Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Η Οινοποιία Boutari στα «Μεγάλα Κόκκινα Κρασιά» με 4 εμβληματικές ετικέτες

Τα Οινοποιεία Μπουτάρη, διατηρώντας μία σταθερή διαχρονική πορεία στην παραγωγή ερυθρών οίνων εξαιρετικής ποιότητας, συμμετείχαν για μια ακόμα χρονιά στα «Μεγάλα Κόκκινα Κρασιά», το Σάββατο 18 Νοεμβρίου που πραγματοποιήθηκε στον υπέροχο χώρο του Πύργου Πετρέζα.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν κορυφαίες ετικέτες της εγχώριας και της παγκόσμιας οινικής κληρονομιάς, σε μια και μόνο επίσκεψη.

Τα Οινοποιεία Μπουτάρη παρουσίασαν 4 κορυφαίες ετικέτες ερυθρών κρασιών στο κοινό της εκδήλωσης. Τα κρασιά 1879 Boutari Legacy 2017 και το 1879 Boutari Legacy 2012, δύο ετικέτες – σταθμοί για την Boutari, αποτέλεσαν ένα συναρπαστικό γευστικό ταξίδι στην ιστορία της Οινοποιίας, σαγηνεύοντας κοινό και κριτικούς. Από τα «Μεγάλα Κόκκινα Κρασιά» δεν θα μπορούσε να λείπουν το Grande Reserve Νάουσσα, ένα κρασί που εισήγαγε στην αγορά την έννοια της περιορισμένης και ελεγχόμενης παραγωγής από σταφύλια επιλεγμένων αμπελώνων και έχει ταυτιστεί με τα Οινοποιεία Μπουτάρη και το Σκαλάνι 2007, ένα κρασί υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων από το Scalarea Estate, τον αμπελώνα της Boutari στην Κρήτη, με σημαντικές διακρίσεις στο ενεργητικό του.

Με σεβασμό στην ιστορικότητα ενός ονόματος απόλυτα συνυφασμένου με το ελληνικό κρασί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, διατηρώντας και αναβαθμίζοντας την υψηλή του θέση, το όραμα της Boutari είναι να διατηρήσει την κληρονομιά του ονόματος και να συνεχίσει να δημιουργεί υψηλή τέχνη στο κρασί. Στόχος της  παραμένει οι καταναλωτές τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό να απολαμβάνουν τα κρασιά Boutari σε κάθε καθημερινή, εορταστική και ιδιαίτερη στιγμή.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Σταφύλια υψηλής ποιότητας σε όλο το εύρος των αμπελουργικών περιοχών της χώρας προοιωνίζει ο φετινός τρύγος, με τη συγκομιδή για τις πρώιμες ποικιλίες να...

REPORTS

Η παγκόσμια βιομηχανία αλκοολούχων ποτών αλλάζει ραγδαία, καθώς οι νέες προτιμήσεις των καταναλωτών και οι τεχνολογικές εξελίξεις καθορίζουν ένα εντελώς διαφορετικό τοπίο.

REPORTS

Οι κατά τόπους Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας των Περιφερειών ενημερώνουν ότι οι δηλώσεις συγκομιδής θα υποβάλλονται από τους υπόχρεους αμπελουργούς οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου, μόνο ηλεκτρονικά...

REPORTS

Μια πρόσφατη επιστημονική ανασκόπηση, υπό την καθοδήγηση της Δρ. Νίκης Μαραγκού και συνεργατών από το ΕΚΠΑ, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και το Aarhus University...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Με πρωτεργάτη το ούζο, σε πολλές premium αλλά και καινοτόµες εκδοχές, που κινεί τις ελληνικές εξαγωγές από τον προηγούµενο αιώνα, αλλά και το τσίπουρο,...

REPORTS

Ως αμπελουργός, ο μυθικός βασιλιάς «Αγκαίος» της Σάμου θα εκτιμούσε αναμφίβολα αυτό το αρωματικό και ελαφρύ στο στόμα κόκκινο κρασί από τη νησιωτική ποικιλία...

REPORTS

Η έκθεση «European Wine Market Report 2024» παρουσίασε το 2024 ως µια χρονιά µε άνευ προηγουµένου δυσκολίες για τον ευρωπαϊκό αµπελοοινικό τοµέα, λόγω µιας...

REPORTS

Σταφύλια υψηλής ποιότητας σε όλο το εύρος των αμπελουργικών περιοχών της χώρας προοιωνίζει ο φετινός τρύγος, με τη συγκομιδή για τις πρώιμες ποικιλίες να...