναι δεδοµένη και αδιαµφισβήτητη, ωστόσο αυτά τα οποία µένει ακόµα να...

REPORTS

Μια Μαλαγουζιά που έχει δηµιουργηθεί για να εξελίσσεται στο χρόνο, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της.