Connect with us

Αναζήτηση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το WSPC χαρίζει γευστική δοκιμή με κρασιά από το φημισμένο Chateau Angelus

Μεγάλο διαγωνισμό για σπουδαστές και απόφοιτους Diploma διοργανώνει το WSPC την επόμενη Τρίτη 25 Μαΐου 2021, στη 13:00. Πόσο καλά ξέρεις το Chateau Angelus; Ένας τυχερός θα κερδίσει συμμετοχή σε σπάνια γευστική δοκιμή μαζί με την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Chateau Angelus, κυρία Anna Tkachenko-Marie, μια ομάδα Ελλήνων επαγγελματιών και τον Κωνσταντίνο Λαζαράκη ΜW.

To Chateau Angelus είναι ένα από τα πιο φημισμένα, ποιοτικά και ακριβά κρασιά του Bordeaux, άρα και ολόκληρου του πλανήτη.

Το WSPC σας δίνει τη δυνατότητα να είστε εσείς ο τυχερός που θα κερδίσει το δικαίωμα συμμετοχής σε μια σπάνια γευστική δοκιμή, που θα γίνει διαδικτυακά, την επόμενη Τρίτη 25 Μαΐου 2021, στη 13:00, μαζί με την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Chateau Angelus, κυρία Anna Tkachenko-Marie, μια ομάδα Ελλήνων επαγγελματιών και τον Κωνσταντίνο Λαζαράκη ΜW.

Η παρουσίαση θα γίνει στα Αγγλικά.

Οι μόνες 2 προϋποθέσεις είναι να απαντήσετε σωστά σε 5 απλές ερωτήσεις και να παρευρεθείτε στη διαδικτυακή εκδήλωση.

Η γευσιγνωσία θα συνοδεύεται με ένα tasting kit που θα περιλαμβάνει 5 wine tubes των 100 ml, με τα παρακάτω:
Carillon d’ Angelus 2016
Chateau Angelus 2017
Chateau Angelus 2016
Chateau Angelus 2012
Chateau Angelus 2011

Ο διαγωνισμός θα είναι ενεργός μέχρι την Παρασκευή 21 Μαΐου, στις 12:30 μ.μ.

Αφορά μόνο σπουδαστές και απόφοιτους του WSET Level 4 Diploma in Wines.

Όλα τα στοιχεία που συλλέγονται, παραμένουν αυστηρώς ανώνυμα και εμπιστευτικά, στη διάθεση αποκλειστικά της ομάδας που αναλαμβάνει τη στατιστική επεξεργασία και ανάλυσή τους.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από την επίσημη σελίδα του WSPC στο Facebook https://www.facebook.com/WSPC.Education

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο παρακάτω link: https://mailchi.mp/f53895ad5a95/update-chateau-angelus-diploma?e=8e9413a6e7

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους!

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν επιτέλους την προέλευση της καλλιέργειας κρασιού και της αμπέλου, σύμφωνα με μια πρόσφατα δημοσιευμένη μεγάλης κλίμακας μελέτη πάνω στο θέμα.

REPORTS

Το ροζέ κρασί έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα στην Γαλλία, με τους νέους να αρχίζουν να απομακρύνονται από τα παραδοσιακά παλαιωμένα κόκκινα κρασιά.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η Μεσσηνία υποδέχεται το φθινόπωρο με γεύσεις και αρώματα από τα θρυλικά της αμπελοτόπια και τους πανάρχαιους δρόμους των ξακουστών κρασιών της.

REPORTS

Η Zonin1821, η οποία περιλαμβάνει παραγωγούς, όπως οι Oltrenero και Castello di Albola στο χαρτοφυλάκιό της, δημοσίευσε την πρώτη της Έκθεση Αειφορίας.