Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Οινοπαραγωγοί για μία ημέρα σε διαδραστική διαδικτυακή εκδήλωση

Η ένωση «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος» και ο εκπαιδευτικός οργανισμός WSPC (The place to study wine, spirits, coffee and beverages) προσκαλούν το κοινό, φίλους και μη του κρασιού, στη διαδραστική διαδικτυακή εκδήλωση «Γίνε Οινοπαραγωγός για μία ημέρα» που θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου, 17:30-19:30.

https://patina.photo

Οικοδεσπότης της εκδήλωσης, ο master of wine Κωνσταντίνος Λαζαράκης!

Στην εκδήλωση, οι οινοποιοί-μέλη της Ένωσης θα διηγηθούν, ο κάθε ένας, κάποιο γεγονός που συνέβη στο οινοποιείο τους, για το οποίο απαιτήθηκε άμεσος και σωστός χειρισμός προκειμένου να αντιμετωπιστεί.  Για την κάθε ιστορία, ο οινοποιός θα μοιραστεί με το κοινό τέσσερις επιλογές που είχε, εκ των οποίων μία είναι η σωστή, εκείνη που τελικά επέλεξε.

Το κοινό που θα συμμετέχει θα πρέπει σε αυτό το σημείο να αποφασίσει τι θα έκανε εάν ήταν ο/η Οινοπαραγωγός, δηλαδή εάν βρισκόταν στη θέση του Οινοπαραγωγού.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν και ανοιχτή για το κοινό.

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Πέμπτη 22 Απριλίου με email στη διεύθυνση caslanidou@wspc.gr

Οι νικητές του παιχνιδιού, όσοι και οι «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος» που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση, κατόπιν κλήρωσης θα λάβουν από ένα κιβώτιο των 6 φιαλών κρασί.

Στους ενδιαφερόμενους που θα  δηλώσουν τη συμμετοχή τους θα αποσταλεί από το WSPC η ηλεκτρονική διεύθυνση απ’ όπου θα παρακολουθήσουν και θα λάβουν μέρος στην εκδήλωση.

Γίνε Οινοπαραγωγός για μία ημέρα.

Μ. Τετάρτη 28/4/21, 17:30-19:30

Συμμετοχή δωρεάν με δήλωση στο caslanidou@wspc.gr 

 

Πηγή Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος

Σχετικά Άρθρα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η οινική Κρήτη ταξιδεύει και φέτος στην Αθήνα την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου με 11 γηγενείς ποικιλίες, 7 ζώνες ΠΟΠ, 6 ζώνες ΠΓΕ και 27...

REPORTS

Στην καρδιά της Σάμου, τα ορεινά πατρογονικά αμπελοτόπια με το μικρόρωγο μοσχάτο σταφύλι προσλαμβάνουν γεύση και αρώματα από τον άνεμο, τη βροχή, τη φύση,...

REPORTS

Στους αμπελώνες του Κώστα Βρυνιώτη που βρίσκονται στους πρόποδες ορεινών όγκων της Βόρειας Εύβοιας κοντά στην ‘πολυστάφυλο΄ Ιστιαία ο τρύγος φέτος ξεκίνησε τρεις εβδομάδες...

REPORTS

Η σαμπάνια Armand de Brignac αποκάλυψε την πρώτη της κυκλοφορία, ένα magnum Blanc de Noirs από το 2015, το οποίο θα βρίσκεται στην κορυφή...

Διαβάστε επίσης

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Στην αρχέγονη ύπαιθρο της Αττικής, εδώ και τέσσερις γενιές η οικογένεια Παναγιώτου ασχολείται με το αμπέλι και το κρασί, δημιουργώντας με πολλή ενέργεια και...

REPORTS

Η Σαντορίνη αποτελεί έναν παγκόσμιο τουριστικό προορισμό και, αναμφίβολα, σημαντικότατη συμβολή στη διεθνή της αναγνώριση διαδραματίζει ο γαστρονομικός και οινικός της πλούτος.

REPORTS

Αναρωτιέται ο μέσος καταναλωτής τι μπορεί να κάνει ένα κρασί, που πρώτη ύλη του είναι το σταφύλι, να μην είναι «vegan». Κι όμως... Δεν...

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα οινοποιείο απόλυτα λειτουργικό και επισκέψιμο, που έχει επιλέξει το δρόμο της μεθοδικής και σκληρής δουλειάς είναι το είναι το Κτήμα Νικολάου στη Νεμέα,...