Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

«Σκιές στο πατητήρι» η παράδοση που αναδεικνύει τον καλύτερο εαυτό μας

H Οικογένεια Μονοποικιλιακών Αποσταγμάτων Δεκαράκι «επανέρχεται» με νέο συναισθηματικό τηλεοπτικό σποτ όπου πρωταγωνιστούν και τα τρία αποστάγματα της οικογένειας.

Η νέα ταινία, μας ταξιδεύει στην αρχή των όλων…εκεί που συναντάμε τον καρπό της παράδοσης και των συναισθημάτων μας, εκεί που ξεκινάει η πιο παραδοσιακή διαδικασία. Μέσα από εικόνες παραδοσιακού πατητηριού, χορού και νεανικής χαράς παρουσιάζονται τα σταφύλια, που αποτελούν την «πηγή» για τα απολαυστικά αποστάγματα και προσφέρουν στο μέγιστο τα αρωματικά και γευστικά χαρακτηριστικά τους σε κάθε Δεκαράκι. Χάρη στον μονοποικιλιακό χαρακτήρα των τσίπουρων Δεκαράκι, τα σταφύλια δίνουν άλλη διάσταση στο τσίπουρο και το ανάγουν σε μοναδικό.

Η παράδοση μας φέρνει πιο κοντά στις ρίζες μας κι αναδεικνύει τον καλύτερο εαυτό μας. Το κάθε Δεκαράκι χάρη στον παραδοσιακό και μοναδικό χαρακτήρα του αποτελεί μια γευστική εμπειρία που αναδεικνύει τις παραδόσεις του τόπου μας και απογειώνει την κάθε περίσταση. Τα αρώματα από τα στέμφυλα της κάθε ποικιλίας, αναδύονται μέσα από τη διαδικασία της παραδοσιακής, πολλαπλής επαναπόσταξης η οποία απαιτεί χρόνο και πραγματοποιείται παραδοσιακά μέσα σε ελληνικούς, χειροποίητους, χάλκινους άμβυκες. Έτσι, η αδιαμφισβήτητη ποιότητα ενισχύεται από την πολλαπλή επαναπόσταξη και δημιουργεί αποστάγματα «διαμάντια» με αυθεντικό γευστικό και αρωματικό χαρακτήρα.

Το «Δεκαράκι» δίνει σφραγίδα ποιότητας σε οποιοδήποτε μονοποικιλιακό τσίπουρο της οικογένειας κι αν επιλέξουμε και αναδεικνύει τον καλύτερό μας εαυτό!

Απολαύστε τη νέα ταινία:

https://www.youtube.com/watch?v=CujkQWlWjRw

Η ταινία είναι μια παραγωγή της Top Cut Modiano, σε σενάριο και concept της Pollen Advertising.

Λίγα λόγια για την Οικογένεια Μονοποικιλιακών Αποσταγμάτων Δεκαράκι:

Η πρώτη οικογένεια Μονοποικιλιακών Αποσταγμάτων Δεκαράκι ήρθε για να δώσει μια νέα διάσταση ποιότητας στο τσίπουρο. Δεκαράκι Μοσχάτο, Δεκαράκι Μαλαγουζιά και Δεκαράκι Ροδίτης. Τρία αποστάγματα που χαρακτηρίζονται από το ξεχωριστό άρωμα και τη γεύση των ποικιλιών από τις οποίες προέρχονται, με τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους. Το κάθε ένα καλύπτει διαφορετικά γούστα, και μας καλούν να ανακαλύψουμε εκείνο που μας ταιριάζει.  Σε κάθε Μονοποικιλιακό Τσίπουρο Δεκαράκι, Μοσχάτο, Μαλαγουζιά και Ροδίτης, τα ξεχωριστά αρώματα των ποικιλιών, καθώς και η αδιαμφισβήτητη ποιότητα τους, ενισχύονται από την πολλαπλή επαναπόσταξη. Παράλληλα, η τέχνη στα «κοψίματα» -δηλαδή ποιο  μέρος της καρδιάς του αποστάγματος απομονώνεται και επαναποστάζεται σε κάθε τμήμα της πολλαπλής επαναπόσταξης- τελειοποιεί το προϊόν και δημιουργεί ανώτερης ποιότητας αποστάγματα.

 

Σχετικά Άρθρα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η έκθεση «Ελληνικό Απόσταγμα» είναι η μοναδική εκδήλωση γευστικής δοκιμής αφιερωμένη αποκλειστικά στα ελληνικά αποστάγματα όπως το ούζο, το τσίπουρο, η τσικουδιά, το μπράντι...

REPORTS

Οι αμπελώνες του boutique Οινοποιείου Οίνοι Αδάμ βρίσκονται στα ριζά του Χορτιάτη. Η φύτευση του αμπελώνα στα Αρχαία Καλίνδοια ξεκίνησε το 2002. Όλα άρχισαν...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Για 7η χρονιά το Κτήμα Γεροβασιλείου κάνει το κρασί παιχνίδι και προσκαλεί το κοινό την Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2025, στις 19:00, για μια γευστική...

REPORTS

Η Οινοποιία Ψαρούλη, μια από τις πλέον καταξιωμένες οικογενειακές επιχειρήσεις στο τομέα της παραγωγής ποιοτικού οίνου στην Ελλάδα, ανακοινώνει με χαρά τη στρατηγική συνεργασία...

Διαβάστε επίσης

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Είναι υπεύθυνος για την επικοινωνία τεσσάρων χαρισματικών οινοποιείων της Αυστραλίας, μεταξύ των οποίων και το Shaw + Smith της Αδελαΐδας. Ο ταλαντούχος David Le...

REPORTS

Το φυσικό κρασί έχει κερδίσει σημαντική προσοχή τα τελευταία χρόνια, παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως μια εναλλακτική λύση που επιδιώκει να αποκαταστήσει την ουσία...

REPORTS

Το Κτήµα της οικογένειας Μανωλεσάκη δραστηριοποιείται στην αµπελουργία και την οινοποίηση από το 1989, µια κοµβική περίοδος που συµπίπτει µε το ξεκίνηµα του αµπελώνα...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η έκθεση «Ελληνικό Απόσταγμα» είναι η μοναδική εκδήλωση γευστικής δοκιμής αφιερωμένη αποκλειστικά στα ελληνικά αποστάγματα όπως το ούζο, το τσίπουρο, η τσικουδιά, το μπράντι...