Το νέο εγχείρημα, που δεν περιλαμβάνει μόνο ελληνικά κρασιά που είναι «εγκληματικά υποτιμημένα», κοκτέιλ με ελληνικά στοιχεία, αλλά street food και άλλα εδέσματα για τους λάτρεις του κρασιού και όχι μόνο.
Είναι επίσης γνωστός για τα εστιατόρια Officina και Masseriathat που αναδεικνύουν τις ιταλικές του ρίζες, αλλά στράφηκε στην ελληνική καταγωγή του για το Kaimaki, το οποίο θα έχει χωρητικότητα μόνο 12 άτομα στο μπαρ και 25 σε ψηλά τραπέζια με παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή.
Ο Stefanelli σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ελληνικό καφέ, μεσημεριανό γεύμα και προσφορές – και η λίστα κρασιών θα περιλαμβάνει εκείνα από λιγότερο γνωστές περιοχές και ετικέτες που ο Stefanelli επιμελήθηκε από ταξίδια σε όλη την Ελλάδα και τα νησιά της.
Το Kaimaki είναι διαθέσιμο για ιδιωτικές εκδηλώσεις και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 75 άτομα για όρθιες δεξιώσεις, εύκολο να διεκδικίσει κανείς, κρατώντας ένα εκλεκτό ελληνικό κρασί στο χέρι ή ένα κοκτέιλ Medicane (ελληνικό απόσταγμα Kleos Mastiha, ρούμι Τζαμάικας, σπιτική fassionola, ασβέστη, φυσαλίδες.) Θα πάρουμε δύο.