Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Πιστοποίηση Vegan/Vegetarian στα κρασιά του Anatolikos Vineyards

Το κτήμα Anatolikos Vineyards στη Θράκη ανανεώνεται επισημοποιώντας τις ετικέτες κρασιού που οινοποιεί ως Vegan/Vegetarian.

Η εταιρία ANATOLIKOS VINEYARDS ανακοινώνει ότι έχει λάβει πιστοποίηση από 01/03/2021 για όλες τις ετικέτες κρασιών της που παράγει ως Vegan/Vegetarian, σεβόμενοι όλους τους καταναλωτές ανεξαρτήτως των διατροφικών συνηθειών τους μέσω του Οργανισμού LETRINA S.A.

Η επιλογή αυτή εναρμονίζεται με την φιλοσοφία του οινοποιείου να καλλιεργεί και να παράγει με βιολογικό τρόπο οίνους ήπιων παρεμβάσεων, με ιθαγενείς ζύμες, που ωριμάζουν με την πάροδο του χρόνου χωρίς ψυκτική υποστήριξη, χωρίς καμία προσθήκη ζωικής προέλευσης και να εμφιαλώνει τα κρασιά της αφιλτράριστα και με χαμηλά θειώδη.

Η πρώτη ύλη προέρχεται από τους ιδιόκτητους, πιστοποιημένους μέσω της BIO HELLAS από το 2005, βιολογικούς αμπελώνες που σε κανένα στάδιο της καλλιέργειας των αμπελώνων δεν χρησιμοποιείται είτε ζωικό κεφάλαιο είτε ζωικό παράγωγο.

Επιπλέον, έχοντας ανεπτυγμένη περιβαλλοντική συνείδηση, η εταιρεία έχει προχωρήσει στην εμφιάλωση σε φιάλες με χαμηλό αποτύπωμα σε διοξείδιο του άνθρακα.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Σε μία κομβική στιγμή βρίσκεται η αμπελουργία της Καλιφόρνιας καθώς απομακρύνεται από τα παραδοσιακά μοντέλα προς ένα πιο δυναμικό και βιώσιμο μέλλον. Υιοθετώντας καινοτόμες...

REPORTS

Στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, πρόκειται να θέσουν οι συνεταιρισμοί της περιοχής Τυρνάβου το σημαντικό θέμα της ακαρπίας των αμπελώνων της περιοχής, σε...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στις 25, 26 και 27 Φεβρουαρίου 2025 έρχεται το Thessaloniki Wine and Spirits Trophy που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο chef Patron Πέτρος Δήμας και η ομάδα του Makris Athens by Domes, που έλαβε πριν λίγες μέρες το πρώτο του αστέρι Michelin, συναντούν...

Διαβάστε επίσης

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Είναι υπεύθυνος για την επικοινωνία τεσσάρων χαρισματικών οινοποιείων της Αυστραλίας, μεταξύ των οποίων και το Shaw + Smith της Αδελαΐδας. Ο ταλαντούχος David Le...

REPORTS

Το φυσικό κρασί έχει κερδίσει σημαντική προσοχή τα τελευταία χρόνια, παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως μια εναλλακτική λύση που επιδιώκει να αποκαταστήσει την ουσία...

REPORTS

Το Κτήµα της οικογένειας Μανωλεσάκη δραστηριοποιείται στην αµπελουργία και την οινοποίηση από το 1989, µια κοµβική περίοδος που συµπίπτει µε το ξεκίνηµα του αµπελώνα...

REPORTS

Μια πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύθηκε από το επιστημονικό περιοδικό OENO One εξετάζει πώς η ωριμότητα των σταφυλιών και ο χρόνος συγκομιδής επηρεάζουν τη χημική...