Η συγκέντρωση των σταφυλιών θα γίνεται στις ώρες 11:00 πρωί – 6:00 απόγευμα. Οι παραγωγοί θα πρέπει να καταθέτουν τους κωδικούς αμπελοτεμαχίων των σταφυλιών που παράγουν, γιατί αποτελεί κριτήριο για την τελική τιμή.
Αναζήτηση
Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζακύνθου ανακοινώνει ότι θα συγκεντρώσει σταφύλια εσοδείας 2020-2021 και συγκεκριμένα τις ποικιλίες ΠΑΥΛΟΣ-ΡΟΜΠΟΛΑ ΛΕΥΚΗ την Τετάρτη 1 Σεπτέμβρη και Πέμπτη 2 Σεπτέμβρη στο οινοποιείο.
Η συγκέντρωση των σταφυλιών θα γίνεται στις ώρες 11:00 πρωί – 6:00 απόγευμα. Οι παραγωγοί θα πρέπει να καταθέτουν τους κωδικούς αμπελοτεμαχίων των σταφυλιών που παράγουν, γιατί αποτελεί κριτήριο για την τελική τιμή.
Η παγκόσμια βιομηχανία οίνου εισήλθε το 2025 σε μια περίοδο βαθιών μετασχηματισμών, που επηρεάζουν την κατανάλωση, την παραγωγή και το διεθνές εμπόριο. Σύμφωνα με...
Μες στην αυγή μιας νέας εποχής για την οινική εκπαίδευση, η Ιταλία ξαναφέρνει στο προσκήνιο έναν θεσμό που διατρέχει σαν βαθιά γραμμή το παγκόσμιο...
Ο Σύνδεσμος Οινοποιών Κεφαλονιάς παρουσιάζει μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας, σε συνεργασία με τον κορυφαίο Έλληνα pastry chef Στέλιο Παρλιάρο.
Το πρόγραμμα Natura Nostra λειτουργεί σαν ένας αργός παλμός ζωής μέσα στους ιστορικούς αμπελώνες της Καμπανίας, επαναφέροντας τη βιοποικιλότητα μέσα από φυτεύσεις και συλλογική...
Σε ένα νέα πακέτο μέτρων για στήριξη του αμπελοοινικού κλάδου συμφώνησαν την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου το Συμβούλιο και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με την Comité...
Τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα ενέκριναν ένα πακέτο μέτρων για τον οίνο που παρέχει εργαλεία για τη διαχείριση του παραγωγικού δυναμικού, την ενίσχυση της προώθησης...
Με βαθμολογίες από 16 (distinguished) έως 17,5 (superior) βαθμολογήθηκαν 11 κρασιά του Οινοποιείου Λυραράκη από την Master of Wine, Julia Harding, στη σελίδα jancisrobinson.com.
Τη δυνατότητα σε συλλέκτες, οινόφιλους και επαγγελματίες να αποκτήσουν ξεχωριστές ετικέτες, που δεν συναντά κανείς εύκολα στην πρωτογενή αγορά δίνει δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί...