Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Νέο rosé κρασί από τη Sarah Jessica Parker

Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια του Sex and the City, Sarah Jessica Parker, προσθέτει ένα νέο rosé στην γκάμα των ετικετών Invivo X.

Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια του Sex and the City, Sarah Jessica Parker, προσθέτει ένα νέο rosé Προβηγκίας στην γκάμα των ετικετών Invivo X, που έχει λανσάρει σε συνεργασία με το οινοποιείο Invivo από τη Νέα Ζηλανδία.  

Το blend των ποικιλιών που χρησιμοποιήθηκε στο Invivo X, Sarah Jessica Parker Rosé δεν έχει αποκαλυφθεί, αλλά είναι γνωστό ότι τα σταφύλια προέρχονται από αμπελώνες με αργιλοπηλώδη εδάφη στην περιοχή του Saint Tropez.

Η συγκεκριμένη ετικέτα δημιουργήθηκε από τη συνεργασία του παραγωγού από την Προβηγκία Chevron Villette με την ομάδα του οινοποιείου Invivo και τη συμβολή της ηθοποιού, η οποία συμμετέχει στη λήψη της απόφασης για το τελικό blend. Για τον σκοπό αυτό πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο μια γευστική δοκιμή στη Νέα Υόρκη.

«Το blending αυτού το rosé ήταν μια εμπειρία στην οποία δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι θα συμμετάσχω. Ήταν μια διασκεδαστική εμπειρία, που μου πρόσφερε πολλές εκπλήξεις αλλά και ενδιαφέρουσες πληροφορίες, αφήνοντάς μου τελικά ένα αίσθημα ικανοποίησης», ανέφερε η Sarah Jessica Parker.

 «Το Invivo X, SJP Rosé έχει μια υπέροχη ροζ απόχρωση. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που σε μαγνητίζει σε αυτό το κρασί. Ωστόσο, αυτό που θα σε κρατήσει είναι η γεύση του. Το αρωματικό του προφίλ χαρακτηρίζεται από πέταλα τριαντάφυλλου και καλοκαιρινά μούρα τυλιγμένα με μια ορυκτότητα που κάνει το κρασί εξαιρετικά φρέσκο. Έχει γεμάτο σώμα, περιπλοκότητα και κομψότητα, στέκεται πολύ καλά μόνο του αλλά και ως συνοδευτικό με μια σειρά από πιάτα», επισημαίνει ο συνιδρυτής του οινοποιείου Invivo, Rob Cameron.

Η ετικέτα κυκλοφορεί αυτή τη βδομάδα στις ΗΠΑ με τη προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης να διαμορφώνεται στα 20 δολάρια. Αυτό το ροζέ έρχεται να προστεθεί στην πρώτη ετικέτα με την υπογραφή της δημοφιλούς ηθοποιού, το SJP Sauvignon Blanc, που κυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

«Είμαι λάτρης του κρασιού, μου αρέσει να σερβίρω κρασί στα οικογενειακά δείπνα και σε επισκέψεις φίλων, οπότε ήταν ένα συναρπαστικό και διασκεδαστικό project για εμένα», είχε δηλώσει η ηθοποιός στα πρώτα βήματα της οινικής της πορείας.

Τέλος, στις 26 Μαΐου το wine.com θα φιλοξενήσει ένα virtual tasting της ετικέτας στο οποίο θα συμμετέχουν η Parker και οι ιδρυτές του Invivo, Tim Lightbourne and Rob Cameron.

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Οδηγίες για την εφαρμογή του νέου πλαισίου που διέπει τους διήμερους αποσταγματοποιούς εξέδωσε η ΑΑΔΕ σε συνέχεια της θεσμικής παρέμβασης που ψηφίστηκε στη Βουλή...

REPORTS

Συμπαρασύροντας την παράδοση έξι γενεών στην αμπελουργία και το κρασί, ο 33χρονος σήμερα Μιχάλης Αθανασίου, ξεκίνησε το δικό του φερώνυμο οινοποιείο το 2007, όντας...

REPORTS

Τις τιμές ανά ποικιλία σταφυλιών εσοδείας 2022, ανακοίνωσε η Ένωση Ηρακλείου, επισημαίνοντας πως η ημερομηνία έναρξης παραλαβής θα ανακοινωθεί με νεώτερο Δελτίο Τύπου. Ας...

REPORTS

Με φρέσκιες και γήινες μυρωδιές, το Sauvignon Blanc διακρίνεται ανάμεσα στις λευκές ποικιλίες κρασιού, σε παγκόσμιο επίπεδο. Με προέλευση από την κοιλάδα του Λίγηρα...

Copyright © 2020 | Η Υπηρεσία Winetrails.gr είναι Ιδιοκτησία της Εταιρίας Green Box A.E.