Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Η ProWein διορίζει νέο διευθυντή πριν από την έκθεση του 2023

Η ProWein ανακοίνωσε τον διορισμό νέου διευθυντή ενόψει της έκθεσης του 2023 μετά την αποχώρηση του πρώην επικεφαλής της ProWein, Bastian Mingers, τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους.

Ο νέος διευθυντής, ονόματι Peter Schmitz εργάζεται στον διοργανωτή της ProWein, Messe Düsseldorf, από το 1987, και πρόσφατα ήταν διευθυντής διεθνών συμβάσεων/Επίσημων Συμμετοχών στον όμιλο, που τον είδε να αναλαμβάνει την ευθύνη για τις συμβάσεις του για πελάτες του κοινού καθώς και για συμμετοχές σε εμπορικές εκθέσεις στο εξωτερικό.

Θα αναλάβει το ρόλο του διευθυντή για την ProWein την 1η Φεβρουαρίου 2023 και θα αναλάβει και τον ρόλο του «περιστασιακού» Michael Degen, ο οποίος είναι εκτελεστικός διευθυντής και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Messe Düsseldorf, και διοικεί την ProWein σε προσωρινή βάση από τότε που ο Mingers εξέφρασε την πρόθεσή του να εγκαταλείψει τη θέση του ως διευθυντής του ProWein τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους.

Ο Schmitz, ο οποίος είναι 58 ετών, μίλησε για την νέα του θέση και είπε. «Είμαι απόλυτα παθιασμένος με τη δικτύωση με ανθρώπους και τη διατήρηση επιχειρηματικών σχέσεων σε όλο τον κόσμο. Αυτό ακριβώς είναι το ProWein και χαίρομαι που μπορώ να συνεισφέρω εδώ τη μακροχρόνια εμπειρία μου».

Ξεκινώντας το 1994 με 321 εκθέτες και περίπου 1.500 επισκέπτες, η ProWein εξελίχθηκε σε μια έκθεση με περισσότερους από 6.000 εκθέτες από όλο τον κόσμο. Από το 2013, το ProWein στο Ντίσελντορφ έχει συμπληρωθεί από πολυάριθμες διεθνείς δορυφορικές εκδηλώσεις, ξεκινώντας από το ProWine Shanghai, ακολουθούμενο από το ProWine Singapore, το ProWine Hong Kong, το ProWine Mumbai και το ProWine Sao Paulo. Το τελευταίο μέλος της διεθνούς οικογένειας ProWein είναι το ProWine Tokyo. Η επόμενο ProWein στο Ντίσελντορφ θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 21 Μαρτίου 2023.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Διαπιστώνοντας την αποκατανάλωση κρασιού (κυρίως στη Γαλλία), σε συνδυασμό με την κλιματική αλλαγή και τις γεωπολιτικές εντάσεις, εκπρόσωποι του 75% των αμπελώνων του κόσμου...

REPORTS

Αυτή είναι μια δύσκολη περίοδος για τους αμπελουργούς στην Κοιλάδα της Νάπα και σε ολόκληρη την πολιτεία, με τις μεταβαλλόμενες προτιμήσεις των καταναλωτών έχουν...

REPORTS

Με τεράστια επιτυχία και με την ουσιαστική υποστήριξη της Enterprise Greece, ο Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου διοργάνωσε το περασμένο δεκαπενθήμερο 4 γευστικές δοκιμές για το...

REPORTS

Συντελεστής σταθεροποίησης, εξαιρουμένων των χέρσων εκτάσεων, ανώτατο όριο στα 70 εκτάρια... Οι Βρυξέλλες δίνουν το πράσινο φως ώστε οι Γάλλοι αμπελουργοί να μπορούν να...

Διαβάστε επίσης

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Στην αρχέγονη ύπαιθρο της Αττικής, εδώ και τέσσερις γενιές η οικογένεια Παναγιώτου ασχολείται με το αμπέλι και το κρασί, δημιουργώντας με πολλή ενέργεια και...

REPORTS

Η Σαντορίνη αποτελεί έναν παγκόσμιο τουριστικό προορισμό και, αναμφίβολα, σημαντικότατη συμβολή στη διεθνή της αναγνώριση διαδραματίζει ο γαστρονομικός και οινικός της πλούτος.

REPORTS

Αναρωτιέται ο μέσος καταναλωτής τι μπορεί να κάνει ένα κρασί, που πρώτη ύλη του είναι το σταφύλι, να μην είναι «vegan». Κι όμως... Δεν...

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα οινοποιείο απόλυτα λειτουργικό και επισκέψιμο, που έχει επιλέξει το δρόμο της μεθοδικής και σκληρής δουλειάς είναι το είναι το Κτήμα Νικολάου στη Νεμέα,...