Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Το ταξίδι στους αμπελώνες του κόσμου, με τρακτέρ, περνάει από το Αμύνταιο

Το καινοτόμο και πολυβραβευμένο οινοποιείο ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ στο Αμύνταιο της Φλώρινας, πρόσθεσε στον στόλο του τρεις γεωργικούς ελκυστήρες ANTONIO CARRARO.

Στον εμβληματικό αμπελώνα της Δυτικής Μακεδονίας, στη θέση «Αμπέλια» της Βεγόρας, έκτασης 2.200 στρεμμάτων σε υψόμετρο 620-710 μέτρα, εκεί που ο ραγδαία αναπτυσσόμενος Ελληνικός αμπελώνας μας δείχνει το καλύτερο του πρόσωπο και η λεπτομέρεια της παραγωγικής διαδικασίας έχει πρωτεύοντα ρόλο, οι υπεύθυνοι του οινοποιείου και του αμπελώνα επέλεξαν το εξειδικευμένο μοντέλο της ΑΝΤΟΝΙΟ CARRARO TRX 8900R. Το τρακτέρ διπλής κατεύθυνσης, με το περιστρεφόμενο τιμόνι και κάθισμα, που αναστρέφει την κατεύθυνση οδήγησης μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα προκειμένου να λειτουργεί αποτελεσματικά με κάθε παρελκόμενο. Εξοπλισμένα με καμπίνα Κατηγορίας 4, η οποία προσφέρει στο χειριστή τη μέγιστη άνεση και προστασία, σε κάθε εργασία και σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Ο Ιταλικός οίκος ANTONIO CARRARO, με παράδοση ενός αιώνα στην κατασκευή εξειδικευμένων, συμπαγών γεωργικών ελκυστήρων που απευθύνονται σε καλλιέργειες αμπελιών και δέντρων, έχει βάλει το λιθαράκι του μέσω της γεωργικής εκμηχάνισης στην αύξηση της παγκόσμιας παραγωγής κρασιού. Η εταιρεία έχει παρουσία σε πάνω από 50 χώρες, εκ των οποίων και περιοχές που παράγονται τα πιο ποιοτικά κρασιά του κόσμου.

Σε κάθε σημείο του κόσμου όπου παράγεται κρασί  η εταιρία ANTONIO CARRARO συμμετέχει στην παραγωγική διαδικασία προσφέροντας τα πλέον χρήσιμα, εξειδικευμένα, καινοτόμα και αξιόπιστα εργαλεία.

Η εταιρεία  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΑΕΤΒΕ, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ANTONIO CARRARO Spa στην Ελλάδα, προχώρησε στη σημαντική συνεργασία με το ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ, προσφέροντας την υποστήριξη και την εμπειρία της στο τομέα των γεωργικών μηχανημάτων μέσα από τα 50 χρόνια λειτουργίας της.

Σχετικά Άρθρα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η οινική Κρήτη ταξιδεύει και φέτος στην Αθήνα την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου με 11 γηγενείς ποικιλίες, 7 ζώνες ΠΟΠ, 6 ζώνες ΠΓΕ και 27...

REPORTS

Στην καρδιά της Σάμου, τα ορεινά πατρογονικά αμπελοτόπια με το μικρόρωγο μοσχάτο σταφύλι προσλαμβάνουν γεύση και αρώματα από τον άνεμο, τη βροχή, τη φύση,...

REPORTS

Στους αμπελώνες του Κώστα Βρυνιώτη που βρίσκονται στους πρόποδες ορεινών όγκων της Βόρειας Εύβοιας κοντά στην ‘πολυστάφυλο΄ Ιστιαία ο τρύγος φέτος ξεκίνησε τρεις εβδομάδες...

REPORTS

Η σαμπάνια Armand de Brignac αποκάλυψε την πρώτη της κυκλοφορία, ένα magnum Blanc de Noirs από το 2015, το οποίο θα βρίσκεται στην κορυφή...

Διαβάστε επίσης

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Στην αρχέγονη ύπαιθρο της Αττικής, εδώ και τέσσερις γενιές η οικογένεια Παναγιώτου ασχολείται με το αμπέλι και το κρασί, δημιουργώντας με πολλή ενέργεια και...

REPORTS

Η Σαντορίνη αποτελεί έναν παγκόσμιο τουριστικό προορισμό και, αναμφίβολα, σημαντικότατη συμβολή στη διεθνή της αναγνώριση διαδραματίζει ο γαστρονομικός και οινικός της πλούτος.

REPORTS

Αναρωτιέται ο μέσος καταναλωτής τι μπορεί να κάνει ένα κρασί, που πρώτη ύλη του είναι το σταφύλι, να μην είναι «vegan». Κι όμως... Δεν...

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα οινοποιείο απόλυτα λειτουργικό και επισκέψιμο, που έχει επιλέξει το δρόμο της μεθοδικής και σκληρής δουλειάς είναι το είναι το Κτήμα Νικολάου στη Νεμέα,...