Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Κατώγι Αβέρωφ, μια πρώτη γεύση από τα κρασιά της φετινής σοδειάς

Δύο από τα κρασιά της φετινής σοδειάς, το Κατώγι Αβέρωφ Λευκό 2020 και το Κατώγι Αβέρωφ Ροζέ 2020 εμφιαλώθηκαν και είναι πλέον έτοιμα για να τα απολαύσετε.

Ομολογουμένως το 2020 είναι μια ιδιαίτερη χρονιά με πρωτοφανείς για όλους μας δυσκολίες. Ωστόσο, η φύση ήταν σύμμαχος, προσφέροντας τις κατάλληλες συνθήκες ώστε τα σταφύλια να ωριμάσουν σωστά. Με εξαιρετική πρώτη ύλη στα χέρια του, το Κατώγι Αβέρωφ είχε την ευκαιρία να οινοποιήσει κρασιά που θα ευχαριστήσουν τον ουρανίσκο σας.

Η μαγεία του Τρύγου

Ο τρύγος μέσα από το βλέμμα του οινολόγου Δημήτρη Ζιάννη.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Μέχρι τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου θα παραμείνει ανοιχτή η εφαρμογή για την υποβολή δηλώσεων συγκομιδής σταφυλιών με οινοποιήσιμες ποικιλίες στο αμπέλι έτους 2025, καθώς...

REPORTS

Μια εντυπωσιακή «λευκή γάντι» επιτυχία σημείωσε στο Χονγκ Κονγκ η πρώτη δημοπρασία με κρασιά απευθείας από το κελάρι του ιστορικού οίκου Edouard Delaunay. Η...

REPORTS

Στο Μπορντό, εκεί όπου η ιστορία του κρασιού συναντά σταθερά την καλλιτεχνική έκφραση, κάθε νέα ετικέτα του Château Mouton-Rothschild λειτουργεί σαν μια μικρή αποκάλυψη....

REPORTS

Μια νέα μελέτη της FTI Consulting σκιαγραφεί μια ανησυχητική πραγματικότητα για τον νοτιοαφρικανικό αμπελώνα: μέσα σε μία δεκαετία, η χώρα χάνει καλλιεργήσιμη έκταση, οι...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Σε ένα νέα πακέτο μέτρων για στήριξη του αμπελοοινικού κλάδου συμφώνησαν την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου το Συμβούλιο και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με την Comité...

REPORTS

Τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα ενέκριναν ένα πακέτο μέτρων για τον οίνο που παρέχει εργαλεία για τη διαχείριση του παραγωγικού δυναμικού, την ενίσχυση της προώθησης...

REPORTS

Τη δυνατότητα σε συλλέκτες, οινόφιλους και επαγγελματίες να αποκτήσουν ξεχωριστές ετικέτες, που δεν συναντά κανείς εύκολα στην πρωτογενή αγορά δίνει δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί...

REPORTS

Με βαθμολογίες από 16 (distinguished) έως 17,5 (superior) βαθμολογήθηκαν 11 κρασιά του Οινοποιείου Λυραράκη από την Master of Wine, Julia Harding, στη σελίδα jancisrobinson.com.