Connect with us

Αναζήτηση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το W.S.P.C. προσφέρει πλούσιο επιμορφωτικό οινικό πρόγραμμα τον Απρίλιο

Οι οινόφιλοι και οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν να εκπαιδεύονται και να «φρεσκάρουν» τις γνώσεις τους με Master Classes και Webinars από το W.S.P.C. – The Extra Curricular Activities και για τον μήνα Απρίλιο!

Έχοντας ολοκληρώσει τα «refreshments» του Μαρτίου για τους σπουδαστές του Επιπέδου 1, ο Απρίλιος θα καλύψει γνωστικά τις κύριες περιοχές των Επιπέδων 2 και 3. Μάλιστα όποιος σπουδαστής εγγραφεί σε τουλάχιστον 3 Master Classes θα έχει 15% έκπτωση.
Βεβαίως θα υπάρξει και ένα απαιτητικό Blind Tasting Master Class αφιερωμένο κυρίως στο Diploma αλλά και γιατί όχι σε αποφοίτους και σπουδαστές Επιπέδου 3.

Τα Webinars που απευθύνονται σε όλους, θα είναι τα εξής:

Για τον Καφέ  – από τους Μαριλένα Κουϊδου, Principal of W.S.P.C. Coffee School και Κωνσταντίνο Λαζαράκη MW/Head of W.S.P.C. Education.
Για την Οινοχοΐα – από τον Ανδρέα Ματθίδη, Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων και Vice Head of W.S.P.C Education.
Για τον Οινοτουρισμό – από τους Κωνσταντίνο Στεργίδη (Διοργανωτή της έκθεσης θεσμού «Οινόραμα» και Οινοδημοσιογράφο) και τον Κωνσταντίνο Λαζαράκη.

Aναλυτικά το πρόγραμμα των The Extras Απριλίου βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο https://mailchi.mp/dcf60a9edf3a/the-extras?e=8e9413a6e7.

Να σημειωθεί ότι οι θέσεις στα Master Classes θα είναι περιορισμένες.

 

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Στο Champagne Charlies του Λονδίνου προσγειώθηκαν τα κρασιά του θεσσαλικού αμπελώνα στα πλαίσια εκδήλωσης γευσιγνωσίας οίνου που διοργάνωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας στα πλαίσια του...

REPORTS

Οι αμπελουργοί της νότιας Γαλλίας βγήκαν στους δρόμους του Μπεζιέ το περασμένο Σαββατοκύριακο, ζητώντας άμεση κρατική και ευρωπαϊκή στήριξη, καθώς ο κλάδος βρίσκεται αντιμέτωπος...

REPORTS

Για τον Sergiy Klimov, το κρασί δεν είναι απλώς ένα προϊόν. Είναι μια παλλόμενη ανάσα της ουκρανικής γης, ένας ζωντανός κρίκος ανάμεσα στο παρελθόν...

REPORTS

Τι γίνεται αν η τρέχουσα κρίση στη βιομηχανία οίνου δεν οφείλεται αποκλειστικά σε εξωτερικούς παράγοντες; Πέρα από τις πληθωριστικές πιέσεις, τις γεωπολιτικές εντάσεις, το...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Ο έμπειρος οινοποιός που πάτησε πόδι στη Ζίτσα οραματίζεται να βάλει την γηγενή ποικιλία στο διεθνή οινικό χάρτη. Μετά τη Νάουσα και τη Ραψάνη,...

REPORTS

Με χρυσό βραβείο τιμήθηκαν και πάλι οι οινικές «ναυαρχίδες» του Συνεταιρισμού Σάμου, οι «ΨΗΛΕΣ ΚΟΡΦΕΣ» και το «SAMOS VIN DOUX», στον πιο έγκυρο και...

REPORTS

Επιδότηση ύψους 79,6 ευρώ το στρέµµα προβλέπει η 3η τροποποίηση του Στρατηγικού Σχεδίου της ΚΑΠ για τη διατήρηση του Αττικού Αµπελώνα και της γηγενής...

REPORTS

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2025, η Οινοποιία Ψαρούλη υποδέχθηκε επαγγελματίες του τουρισμού, ξενοδόχους, ξεναγούς, τουριστικά γραφεία και δημοσιογράφους...