Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Διεθνείς συνεργασιές και νέες σειρές κρασιών από Cavino στην ProWein

Με ένα εντυπωσιακό περίπτερο 100 τ.μ., η Cavino Group, η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής οίνου και αποσταγμάτων της χώρας, συμμετείχε δυναμικά στην Prowein παρουσιάζοντας τα κορυφαία wine brands Cavino & Κτήμα Μέγα Σπήλαιο, καθώς και τα προϊόντα των Μπαμπατζίμ, που ανήκουν στο Group και τα Santo Wines, των οποίων έχει την αποκλειστική διανομή.

Η εταιρεία, με ήδη ισχυρή παρουσία σε 52 χώρες παγκοσμίως, συνεχίζει τη στρατηγική της για διατήρηση και ανάπτυξη των εξαγωγών, ενώ παράλληλα στοχεύει στην εύρεση νέων αγορών. Διαθέτοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων – από value for money entry level επιλογές έως τις premium σειρές Μέγα Σπήλαιο – προσφέρει κρασιά για κάθε προτίμηση και απαίτηση.

Στην έκθεση παρουσιάστηκαν δύο νέες σειρές της Cavino, οι οποίες κέρδισαν το ενδιαφέρον των διεθνών αγοραστών:

-Historoots – Πέντε εμβληματικές ελληνικές ποικιλίες σε μια φρέσκια, σύγχρονη προσέγγιση, ιδανικές για όσους θέλουν να ανακαλύψουν τον ελληνικό αμπελώνα.
-Desir – Μια σειρά fancy ημίγλυκων κρασιών που συνδυάζουν κομψότητα, ισορροπία και γευστική πολυπλοκότητα, καλύπτοντας τις απαιτήσεις των σύγχρονων καταναλωτών.

Η συμμετοχή της Cavino Group στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς πραγματοποιήθηκαν πολλαπλές επαφές με αγοραστές από χώρες όπως ΗΠΑ, Καναδάς, Ουκρανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιαπωνία, Βραζιλία, Ρωσία, Κορέα, Σουηδία, Φινλανδία, Βοσνία, καθώς και σημαντικές συναντήσεις με μεγάλους λογαριασμούς από την Κεντρική Ευρώπη (Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία). Το αποτέλεσμα της έκθεσης ήταν η εξασφάλιση νέων πελατών, ενισχύοντας περαιτέρω την παγκόσμια παρουσία της.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της έκθεσης, πραγματοποιήθηκαν  masterclasses από τον οινολόγο του Κτήματος Στέλιο Τσίρη, σε πωλητές συνεργατών μας. Τα σεμινάρια είχαν στόχο την εκπαίδευση των συνεργατών στις ιδιαιτερότητες των ελληνικών ποικιλιών, με έμφαση στις νέες σειρές κρασιών του ομίλου.

Η Cavino Group επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά τη θέση της ως ένας από τους κορυφαίους πρεσβευτές του ελληνικού κρασιού διεθνώς, επενδύοντας σε καινοτομία, εξωστρέφεια και στρατηγικές συνεργασίες.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Από την Παρασκευή 1η Αυγούστου ως και τις 15 Δεκεμβρίου μπορούν να υποβάλουν δήλωση συγκομιδής αμπελουργικών προϊόντων οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί της Πιερίας μέσω της...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

O Δήμος Παγγαίου παρουσιάζει για πρώτη φορά την έκθεση κρασιών και αποσταγμάτων Οίνοι Παγγαίου | Pageo Wines Tasting, στα πλαίσια του Pageo Fest την...

REPORTS

Φορολογία και δημόσια υγεία. Οι πρωτοβουλίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας διαδέχονται η μία την άλλη και είναι παρόμοιες. Η τελευταία ενθαρρύνει τις χώρες να...

REPORTS

Έντονη αγανάκτηση εκφράζει ο Πανσαμιακός Αγροτικός Σύλλογος για τον μη περιορισμό των πληθυσμών αγριόχοιρου, που επελαύνει στο νησί και βάζει στόχο καλλιέργειες και αμπελώνες.

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Ο φετινός τρύγος του μοσχάτου στη Σάμο ξεκινά την Πέμπτη 31 Ιουλίου και θα διαρκέσει ως το Σεπτέμβρη και η παραγωγή, παρά τις κλιματικές...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Κατάθεση ψυχής και όχι ένα απλό προϊόν είναι το τσίπουρο, και ειδικά το παλαιωµένο, σύµφωνα µε τον εµβληµατικό αποσταγµατοποιό Κώστα Τσιλιλή, τον άνθρωπο που...

REPORTS

Kαταρτίστηκε με απόφαση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Ανδριανού ο Εθνικός Κατάλογος ποικιλιών, υποκειμένων και κλώνων αμπέλου (Vitis L.), ο οποίος τέθηκε σε ισχύ...

REPORTS

Πήγε, είδε, δοκίμασε και θα μείνει. Ο Αρτέμης Καραμολέγκος προχωρά στην εξαγορά ενός από τα τρία οινοποιεία του Παναγιώτη Δημόπουλου στο Ξινό Νερό της...