Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Η Banfi εγκαινιάζει το αποκλειστικό «Brunello Club» με μόλις 50 μέλη

Ο Ιταλός παραγωγός Banfi δημιούργησε το Brunello Ambassador Club για να επιβραβεύσει όσους υποστήριξαν το οινοποιείο από την αρχή…

Το premium ιταλικό οινοποιείο Castello Banfi, το οποίο έχει αμπελώνες στο Montalcino, Bolgheri, Piemonte και Chianti Classico, αποκάλυψε στην επιχείρηση ποτών ότι έχει ιδρύσει ένα κλαμπ μελών VIP για να ευχαριστήσει τους πρώτους υποστηρικτές του.

Το κλαμπ έχει σχεδιαστεί για «ιστορικούς καλεσμένους που πίστευαν στην Banfi από την αρχή», δήλωσε η Lorella Carresi, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας της Banfi.

«Δεν ήμασταν κανείς στην αρχή. Κατασκευάσαμε τα πάντα από την αρχή. Και υπήρχαν μερικά εστιατόρια, για παράδειγμα, στην Ιταλία, που υποστήριξαν το έργο από την αρχή και θέλαμε να τα ανταμείψουμε με κάποιο τρόπο».

Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν μόλις 50 μέλη στο άκρως αποκλειστικό κλαμπ, με μόνο Ιταλικά μέλη να γίνονται δεκτά στο μαντρί του, αλλά η Banfi σχεδιάζει να ανοίξει τη λέσχη σε άλλες χώρες από το επόμενο έτος.

«Πρόκειται για την οικοδόμηση μιας κοινότητας», είπε ο Carresi. «Τα μέλη δεν είναι ανταγωνιστές, αλλά μιλούν μεταξύ τους».

 

Για όσους μυηθούν στο κλαμπ, θα τους παρέχονται «ειδικές ευκαιρίες και εμπειρίες» στο οινοποιείο της Banfi, οι οποίες δεν είναι προσβάσιμες από τους κανονικούς επισκέπτες.

Παράλληλα, η επίσημη τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί για τα μέλη του συλλόγου στις 5 Ιουνίου. Σύμφωνα με τον Carresi, υπήρχαν σχέδια να ξεκινήσει ο σύλλογος το 2020, αλλά ο χρόνος δεν ήταν σωστός λόγω της πανδημίας.

Πρόσθεσε ότι η Banfi «δεν αποκλείει το ενδεχόμενο εμπορευματοποίησης του συλλόγου στο μέλλον».

Η κίνηση για την έναρξη του Brunello Ambassador Club ακολουθεί μια αλλαγή στο μοντέλο διακυβέρνησης της μάρκας για τη διασφάλιση της «πολιτιστικής συνέχειας».

Νωρίτερα φέτος, η οινολόγος της Banfi Marica Mencarelli ανέφερε σε δήλωση της ότι: «Η ποιότητα είναι θεμελιώδης. Είναι ο στόχος μας, αυτό για το οποίο εργαζόμασταν πάντα και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε. Η διαίσθηση και η γεύση δεν μπορούν να είναι ένα ενιαίο στοιχείο παρακολούθησης, αλλά πρέπει πάντα να υποστηρίζονται από ακριβείς και σε βάθος αναλύσεις. Για εμάς που κάνουμε μια μακρά περίοδο παλαίωσης στο ξύλο, για παράδειγμα, ο ρόλος του οξυγόνου στα κρασιά είναι ολοένα και πιο σημαντικός και πρέπει επίσης να διατηρήσουμε τα επίπεδα θείου χαμηλότερα».

 

ΠΗΓΗ: thedrinksbusiness.com

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Πιστή στο ετήσιο ραντεβού της, η Central Wine Fair έρχεται τη Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2024, από τις 12:00 έως τις 21:00, στο ξενοδοχείο Athenaeum...

REPORTS

Με αφορμή το Διεθνές Έτος Αμπέλου και Οίνου που τιμά τα 100 χρόνια δράσης του Διεθνούς Οργανισμού Αμπέλου και Οίνου, και στο πλαίσιο του...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το Μουσείο Οίνου Γεροβασιλείου θα φιλοξενήσει την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου τον συγγραφέα Χρήστο Χωμενίδη για την διάλεξη «Ποιος είμαι; Γιατί γράφω; Πώς γράφω;».

REPORTS

Οι Αμερικανοί εισαγωγείς κρασιού, οι σομελιέ και οι ιδιοκτήτες καταστημάτων προετοιμάζονται για την πιθανή επιστροφή των δασμών στο κρασί μετά τις προεδρικές εκλογές στις...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες θα πουν την Τρίτη 12 Νοεμβρίου το «ύστατο χαίρε» στον Γιάννη Μπουτάρη, που πέθανε σε ηλικία 82 χρόνων το βράδυ...

REPORTS

Εξεπλάγησαν ευχάριστα οι 15 Γερμανοί σομελιέ και επαγγελματίες του οίνου από την δυναμικότητα και την ποικιλομορφία των terroir της Πελοποννήσου, καθώς μέσα από τις...

REPORTS

Γιατί ευνοούνται οι αμπελουργικές ζώνες Αμυνταίου και Μαντινείας, έναντι της Σαντορίνης; Υπερέχουν οι γηγενείς ποικιλίες, σε σχέση με τις ξενικές; Πώς επηρεάζει η πρωίμιση...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί το συνέδριο με θέμα « Η άμπελος και ο οίνος στις Ελληνογαλλικές σχέσεις: 2600 έτη αμοιβαίων επιδράσεων» υπό...