Πρόκειται για µία κατά 100% εξαγωγική εταιρεία, µε κύρια αγορά τη Γαλλία, όπου διαθέτει το 98% της παραγωγής της. Γι’ αυτόν το λόγο και σε ό,τι αφορά την οινοποίηση το µεγαλύτερο µέρος των σταφυλιών που φυτεύονται είναι διεθνείς ποικιλίες, αν και προχώρησε σε νέες φυτεύσεις ποικιλιών Ληµνιό και Βιδιανό µε στόχο την ανάδειξη του πολιτισµού της περιοχής µέσω του κρασιού και την επέκτασή της και σε άλλες αγορές του εξωτερικού.
«Χαρακτηριστικό της σηµασίας που έχουν οι γηγενείς ποικιλίες, είναι και το γεγονός ότι το αµπέλι, στο οποίο έχουµε φυτεύσει Ληµνιό, ακουµπούσε ο Ξέρξης τον θρόνο του» σηµειώνει Άγγελος Ζαµάνης, γενικός διευθυντής της εταιρείας. Κεντρική φιλοσοφία της είναι να διαθέτει αποκλειστικά τα δικά της σταφύλια, διατηρώντας καθετοποιηµένη παραγωγή. Το πλάνο πενταετίας προβλέπει την αύξηση της παραγωγής σε περίπου 45.000 φιάλες κυρίως µε ελληνικές ποικιλίες. Οι αγορές στόχοι εκτός από την Κύπρο, είναι η Βουλγαρία και η Ρουµανία, µε την επιχείρηση να επιδιώκει να εκµεταλλευτεί το εισερχόµενο τουριστικό ρεύµα από αυτές τις δύο χώρες, το οποίο εφόσον βρει διαθέσιµο ένα ελληνικό κρασί στην πατρίδα του να το επιλέξει, αφού το έχει απολαύσει στην Ελλάδα.