Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Ένα Οινικό Show πρωταγωνιστεί στη Θεσσαλονίκη για δύο μέρες

Ένα οινικό show που απευθύνεται στο οινόφιλο κοινό, κυρίως όμως σε προσκεκλημένους επαγγελματίες, εμπόρους, εισαγωγείς, αγοραστές, σε sommeliers επιλεγμένων ξενοδοχείων, σε εστιατόρια, wine bar, beach bar και club της Βόρειας Ελλάδας.

ΤοThessaloniki Wine Show είναι η απόρροια της εμπειρίας που προέρχεται από δύο πολύ πετυχημένα και διαχρονικά εγχειρήματα, την Circo Entertainment και το Wine Style.

 

Συνεχείς και εναλλασσόμενες δραστηριότητες όπως μεγάλα ανοιχτά φεστιβάλ, συναυλίες και επικά parties για την Circo Entertainment και μοναδικά master classes, γευσιγνωσίες, παρουσιάσεις οινοποιείων & brands καθώς και η διαχρονική Food and Wine Experience για το Wine Style, είναι μερικά μόνο από τα eventsπου πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία.

Με δεδομένο αυτό το υπόβαθρο και την αγάπη για το κρασί, ξεκινήσαμε πέρυσι ένα καινούργιο ταξίδι, το Thessaloniki Wine Show. Ένα ταξίδι που με απόλυτη επιτυχία ένωσε το δυναμικό των ελληνικών ποικιλιών, τις νέες τάσεις στην οινοποίηση, τους διαφορετικούς τρόπους απόλαυσης του κρασιού, το άνοιγμα σε νέες αγορές και την διασκέδαση.

 

Είστε προσκεκλημένοι σε αυτήν την προσπάθεια, συνοδοιπόροι και εμπνευστές ώστε να συνεχίσουμε μαζί ένα μοναδικό οινικό ταξίδι που θα είναι εμπλουτισμένο με καινούργιες ιδέες και προτάσεις την Κυριακή 10 και την Δευτέρα 11 Απριλίου 2022, στην Αποθήκη Γ’ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, στον πιο κατάλληλο χώρο για να φιλοξενήσει ένα πολυδιάστατο γεγονός όπως το Thessaloniki Wine Show.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η διαχείριση της αμπελουργικής γης με όρους βιωσιμότητας μέσα σε ένα αστικό περιβάλλον και τα νομικά εργαλεία για την συνύπαρξη με την οικιστική ανάπτυξη...

REPORTS

Μια Μαλαγουζιά που έχει δηµιουργηθεί για να εξελίσσεται στο χρόνο, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της.

REPORTS

Μια δημοπρασία υψηλού προφίλ με εκατοντάδες κρασιά παγκόσμιας κλάσης από το κελάρι του εστιατορίου Le Gavroche προσέφερε κέρδη ύψους 1,9 εκατομμυρίων λιρών.

REPORTS

Στη Σαντορίνη δεν χορταίνει το μάτι από τα απίστευτα ειδυλλιακά τοπία αλλά και ο ουρανίσκος από τους οινικούς θησαυρούς, που αποκαλύπτει διαρκώς το νησί....

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Το 1955, η Σταυρούλα Κουράκου είχε γράψει στο «Ο οίνος, µια αιώνια θεότητα για την Ελλάδα»: «Η αµπελουργία είναι στενά δεµένη µε την κίνηση...

REPORTS

Η πρόοδος που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στον εγχώριο κλάδο του κρασιού είναι δεδοµένη και αδιαµφισβήτητη, ωστόσο αυτά τα οποία µένει ακόµα να...

REPORTS

Το Οινοποιείο ∆ιαµαντάκης είναι µια σύγχρονη µονάδα παραγωγής ποιοτικών οίνων στο χωριό Κάτω Ασίτες του Ηρακλείου Κρήτης.

REPORTS

Μια Μαλαγουζιά που έχει δηµιουργηθεί για να εξελίσσεται στο χρόνο, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της.