Connect with us

Αναζήτηση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο ελληνικός αμπελώνας σε μια σειρά διαδικτυακών παρουσιάσεων από την ΠΑΝ.Ε.Π.Ο

Οι παρουσιάσεις ξεκινούν την Παρασκευή 5 Μαρτίου, έπεται συνέχεια με τις υπόλοιπες ελληνικές αμπελουργικές ζώνες.

Η ΠΑΝ.Ε.Π.Ο σχεδιάζει μία σειρά παρουσιάσεων που θα εστιάζει στην ανακάλυψη σε βάθος των αμπελουργικών ζωνών της Ελλάδας, με τίτλο: “Οι οινολόγοι αποκωδικοποιούν τις ελληνικές αμπελουργικές ζώνες”. Οι παρουσιάσεις αυτές απευθύνονται σε επαγγελματίες του κλάδου και θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά από οινολόγους, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να αναδείξουν τα ιδιαίτερα οινολογικά και αμπελουργικά χαρακτηριστικά της κάθε περιοχής μέσα από την δική τους ματιά.

Η πρώτη παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Μαρτίου με θέμα την ΠΟΠ Νάουσα.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Κα Ιωάννα Βαμβακούρη στο τηλ: 6974123470.

Σχετικά Άρθρα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η οινική Κρήτη ταξιδεύει και φέτος στην Αθήνα την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου με 11 γηγενείς ποικιλίες, 7 ζώνες ΠΟΠ, 6 ζώνες ΠΓΕ και 27...

REPORTS

Στην καρδιά της Σάμου, τα ορεινά πατρογονικά αμπελοτόπια με το μικρόρωγο μοσχάτο σταφύλι προσλαμβάνουν γεύση και αρώματα από τον άνεμο, τη βροχή, τη φύση,...

REPORTS

Στους αμπελώνες του Κώστα Βρυνιώτη που βρίσκονται στους πρόποδες ορεινών όγκων της Βόρειας Εύβοιας κοντά στην ‘πολυστάφυλο΄ Ιστιαία ο τρύγος φέτος ξεκίνησε τρεις εβδομάδες...

REPORTS

Η σαμπάνια Armand de Brignac αποκάλυψε την πρώτη της κυκλοφορία, ένα magnum Blanc de Noirs από το 2015, το οποίο θα βρίσκεται στην κορυφή...

Διαβάστε επίσης

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Στην αρχέγονη ύπαιθρο της Αττικής, εδώ και τέσσερις γενιές η οικογένεια Παναγιώτου ασχολείται με το αμπέλι και το κρασί, δημιουργώντας με πολλή ενέργεια και...

REPORTS

Η Σαντορίνη αποτελεί έναν παγκόσμιο τουριστικό προορισμό και, αναμφίβολα, σημαντικότατη συμβολή στη διεθνή της αναγνώριση διαδραματίζει ο γαστρονομικός και οινικός της πλούτος.

REPORTS

Αναρωτιέται ο μέσος καταναλωτής τι μπορεί να κάνει ένα κρασί, που πρώτη ύλη του είναι το σταφύλι, να μην είναι «vegan». Κι όμως... Δεν...

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα οινοποιείο απόλυτα λειτουργικό και επισκέψιμο, που έχει επιλέξει το δρόμο της μεθοδικής και σκληρής δουλειάς είναι το είναι το Κτήμα Νικολάου στη Νεμέα,...