

Αναζήτηση
Με μειωμένη την ποσότητα του Μοσχάτου έως 20% αλλά σε άριστη κατάσταση ξεκίνησε ο τρύγος στην Λήμνο, ενώ τις επόμενες μέρες ξεκινά και για το Λημνιό, χωρίς ιδιαίτερες αυξομειώσεις στην παραγωγή του αλλά με την ωρίμανση στα καλύτερα της.
Στην περιοχή Charente της νοτιοδυτικής Γαλλίας, ένας αμπελουργός πήρε τη δύσκολη απόφαση να ξεριζώσει μέρος του αμπελώνα του, προκειμένου να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες...
Ο τρύγος του Μοσχάτου Αλεξανδρείας ξεκίνησε στις 21 Αυγούστου και ολοκληρώθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου. Σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά η ποσότητα ήταν αυξημένη...
Ένα τριήμερο συλλογικό οινοτουριστικό ταξίδι εμπειρίας, έμπνευσης και δημιουργίας στον ελληνικό αμπελώνα διοργάνωσε η Αχαΐα-Αναπτυξιακή Α.Ε. μεταξύ 3-5 Οκτωβρίου.
Το Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2025, στις 18:00, το Κτήμα Γεροβασιλείου υποδέχεται τον μουσικό Κωσταντή Πιστιόλη.
Η Μαλαγουζιά πρωταγωνιστεί στο νέο τεύχος του Wine Trails, που κυκλοφορεί στις 11 Οκτωβρίου στα περίπτερα. Μια ποικιλία που συνεχίζει να εμπνέει οινοποιούς και...
Μια ακόμη διεθνής διάκριση για τον Ενιαίο Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Σάμου, καθώς δύο από τα πιο εμβληματικά παλαιωμένα γλυκά κρασιά του, το Samos Anthemis 2019...
Οι φόβοι για την απαγόρευση της μέτριας κατανάλωσης κρασιού υποχωρούν: το προσχέδιο του ΠΟΥ, που παρουσιάστηκε στον ΟΗΕ παρουσιάζει ένα ψήφισμα για το αλκοόλ...
Η τεχνητή νοημοσύνη κάνει πλέον αισθητή την παρουσία της στους ιταλικούς αμπελώνες, παίζοντας κεντρικό ρόλο στον τρύγο του 2025 στις Tenute del Cerro.