Connect with us

Αναζήτηση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο ελληνικός αμπελώνας σε μια σειρά διαδικτυακών παρουσιάσεων από την ΠΑΝ.Ε.Π.Ο

Οι παρουσιάσεις ξεκινούν την Παρασκευή 5 Μαρτίου, έπεται συνέχεια με τις υπόλοιπες ελληνικές αμπελουργικές ζώνες.

Η ΠΑΝ.Ε.Π.Ο σχεδιάζει μία σειρά παρουσιάσεων που θα εστιάζει στην ανακάλυψη σε βάθος των αμπελουργικών ζωνών της Ελλάδας, με τίτλο: “Οι οινολόγοι αποκωδικοποιούν τις ελληνικές αμπελουργικές ζώνες”. Οι παρουσιάσεις αυτές απευθύνονται σε επαγγελματίες του κλάδου και θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά από οινολόγους, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να αναδείξουν τα ιδιαίτερα οινολογικά και αμπελουργικά χαρακτηριστικά της κάθε περιοχής μέσα από την δική τους ματιά.

Η πρώτη παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Μαρτίου με θέμα την ΠΟΠ Νάουσα.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Κα Ιωάννα Βαμβακούρη στο τηλ: 6974123470.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Μέχρι τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου θα παραμείνει ανοιχτή η εφαρμογή για την υποβολή δηλώσεων συγκομιδής σταφυλιών με οινοποιήσιμες ποικιλίες στο αμπέλι έτους 2025, καθώς...

REPORTS

Μια εντυπωσιακή «λευκή γάντι» επιτυχία σημείωσε στο Χονγκ Κονγκ η πρώτη δημοπρασία με κρασιά απευθείας από το κελάρι του ιστορικού οίκου Edouard Delaunay. Η...

REPORTS

Στο Μπορντό, εκεί όπου η ιστορία του κρασιού συναντά σταθερά την καλλιτεχνική έκφραση, κάθε νέα ετικέτα του Château Mouton-Rothschild λειτουργεί σαν μια μικρή αποκάλυψη....

REPORTS

Μια νέα μελέτη της FTI Consulting σκιαγραφεί μια ανησυχητική πραγματικότητα για τον νοτιοαφρικανικό αμπελώνα: μέσα σε μία δεκαετία, η χώρα χάνει καλλιεργήσιμη έκταση, οι...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Σε ένα νέα πακέτο μέτρων για στήριξη του αμπελοοινικού κλάδου συμφώνησαν την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου το Συμβούλιο και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με την Comité...

REPORTS

Τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα ενέκριναν ένα πακέτο μέτρων για τον οίνο που παρέχει εργαλεία για τη διαχείριση του παραγωγικού δυναμικού, την ενίσχυση της προώθησης...

REPORTS

Με βαθμολογίες από 16 (distinguished) έως 17,5 (superior) βαθμολογήθηκαν 11 κρασιά του Οινοποιείου Λυραράκη από την Master of Wine, Julia Harding, στη σελίδα jancisrobinson.com.

REPORTS

Τη δυνατότητα σε συλλέκτες, οινόφιλους και επαγγελματίες να αποκτήσουν ξεχωριστές ετικέτες, που δεν συναντά κανείς εύκολα στην πρωτογενή αγορά δίνει δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί...