Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Το άρωμα του σαμιώτικου μοσχάτου κατέκλεισε το «Οινόραμα» 2023

«Μύρισε» σαμιώτικο μοσχάτο και τη φετινή χρονιά στο «Οινόραμα», τη μεγαλύτερη έκθεση ελληνικών κρασιών στον κόσμο, στην οποία σημειώθηκε το αδιαχώρητο…

Ο Συνεταιρισμός με τα στελέχη του δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτήν τη πιο σημαντική έκθεση ελληνικών κρασιών στον κόσμο, που διοργανώθηκε 4 έως και 6 Μαρτίου 2023 στο Ζάππειο Μέγαρο. Από το Stand 73 της «μπλε αίθουσας», εκεί που εξαπλωνόταν η ευωδιά του σαμιώτικου μοσχάτου από τις καλαίσθητες φιάλες των ξηρών, ημίξηρων και γλυκών κρασιών του Συνεταιρισμού Σάμου, πέρασε πλήθος κόσμου, διακεκριμένοι sommelier και οινολάτρες, δημοσιογράφοι οίνου και άνθρωποι του οινικού χώρου. Τις θετικότερες εντυπώσεις για τη νέα τους ετικέτα, προκάλεσαν οι ονομαστές «Ψηλές Κορφές» που δικαίως έχουν καταξιωθεί στο καταναλωτικό κοινό πανελληνίως.

Με πρωταγωνιστή το ποιοτικό ελληνικό κρασί και τους ανθρώπους του, το Οινόραμα είναι από το 1994 η ετήσια συνάντηση του αμπελοοινικού κλάδου της χώρας και όσων πραγματικά αγαπούν το ποιοτικό ελληνικό κρασί!

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Τον Αύγουστο, το περιοδικό Decanter δημοσίευσε τα αποτελέσματα μιας ειδικής γευστικής δοκιμής αφιερωμένης στα λευκά κρασιά των νησιών του Αιγαίου.

REPORTS

Το μέγεθος της αγοράς βιολογικών κρασιών στην Ευρώπη αποτιμήθηκε πέρυσι σε 9,20 δισ. δολάρια και αναμένεται να αυξηθεί με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 10,6%...

REPORTS

Χαμηλότερα του αναμενόμενου, δείχνει να εξελίσσεται τελικά ο φετινός τρύγος, ιδίως αν ληφθούν υπόψη οι στρεμματικές αποδόσεις που καταγράφονται στις περισσότερες αμπελουργικές ζώνες και...

REPORTS

Το ελληνικό καλοκαίρι, εκτός από ήλιο και θάλασσα, είχε και επιτυχίες - γεμάτες γεύση, άρωμα και διακρίσεις. Το Κτήμα Σεμέλη, επιστρέφει από τον διεθνή...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Η φετινή οινική χρονιά στην Καλιφόρνια δεν κρίνεται από τον καιρό, αυτός στάθηκε σύμμαχος. Κρίνεται από την οικονομία, τις συνήθειες κατανάλωσης και τις αποφάσεις...

REPORTS

Η νόσος του Pierce, που προκαλείται από το βακτήριο Xylella fastidiosa, αναδεικνύεται σε ολοένα σοβαρότερη απειλή για τους αμπελώνες του πλανήτη. Νέα διεθνής έρευνα,...

REPORTS

Τον Αύγουστο, το περιοδικό Decanter δημοσίευσε τα αποτελέσματα μιας ειδικής γευστικής δοκιμής αφιερωμένης στα λευκά κρασιά των νησιών του Αιγαίου.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στο πλαίσιο του τριετούς προγράμματος Ενημέρωσης της ΕΘΕΑΣ για την “Υπεύθυνη Κατανάλωση Οίνου και το Καθεστώς Ένωσης των Προστατευόμενων Γεωγραφικών Ενδείξεων (ΠΓΕ)”, με διακριτικό...