Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Μια έκθεση για το μέλλον της βιομηχανίας κρασιού και ποτών

Το Future Drinks Expo είναι έτοιμο να πραγματοποιηθεί στις 17 Μαΐου στο Σαν Φρανσίσκο.

Με οικοδεσπότη το Beverage Trade Network, αυτή η εκδήλωση είναι μια στο είδος της όπου κορυφαίοι καινοτόμοι θα ανέβουν στη σκηνή και θα συζητήσουν και τις 3 βαθμίδες της βιομηχανίας κρασιού, μπύρας και οινοπνευματωδών ποτών καθώς και το  πώς αυτές εξελίσσονται. Μια σειρά ομιλητών υψηλού προφίλ πρόκειται να εκφράσει  πραγματικές γνώσεις σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής νέων τεχνολογιών και λύσεων στην επιχείρησή σας στα ποτά μόνο στο συνέδριο Future Drinks Expo!

Αυτή η μονοήμερη εκδήλωση γεμάτη δράση στο Σαν Φρανσίσκο έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να προχωρήσετε, να εξοικονομήσετε χρήματα και να σας βοηθήσει να ξεκλειδώσετε νέα κανάλια ανάπτυξης.

Εδώ είναι μερικά από τα θέματα του συνεδρίου για να σας δώσουμε μια ιδέα:

  1. Καλλιέργειες για το μέλλον – Sonoma County Winegrowers Role in the Climate Movement, από την Karissa Kruse, Πρόεδρο της κομητείας Sonoma Winegrowers
  2. 12 μαθήματα από τη Silicon Valley που πρέπει να μάθουν όλα τα οινοποιεία από τον Paul Mabray, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pixwine, Wine Revolutionary & πελατοκεντρικός ηγέτης τεχνολογίας
  3. Αγκαλιάζοντας την ψηφιακή επανάσταση και υποστηρίζοντας προμηθευτές αλκοολούχων ποτών κατά τη διάρκεια της εμπειρίας τους στο ηλεκτρονικό εμπόριο από τον Nathan Mansperger, Αντιπρόεδρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, Southern Glazer’s Wine & Spirits
  4. Καινοτομία με AI, από τον Ashwin Ram, Τεχνικό Διευθυντή AI, Google Cloud, Google, Σαν Φρανσίσκο
  5. Πώς να αναπτύξετε μια ψηφιακή παρουσία που οδηγεί τις πωλήσεις από τον Josh Jacobs, συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Speakeasy Co
  6. DTC in the Digital Age of Wine, από τον Justin Noland, Senior Director, DTC Marketing & Ecommerce στο Treasury Wine Estates
  7. Πώς να κερδίσετε στο ηλεκτρονικό εμπόριο B2B από τη Cheryl Durzy, συνιδρυτή και διευθύνουσα σύμβουλο, LibDib, Inc. San Francisco

Μέσα από τη διεξαγωγή της έκθεσης αυτής , το οινόφιλο αλλά και επαγγελματικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ακούσει απόψεις από ειδικούς σχετικά με την πορεία του συστήματος διανομής εμπορεύματος, το κόστος αποθήκευσης και της διαφήμισης, αλλά μεθόδους αύξησης των πωλήσεων  και των διανομών.  Το πιο σημαντικό σε αυτό το νέο σχήμα εκπομπής θα είναι η ανακάλυψη ανάλυσης μιας επιχείρησης  και η δημιουργία ορισμένων σημείων αναφοράς .

πηγή: Wineindustryadvisor.com

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Ο Διεθνής Οργανισμός Αμπέλου και Οίνου (OIV) δημοσίευσε τις πρώτες του προβλέψεις για την παγκόσμια παραγωγή κρασιού το 2025. Σύμφωνα με τα στοιχεία, η...

REPORTS

Οι νομοθέτες της Επιτροπής Γεωργίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου υποστήριξαν τα σχέδια για την επισήμανση του κρασιού ως «μειωμένης περιεκτικότητας σε αλκοόλ» αντί για «χαμηλή»...

REPORTS

Στην πόλη Ανάπα, στα νότια της Ρωσίας, συντελείται μια ήσυχη αλλά καθοριστική αλλαγή στα ράφια των σούπερ μάρκετ και στα κελάρια της χώρας. Εκεί...

REPORTS

Ο έμπειρος οινοποιός που πάτησε πόδι στη Ζίτσα οραματίζεται να βάλει την γηγενή ποικιλία στο διεθνή οινικό χάρτη. Μετά τη Νάουσα και τη Ραψάνη,...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Ο έμπειρος οινοποιός που πάτησε πόδι στη Ζίτσα οραματίζεται να βάλει την γηγενή ποικιλία στο διεθνή οινικό χάρτη. Μετά τη Νάουσα και τη Ραψάνη,...

REPORTS

Επιδότηση ύψους 79,6 ευρώ το στρέµµα προβλέπει η 3η τροποποίηση του Στρατηγικού Σχεδίου της ΚΑΠ για τη διατήρηση του Αττικού Αµπελώνα και της γηγενής...

REPORTS

Με χρυσό βραβείο τιμήθηκαν και πάλι οι οινικές «ναυαρχίδες» του Συνεταιρισμού Σάμου, οι «ΨΗΛΕΣ ΚΟΡΦΕΣ» και το «SAMOS VIN DOUX», στον πιο έγκυρο και...

REPORTS

Η γαλλική οινοποιία βιώνει μια κρίση που αγγίζει κάθε της επίπεδο, από τους αμπελουργούς έως τους προμηθευτές και τις υπηρεσίες που την πλαισιώνουν. Οι...