Connect with us

Αναζήτηση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο ελληνικός αμπελώνας σε μια σειρά διαδικτυακών παρουσιάσεων από την ΠΑΝ.Ε.Π.Ο

Οι παρουσιάσεις ξεκινούν την Παρασκευή 5 Μαρτίου, έπεται συνέχεια με τις υπόλοιπες ελληνικές αμπελουργικές ζώνες.

Η ΠΑΝ.Ε.Π.Ο σχεδιάζει μία σειρά παρουσιάσεων που θα εστιάζει στην ανακάλυψη σε βάθος των αμπελουργικών ζωνών της Ελλάδας, με τίτλο: “Οι οινολόγοι αποκωδικοποιούν τις ελληνικές αμπελουργικές ζώνες”. Οι παρουσιάσεις αυτές απευθύνονται σε επαγγελματίες του κλάδου και θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά από οινολόγους, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να αναδείξουν τα ιδιαίτερα οινολογικά και αμπελουργικά χαρακτηριστικά της κάθε περιοχής μέσα από την δική τους ματιά.

Η πρώτη παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Μαρτίου με θέμα την ΠΟΠ Νάουσα.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Κα Ιωάννα Βαμβακούρη στο τηλ: 6974123470.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Ο Οδηγός MICHELIN αναγνωρίζει την αριστεία στη γαστρονομία και τη φιλοξενία για πάνω από έναν αιώνα. Από την εισαγωγή των αστεριών MICHELIN το 1926...

REPORTS

Η Έκθεση Στρατηγικών Προβλέψεων: Προοπτικές Παγκόσμιας Αγοράς Οίνου 2025 αποτυπώνει ένα τοπίο που αλλάζει δυναμικά. Με βάση τα τελωνειακά δεδομένα έως τον Οκτώβριο, τις...

REPORTS

Ο Τύρναβος γιορτάζει για δεύτερη χρονιά τις Παγκόσμιες Ημέρες Λημνιώνας και Μοσχάτου Τυρνάβου: Ένα διήμερο αφιερωμένο στις εμβληματικές ποικιλίες και τη γαστρονομική ταυτότητα της...

REPORTS

Το ιταλικό κρασί διατηρεί κορυφαία θέση, ως ένα από τα πιο γνωστά προϊόντα της κατηγορίας «Made in Italy», με κύκλο εργασιών που φτάνει τα...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Διευρύνουν σταθερά την παρουσία τους στον οινικό χάρτη της χώρας τα κρασιά της Κεντρικής Ελλάδας, τουλάχιστον όπως αυτά δίνουν τα τελευταία χρόνια το παρών...

REPORTS

Την κατάταξη των αιτούντων περιόδου 2025-2026 για επενδύσεις σε οινοποιεία ανακοίνωσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, με την διαδικασία των ενστάσεων να ξεκινά στις 26...

REPORTS

Το VINSANTO MIKRA THIRA είναι ο πρώτος επιδόρπιος οίνος του οινοποιείου, μια δημιουργία που εξελίχθηκε με αργό ρυθμό και υπομονή...

REPORTS

Τη δυνατότητα σε συλλέκτες, οινόφιλους και επαγγελματίες να αποκτήσουν ξεχωριστές ετικέτες, που δεν συναντά κανείς εύκολα στην πρωτογενή αγορά δίνει δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί...