Connect with us

Αναζήτηση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου έρχεται η έκθεση «Ελληνικό Απόσταγμα»

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) υποδέχεται την έκθεση «Ελληνικό Απόσταγμα» στην αίθουσα Φάρος, προσκαλώντας το κοινό σε ένα ταξίδι γεύσης και παράδοσης μέσα από τα κορυφαία ελληνικά αποστάγματα την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2025

Στην έκθεση, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μια ευρεία γκάμα από premium ελληνικά αποστάγματα, συμπεριλαμβανομένων:

  • Εμφιαλωμένων τσίπουρων, με ιδιαίτερη έμφαση στα παλαιωμένα.
  • Τσικουδιές με αυθεντικό χαρακτήρα.
  • Ούζα από τις καλύτερες ελληνικές ποτοποιίες.
  • Αποστάγματα σταφυλής και καινοτόμα προϊόντα της σύγχρονης παραγωγής.
  • Ελληνικά λικέρ και άλλα παραδοσιακά ή μη ηδύποτα.

Γιατί να επισκεφθείτε την έκθεση;

  • Ανακαλύψτε τη διαφορετικότητα και την ανώτερη ποιότητα των ελληνικών επώνυμων προϊόντων.
  • Γνωρίστε τη βαθιά ιστορία και την παράδοση πίσω από τα προϊόντα που έχουν καθιερώσει τη φήμη της ελληνικής ποτοποιίας.
  • Απολαύστε μοναδικές παράλληλες εκδηλώσεις που αναδεικνύουν τρόπους συνδυασμού των αποσταγμάτων με φαγητό, εμπλουτίζοντας την εμπειρία σας.

Απορρίπτοντας τα ανώνυμα προϊόντα και τιμώντας την ελληνική παραγωγή, η έκθεση «Ελληνικό Απόσταγμα» αναδεικνύει την αριστεία και την αυθεντικότητα των ελληνικών αποσταγμάτων, αποδεικνύοντας την υπεροχή τους στον διεθνή ανταγωνισμό.

Είσοδος ελεύθερη.

Μη χάσετε αυτή τη μοναδική γιορτή ελληνικών αποσταγμάτων!

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Το Consorzio Tutela Vini Collio, το οποίο εκπροσωπεί και υπερασπίζεται τους παραγωγούς της φημισμένης βορειοανατολικής ιταλικής αμπελουργικής περιοχής, ενέκρινε πρόσφατα μια πρόταση για την...

REPORTS

Η απειλή των «φόρων Τραμπ» στην αρχή του έτους ενθαρρύνει πολλούς διεθνείς παραγωγούς κρασιών να επιταχύνουν τις αποστολές τους πέρα από τον Ατλαντικό. Υπάρχουν...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οι παραγωγοί του Πελοποννησιακού Αμπελώνα επιστρέφουν στην Αθήνα με το Peloponnese Wine Festival 2025 για να συναντήσουν επαγγελματίες και φίλους του κρασιού τη Δευτέρα...

REPORTS

Το κίτρινο κρασί καταναλώνεται συνήθως αποκλειστικά ως συνδυασμός με το κινέζικο καβούρι, μια φθινοπωρινή λιχουδιά. Καθώς όμως οι παραγωγοί του αρχαίου αποστάγματος προσπαθούν να...

Διαβάστε επίσης

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Είναι υπεύθυνος για την επικοινωνία τεσσάρων χαρισματικών οινοποιείων της Αυστραλίας, μεταξύ των οποίων και το Shaw + Smith της Αδελαΐδας. Ο ταλαντούχος David Le...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

«Η ζωή µου είναι µια συνεχής επένδυση στην τελειότητα και σε αυτόν εδώ τον τόπο µπορώ να τελειοποιήσω το ταξίδι µου στον κόσµο του...

REPORTS

Το Κτήµα της οικογένειας Μανωλεσάκη δραστηριοποιείται στην αµπελουργία και την οινοποίηση από το 1989, µια κοµβική περίοδος που συµπίπτει µε το ξεκίνηµα του αµπελώνα...

REPORTS

Στα αυτιά των απανταχού οινόφιλων οι λέξεις Chardonnay, Cabernet Sauvignon και Pinot Noir σίγουρα είναι πολύ οικείες. Σιγά σιγά, όµως, µια ανάλογη οικειότητα θα...