Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Παράγκα Revolution, η επετειακή έκδοση για το ‘21 του Κτήματος Κυρ-Γιάννη

Έχουν περάσει 21 χρόνια από τότε που το Κτήμα Κυρ-Γιάννη λανσάρισε το κρασί “Παράγκα” στην Ελληνική αγορά.

Σήμερα, η “Παράγκα Κυρ-Γιάννη” έχει καθιερωθεί ως μια από τις πιο δημοφιλείς ετικέτες του Κτήματος, με παρουσία σε χιλιάδες σημεία πώλησης σε Ελλάδα και εξωτερικό. Πρόκειται για ένα brand, το οποίο εισήγαγε το Ελληνικό ποιοτικό κρασί στο τραπέζι του καταναλωτή και παραμένει η “καθημερινή του πολυτέλεια.

Το 2021, η «Παράγκα» κλείνει τις 21 σοδειές κυκλοφορίας. Ένα γεγονός που συμπίπτει με μια χρονιά ιστορικής σημασίας για την Ελλάδα, την επέτειο 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.  Με αυτή την αφορμή, το Κτήμα Κυρ-Γιάννη κυκλοφορεί ένα νέο, επετειακό προϊόν, προς τιμήν όλων των φίλων καταναλωτών που επιλέγουν την “Παράγκα” όλα αυτά τα χρόνια.

Πρόκειται για το κρασί “Παράγκα Revolution” εσοδείας 2019, ένα εξαιρετικό blend Syrah και Cabernet Sauvignon, από αμπελώνες του Αμυνταίου. Μια premium έκδοση που επισφραγίζει τη μακροχρόνια σχέση της «Παράγκας» με τον καταναλωτή.

Το επετειακό κρασί “Παράγκα Revolution” θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό φιαλών και θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένα σημεία από τα τέλη Δεκέμβρη.

Για περισσότερες πληροφορίες www.kiryianni.gr

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Στο Champagne Charlies του Λονδίνου προσγειώθηκαν τα κρασιά του θεσσαλικού αμπελώνα στα πλαίσια εκδήλωσης γευσιγνωσίας οίνου που διοργάνωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας στα πλαίσια του...

REPORTS

Οι αμπελουργοί της νότιας Γαλλίας βγήκαν στους δρόμους του Μπεζιέ το περασμένο Σαββατοκύριακο, ζητώντας άμεση κρατική και ευρωπαϊκή στήριξη, καθώς ο κλάδος βρίσκεται αντιμέτωπος...

REPORTS

Για τον Sergiy Klimov, το κρασί δεν είναι απλώς ένα προϊόν. Είναι μια παλλόμενη ανάσα της ουκρανικής γης, ένας ζωντανός κρίκος ανάμεσα στο παρελθόν...

REPORTS

Τι γίνεται αν η τρέχουσα κρίση στη βιομηχανία οίνου δεν οφείλεται αποκλειστικά σε εξωτερικούς παράγοντες; Πέρα από τις πληθωριστικές πιέσεις, τις γεωπολιτικές εντάσεις, το...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Ο έμπειρος οινοποιός που πάτησε πόδι στη Ζίτσα οραματίζεται να βάλει την γηγενή ποικιλία στο διεθνή οινικό χάρτη. Μετά τη Νάουσα και τη Ραψάνη,...

REPORTS

Με χρυσό βραβείο τιμήθηκαν και πάλι οι οινικές «ναυαρχίδες» του Συνεταιρισμού Σάμου, οι «ΨΗΛΕΣ ΚΟΡΦΕΣ» και το «SAMOS VIN DOUX», στον πιο έγκυρο και...

REPORTS

Επιδότηση ύψους 79,6 ευρώ το στρέµµα προβλέπει η 3η τροποποίηση του Στρατηγικού Σχεδίου της ΚΑΠ για τη διατήρηση του Αττικού Αµπελώνα και της γηγενής...

REPORTS

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2025, η Οινοποιία Ψαρούλη υποδέχθηκε επαγγελματίες του τουρισμού, ξενοδόχους, ξεναγούς, τουριστικά γραφεία και δημοσιογράφους...