Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Ο θρύλος του NBA Dwyane Wade ενισχύει την κορυφαία επιτροπή έρευνας κρασιού στο UC Davis

O σούπερ σταρ του NBA Dwyane Wade έγινε μέλος του Executive Leadership Board για το Τμήμα Αμπελουργίας και Οινολογίας στο UC Davis.

του Ζήση Πανάγου

“Όλοι οι νέοι ηγέτες του διοικητικού συμβουλίου μας έχουν πραγματικά μοναδικές δεξιότητες για να βοηθήσουν το τμήμα να επιτύχει τους στρατηγικούς μας στόχους”, δήλωσε ο David Block καθηγητής και πρόεδρος του Τμήματος Αμπελουργίας και Οινολογίας.

«Φέρνουν εξαιρετικές δεξιότητες επικοινωνίας, πάθος για διαφοροποίηση της βιομηχανίας και διασφάλιση ότι οι μαθητές λαμβάνουν εξαιρετική εκπαίδευση και εκπληκτική καριέρα και πάθος για το κρασί. Τα προηγούμενα και τα σημερινά μέλη θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο διδασκαλίας, έρευνας και συνεχούς εκπαίδευσης για τη βιομηχανία », πρόσθεσε.

Ο Wade, ο οποίος είναι τρεις φορές πρωταθλητής NBA και 13 φορές NBA All-Star, είναι επίσης συνιδρυτής του Wade Cellars στην Napa Valley.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα ενώσω τις δυνάμεις μου με το UC Davis για να στηρίξω τις προσπάθειές τους να φέρουν μεγαλύτερη ποικιλομορφία στη βιομηχανία κρασιού και να την κάνουν πιο περιεκτική», δήλωσε ο Wade. Επίσης συμπλήρωσε ότι: «Το κρασί είναι για όλους και ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους συναδέλφους μου και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για τη δημιουργία ουσιαστικών και σημαντικών αλλαγών. Μαζί ελπίζουμε να φτάσουμε και να εμπνεύσουμε την κοινότητά μας να ακολουθήσει καριέρα στη βιομηχανία κρασιού, δημιουργώντας ένα πιο δίκαιο και βιώσιμο μονοπάτι για την επίτευξη αυτών των ονείρων ».

Το 2012, το Τμήμα Αμπελουργίας και Οινολογίας του UC Davis καθιέρωσε το έργο Broadening Horizons, με βασικό στόχο να αυξήσει τον αριθμό των υποεκπροσωπούμενων φοιτητών που ακολουθούν σταδιοδρομία σε όλα τα μέρη της βιομηχανίας σταφυλιών και κρασιού.

Ως αποτέλεσμα αυτών των προσπαθειών, το τμήμα αποκάλυψε ότι το ποσοστό των υποεκπροσωπούμενων φοιτητών που εγγράφηκαν έχει αυξηθεί από 10% σε 25%. Κάτι που μεταφράζεται ως μία τεράστια επιτυχία και ανταπόκριση.

Πηγή: thedrinksbusiness.com

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Η νεοφυής εταιρεία Bolledrinks με έδρα το Λονδίνο παρουσιάζει κάτι που ενδέχεται να αποτελέσει σταθμό για τον κόσμο των μη αλκοολούχων κρασιών: ένα αφρώδες...

REPORTS

Η παγκόσμια αγορά κρασιού κλείνει το 2025 μέσα σε μια περίοδο βαθιών αλλαγών, όπως παρουσιάζει η Έκθεση Στρατηγικών Προβλέψεων της Vinetur στις 19 Νοεμβρίου....

REPORTS

Τα πρόσφατα στοιχεία της Liv-ex δείχνουν ότι η εμπιστοσύνη στην παγκόσμια αγορά fine wine ενισχύθηκε περαιτέρω τον Οκτώβριο, με όλους τους βασικούς δείκτες της...

REPORTS

Τα λαμπερά Μοσχάτα κρασιά του Συνεταιρισμού Σάμου ήταν οι πρωταγωνιστές μιας βραδιάς εμπνευσμένης από το ακριτικό νησί, σε ένα μοναδικό παιχνίδισμα γεύσεων που επιμελήθηκε...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2025, η Οινοποιία Ψαρούλη υποδέχθηκε επαγγελματίες του τουρισμού, ξενοδόχους, ξεναγούς, τουριστικά γραφεία και δημοσιογράφους...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η Central Wine Fair, η πολυαναμενόμενη ετήσια έκθεση κρασιού της κεντρικής Ελλάδας, επιστρέφει τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2025 σε νέο χώρο: την Αίγλη Ζαππείου,...

REPORTS

Τα λαμπερά Μοσχάτα κρασιά του Συνεταιρισμού Σάμου ήταν οι πρωταγωνιστές μιας βραδιάς εμπνευσμένης από το ακριτικό νησί, σε ένα μοναδικό παιχνίδισμα γεύσεων που επιμελήθηκε...

REPORTS

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας και εκλεκτής οινογνωσίας θα φιλοξενηθεί τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2025, στο Jenny’s Rooftop Restaurant Bar του Sofitel Athens Airport, του...