Connect with us

Αναζήτηση

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Νέο Wine Bar επιτρέπει στους πελάτες να εξυπηρετούνται από μηχάνημα αυτόματης πώλησης

Ένα νέο wine bar άνοιξε στο Κάρντιφ της Ουαλίας, επιτρέποντας στους θαμώνες να σερβίρουν τον εαυτό τους από ένα μηχάνημα αυτόματης πώλησης 24 διαφορετικών κρασιών.

Το Glass of Bandol, που σερβίρει τυρί με ποικιλία κρασιών από όλο τον κόσμο, ανήκει στην ομάδα συζύγων Sajan και Eva Glass.

Το όνομα του νέου μπαρ, Glass of Bandol, συνδυάζει το επώνυμο του ζευγαριού με μια οινοπαραγωγική περιοχή στη νότια Γαλλία, στην οποία το ζευγάρι ερωτεύτηκε πριν από μερικά χρόνια, ενώ ήταν σε ταξίδι εκεί.

Το ξεχωριστό χαρακτηριστικό του μπαρ, είναι μια σειρά από μηχανήματα αυτόματης πώλησης, που έχουν σχεδιαστεί για να διανέμουν 24 διαφορετικά κρασιά σε διαφορετικά μεγέθη, από 50 ml έως 175 ml. Αποθηκεύουν τα κρασιά στη σωστή θερμοκρασία, αποτρέποντας την οξείδωση και διατηρώντας τα κρασιά φρέσκα.

«Πολλά από τα κρασιά θα προέρχονται από παραγωγούς που είναι εκτός δρόμου και ορισμένα είναι είτε βιολογικά, βιοδυναμικά, φυσικά ή φιλικά προς τους vegan», δήλωσε ο Sajan, σύμφωνα με την Wales Online.

Οι πελάτες θα μπορούν να σερβίρουν οι ίδιοι κρασιά από διαφορετικές χώρες και σημεία τιμών χρησιμοποιώντας μια προπληρωμένη κάρτα που μπορεί να συμπληρωθεί στο μπαρ. Στην επιλογή θα περιλαμβάνονται κρασιά από λιγότερο γνωστές περιοχές, όπως ο Λίβανος και η Γεωργία.

Ο ιδιοκτήτης Sajan Glass ελπίζει επίσης ότι η νέα εγκατάσταση θα ενθαρρύνει τους πότες κρασιού να δοκιμάσουν περισσότερες γουλιές premium.

«Όταν πηγαίνετε σε ένα φανταχτερό wine bar και εστιατόριο, οι άνθρωποι δεν έχουν την τάση να αγοράζουν ένα ακριβό μπουκάλι κρασί. συνήθως επιλέγουν το δεύτερο φθηνότερο από το μενού ή το φθηνότερο κρασί σε ποτήρι. Εάν έχετε ένα μπουκάλι κρασί, το οποίο κοστίζει £ 100, οι άνθρωποι μπορεί να μην έχουν ποτέ την ευκαιρία να το δοκιμάσουν και να δουν τι είναι η φασαρία. Με το μηχάνημα, οι άνθρωποι μπορούν να αγοράσουν μια μικρή γεύση που τους είναι πιο προσιτή», είπε ο Sajan στο Wales Online.

 

Πηγή: thedrinksbusiness.com

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Από -7 έως 12% σε ένα μήνα. Οι νέες εκτιμήσεις συγκομιδής για τον γαλλικό αμπελώνα έχουν αναθεωρηθεί σημαντικά προς τα κάτω από τις υπουργικές...

REPORTS

Κοιτώντας προς το 2025, ειδικοί παράγοντες όπως η προσωρινή δημιουργία αποθεμάτων πριν από τις αλλαγές στους δασμούς και οι μεταβαλλόμενες αλυσίδες εφοδιασμού αναμένεται να...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στο πλαίσιο του τριετούς προγράμματος Ενημέρωσης της ΕΘΕΑΣ για την “Υπεύθυνη Κατανάλωση Οίνου και το Καθεστώς Ένωσης των Προστατευόμενων Γεωγραφικών Ενδείξεων (ΠΓΕ)”, με διακριτικό...

REPORTS

Το επώνυμο ελληνικό κρασί αλλάζει… μονοπάτι για να μπορέσει να συναντήσει τους ολοένα και περισσότερους φίλους του στην εγχώρια αγορά, απέραντο το δυναμικό γηγενών...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικές εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη, στο Βουκουρέστι και στο Μόναχο, στο πλαίσιο του προγράμματος της ΕΘΕΑΣ «Wine & Wisdom», που έχει...

REPORTS

Η στροφή των καταναλωτών προς την υγεία, τη βιωσιμότητα και τη διαφάνεια αλλάζει γρήγορα και τον κόσμο του κρασιού. Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη, η...

REPORTS

Το γνωστό αμερικανικό περιοδικού οίνου Wine Enthusiast προτείνει την Κρήτη ως μια από τις 7 πιο σημαντικές οινοπαραγωγικές περιοχές παγκοσμίως

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στην 30η του σεζόν ετοιμάζεται να μπει το Wine Club Thessaloniki’ 96. Στο επίκεντρο της πρώτης συνάντησης της νέας περιόδου που θα πραγματοποιηθεί στο...