Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Η Banfi εγκαινιάζει το αποκλειστικό «Brunello Club» με μόλις 50 μέλη

Ο Ιταλός παραγωγός Banfi δημιούργησε το Brunello Ambassador Club για να επιβραβεύσει όσους υποστήριξαν το οινοποιείο από την αρχή…

Το premium ιταλικό οινοποιείο Castello Banfi, το οποίο έχει αμπελώνες στο Montalcino, Bolgheri, Piemonte και Chianti Classico, αποκάλυψε στην επιχείρηση ποτών ότι έχει ιδρύσει ένα κλαμπ μελών VIP για να ευχαριστήσει τους πρώτους υποστηρικτές του.

Το κλαμπ έχει σχεδιαστεί για «ιστορικούς καλεσμένους που πίστευαν στην Banfi από την αρχή», δήλωσε η Lorella Carresi, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας της Banfi.

«Δεν ήμασταν κανείς στην αρχή. Κατασκευάσαμε τα πάντα από την αρχή. Και υπήρχαν μερικά εστιατόρια, για παράδειγμα, στην Ιταλία, που υποστήριξαν το έργο από την αρχή και θέλαμε να τα ανταμείψουμε με κάποιο τρόπο».

Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν μόλις 50 μέλη στο άκρως αποκλειστικό κλαμπ, με μόνο Ιταλικά μέλη να γίνονται δεκτά στο μαντρί του, αλλά η Banfi σχεδιάζει να ανοίξει τη λέσχη σε άλλες χώρες από το επόμενο έτος.

«Πρόκειται για την οικοδόμηση μιας κοινότητας», είπε ο Carresi. «Τα μέλη δεν είναι ανταγωνιστές, αλλά μιλούν μεταξύ τους».

 

Για όσους μυηθούν στο κλαμπ, θα τους παρέχονται «ειδικές ευκαιρίες και εμπειρίες» στο οινοποιείο της Banfi, οι οποίες δεν είναι προσβάσιμες από τους κανονικούς επισκέπτες.

Παράλληλα, η επίσημη τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί για τα μέλη του συλλόγου στις 5 Ιουνίου. Σύμφωνα με τον Carresi, υπήρχαν σχέδια να ξεκινήσει ο σύλλογος το 2020, αλλά ο χρόνος δεν ήταν σωστός λόγω της πανδημίας.

Πρόσθεσε ότι η Banfi «δεν αποκλείει το ενδεχόμενο εμπορευματοποίησης του συλλόγου στο μέλλον».

Η κίνηση για την έναρξη του Brunello Ambassador Club ακολουθεί μια αλλαγή στο μοντέλο διακυβέρνησης της μάρκας για τη διασφάλιση της «πολιτιστικής συνέχειας».

Νωρίτερα φέτος, η οινολόγος της Banfi Marica Mencarelli ανέφερε σε δήλωση της ότι: «Η ποιότητα είναι θεμελιώδης. Είναι ο στόχος μας, αυτό για το οποίο εργαζόμασταν πάντα και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε. Η διαίσθηση και η γεύση δεν μπορούν να είναι ένα ενιαίο στοιχείο παρακολούθησης, αλλά πρέπει πάντα να υποστηρίζονται από ακριβείς και σε βάθος αναλύσεις. Για εμάς που κάνουμε μια μακρά περίοδο παλαίωσης στο ξύλο, για παράδειγμα, ο ρόλος του οξυγόνου στα κρασιά είναι ολοένα και πιο σημαντικός και πρέπει επίσης να διατηρήσουμε τα επίπεδα θείου χαμηλότερα».

 

ΠΗΓΗ: thedrinksbusiness.com

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Μία ομάδα Ουρουγουανών ερευνητών παρουσίασε πρόσφατα τα αποτελέσματα μιας εκτενούς μελέτης που διερευνά τη δυνατότητα μείωσης ή μερικής αντικατάστασης του διοξειδίου του θείου (SO₂)...

REPORTS

Μελέτη που διεξήγαγε η Danielle Gallina, από το Πανεπιστήμιο της Βρετανικής Κολομβίας (UBC) στο Οκάναγκαν, υπό την επίβλεψη του καθηγητή Jonathan Cinnamon στα οινοποιεία...

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η ιστορία δεν είναι μια ευθεία γραμμή. Είναι μια πορεία που χτίζεται με τον χρόνο, τις επιλογές και τη συνέπεια. Δεν επαναλαμβάνεται, αλλά εξελίσσεται....

REPORTS

Η αυστραλιανή οινοποιία βρίσκεται αντιμέτωπη με μία από τις σοβαρότερες δοκιμασίες της τελευταίας εικοσαετίας, καθώς η υπερπαραγωγή, η υποχώρηση της κατανάλωσης και οι χρόνιες...

Διαβάστε επίσης

VIDEOS

Στο New Hotel, ανάμεσα σε πιάτα που μιλούσαν χαμηλόφωνα και κρασιά που ήξεραν πότε να ξεδιπλωθούν, η ομάδα του Wine Trails συναντήθηκε για κάτι...

VIDEOS

Υπάρχουν συνεντεύξεις που απλώς καταγράφουν λόγια και άλλες που ξετυλίγουν μια ολόκληρη διαδρομή ζωής. Η συζήτηση με τον Χρήστο Ζαφειράκη ανήκει ξεκάθαρα στη δεύτερη...

VIDEOS

Η κάμερα ανοίγει και το οινοποιείο δεν λειτουργεί απλώς ως χώρος, αλλά ως παρακαταθήκη. Ο Χρήστος Ζαφειράκης ανοίγει τις πόρτες του οινοποιείου του και...

REPORTS

Κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2025, η νέα γιορταστική έκδοση The Top 50 του Wine Trails, με πλούσια θεματολογία και βάθος αναζήτησης για...