Connect with us

Αναζήτηση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η NICO LAZARIDI συμμετέχει στη ΔραμΟΙΝΟγνωσία 2022

Tο Οινοποιείο Château Nico Lazaridi συμμετέχει στις εκδηλώσεις και τις δράσεις της ΔραμΟΙΝΟγνωσίας 2022, που επιστρέφει μετά από δύο χρόνια παύσης.

Το σαββατοκύριακο 28 & 29 Μαΐου ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τους οίνους και το οινοποιείο μας σε ένα διήμερο γεμάτο δωρεάν ξεναγήσεις και γευστικές δοκιμές!

Όλο το διήμερο από τις 11 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα μπορείτε να συμμετέχετε στις προγραμματισμένες ανά μισάωρο ξεναγήσεις που έχουμε οργανώσει. Οι άνθρωποι του οινοποιείου με τη βοήθεια εθελοντών θα σας οδηγήσουν στους χώρους συλλογής και επεξεργασίας σταφυλιών, στις δεξαμενές, στους χώρους οινοποίησης, στην υπόγεια κάβα και φυσικά στην περίφημη πινακοθήκη «Μαγικό  Βουνό». Θα μάθετε για την ιστορία του οινοποιείου και ό,τι κάνει ξεχωριστά τα κρασιά που παράγονται εδώ: το κλίμα, το έδαφος, η τεχνογνωσία και η φροντίδα που επιδεικνύουμε εδώ στην NICO LAZARIDI.

Στην όμορφη πίσω αυλή του οινοποιείου και με θέα τους αμπελώνες και το νέο κτίριο που ετοιμάζεται για να φιλοξενήσει πολύ σύντομα τις οινοτουριστικές δράσεις του οινοποιείου, μπορείτε να δοκιμάσετε δωρεάν τις εμβληματικές τις ετικέτες της NICO LAZARIDI, ενδεικτικές του γευστικού πλούτου του Δραμινού αμπελώνα. Στον ίδιο χώρο θα λειτουργεί και πωλητήριο όπου θα μπορείτε να προμηθευτείτε σε ειδικές τιμές οίνους της επιλογής σας και special πακέτα και συνδυασμούς που φτιάξαμε ειδικά για το διήμερο της ΔραμΟΙΝΟγνωσίας.

Μαζί μας όλο το διήμερο 28 ΚΑΙ 29 Μαΐου θα είναι στον χώρο του οινοποιείου μέλη της δραστήριας επιστημονικής ομάδας ΟΨΟΜΕΘΑ ΕΙΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ για να ενημερώνουν για τις δράσεις τους καθώς και τα βραβευμένα με υψηλές διακρίσεις βιολογικά προϊόντα μελιού της Παρανέστιας Γης, ΤΟ ΜΕΛΙ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ.

Για τα μέλη του Nico Lazaridi Wine Club ετοιμάσαμε ειδικές ξεναγήσεις σε ξεχωριστά γκρουπ. Επικοινωνήστε με το οινοποιείο στο τηλ 6958002327 ως και την Παρασκευή 27/5 (09:00-17:00) ή στο marketing@nlwineclub.gr για να κάνετε κράτηση την ώρα που επιθυμείτε να κάνετε ξενάγηση και γευσιγνωσία. Γκρουπ από 4 ως 10 άτομα – απαραίτητη προϋπόθεση να είναι μέλη του Nico Lazaridi Wine Club.

MAGNUM ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!!!

Κατά τη διάρκεια του διημέρου 28 και 29 Μαΐου ανεβάστε post με φωτογραφία του οινοποιείου και mention τη σελίδα μας σε Facebook ή το Ιnstagram .

Η ανάρτηση που θα έχει την Τρίτη 31 Μαΐου με τα περισσότερα likes θα κερδίσει μια φιάλη magnum!

INFO

Σάββατο 28 και Κυριακή 29 Μαΐου, 11:00-18:00

  • Για λόγους προστασίας και αποφυγής διάδοσης του ιού COVID-19, όλες ξεναγήσεις θα πραγματοποιούνται σε ομάδες ως 20 ατόμων και σε συγκεκριμένες ώρες, ανά 30 λεπτά. Η τελευταία ξενάγηση θα ξεκινήσει στις 17:30.
  • Είναι υποχρεωτική η χρήση προστατευτικής μάσκας προσώπου στους κλειστούς χώρους του οινοποιείου

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία, επικοινωνήστε  στα τηλ. 25210-82049-50 & 6958002327 και στα email: info@nicolazaridi.gr & marketing@nicolazaridi.gr

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Στη δηµιουργία Οµάδας Παραγωγών, η οποία θα έρθει να πλαισιώσει το νέο οινοποιείο που αυτή τη στιγµή κατασκευάζεται, σχεδιάζουν να προχωρήσουν οι Άγγελος Ιατρίδης...

REPORTS

Τα ήδη γνωστά κρασιά νέας εσοδείας καθώς και μία νέα κυκλοφορία, ένα ροζέ από την ποικιλία Νεγκόσκα υπό το Μικρό Κτήμα Τίτου, παρουσίασε στο...

REPORTS

To είπαν «το υγρό χρυσάφι της Σάμου». Το έχουν τιμήσει πολλαπλά ως τον καλύτερο επιδόρπιο οίνο. Του έχουν αποδώσει εύσημα και το φέρνουν διαρκώς...

REPORTS

Με πρώτη ύλη από τον ορεινό αμπελώνα του Κατάφυτου η πειραματική οινοποίηση από το κτήμα Κώστα Λαζαρίδη.