Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Η Banfi εγκαινιάζει το αποκλειστικό «Brunello Club» με μόλις 50 μέλη

Ο Ιταλός παραγωγός Banfi δημιούργησε το Brunello Ambassador Club για να επιβραβεύσει όσους υποστήριξαν το οινοποιείο από την αρχή…

Το premium ιταλικό οινοποιείο Castello Banfi, το οποίο έχει αμπελώνες στο Montalcino, Bolgheri, Piemonte και Chianti Classico, αποκάλυψε στην επιχείρηση ποτών ότι έχει ιδρύσει ένα κλαμπ μελών VIP για να ευχαριστήσει τους πρώτους υποστηρικτές του.

Το κλαμπ έχει σχεδιαστεί για «ιστορικούς καλεσμένους που πίστευαν στην Banfi από την αρχή», δήλωσε η Lorella Carresi, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας της Banfi.

«Δεν ήμασταν κανείς στην αρχή. Κατασκευάσαμε τα πάντα από την αρχή. Και υπήρχαν μερικά εστιατόρια, για παράδειγμα, στην Ιταλία, που υποστήριξαν το έργο από την αρχή και θέλαμε να τα ανταμείψουμε με κάποιο τρόπο».

Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν μόλις 50 μέλη στο άκρως αποκλειστικό κλαμπ, με μόνο Ιταλικά μέλη να γίνονται δεκτά στο μαντρί του, αλλά η Banfi σχεδιάζει να ανοίξει τη λέσχη σε άλλες χώρες από το επόμενο έτος.

«Πρόκειται για την οικοδόμηση μιας κοινότητας», είπε ο Carresi. «Τα μέλη δεν είναι ανταγωνιστές, αλλά μιλούν μεταξύ τους».

 

Για όσους μυηθούν στο κλαμπ, θα τους παρέχονται «ειδικές ευκαιρίες και εμπειρίες» στο οινοποιείο της Banfi, οι οποίες δεν είναι προσβάσιμες από τους κανονικούς επισκέπτες.

Παράλληλα, η επίσημη τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί για τα μέλη του συλλόγου στις 5 Ιουνίου. Σύμφωνα με τον Carresi, υπήρχαν σχέδια να ξεκινήσει ο σύλλογος το 2020, αλλά ο χρόνος δεν ήταν σωστός λόγω της πανδημίας.

Πρόσθεσε ότι η Banfi «δεν αποκλείει το ενδεχόμενο εμπορευματοποίησης του συλλόγου στο μέλλον».

Η κίνηση για την έναρξη του Brunello Ambassador Club ακολουθεί μια αλλαγή στο μοντέλο διακυβέρνησης της μάρκας για τη διασφάλιση της «πολιτιστικής συνέχειας».

Νωρίτερα φέτος, η οινολόγος της Banfi Marica Mencarelli ανέφερε σε δήλωση της ότι: «Η ποιότητα είναι θεμελιώδης. Είναι ο στόχος μας, αυτό για το οποίο εργαζόμασταν πάντα και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε. Η διαίσθηση και η γεύση δεν μπορούν να είναι ένα ενιαίο στοιχείο παρακολούθησης, αλλά πρέπει πάντα να υποστηρίζονται από ακριβείς και σε βάθος αναλύσεις. Για εμάς που κάνουμε μια μακρά περίοδο παλαίωσης στο ξύλο, για παράδειγμα, ο ρόλος του οξυγόνου στα κρασιά είναι ολοένα και πιο σημαντικός και πρέπει επίσης να διατηρήσουμε τα επίπεδα θείου χαμηλότερα».

 

ΠΗΓΗ: thedrinksbusiness.com

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Tην έντονη ανησυχία του για την κατάσταση του εγχώριου αμπελοοινικού τομέα, οποίος βρίσκεται εν μέσω μιας «ταραχώδους» συγκυρίας σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο εξέφρασε...

REPORTS

Στη σύναψη μιας προκαταρκτικής εμπορικής συμφωνία με τις ΗΠΑ προσβλέπει η Κομισιόν, η οποία θα της επιτρέψει να διατηρήσει τον δασμολογικό συντελεστή 10% μετά...

REPORTS

Η Οινοποιία Μαλαματίνα συνεχίζει να ενισχύει τη θέση της στις διεθνείς αγορές, προβάλλοντας δυναμικά τα ελληνικά κρασιά στον παγκόσμιο οινικό χάρτη, με δύο σημαντικές...

REPORTS

Η Βουργουνδία γιορτάζει τη δέκατη επέτειο από την καταχώριση των «Climats» της στην Παγκόσμια Κληρονομιά της UNESCO, ένας όρος που δεν αναφέρεται στον καιρό,...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Tην έντονη ανησυχία του για την κατάσταση του εγχώριου αμπελοοινικού τομέα, οποίος βρίσκεται εν μέσω μιας «ταραχώδους» συγκυρίας σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο εξέφρασε...

REPORTS

Με έντονα αρώματα από Μοσχάτο Σάμου που συνταιριάζουν απολαυστικά με τις παραδοσιακές αυθεντικές γεύσεις του Αιγαίου ολοκληρώθηκε το 5ο Lesvos Food Fest, που πραγματοποιήθηκε...

REPORTS

Για δεκαετίες, η απόκτηση ενός αμπελώνα στη Γαλλία δεν ήταν απλώς μια επένδυση· ήταν ένα όνειρο, μια δήλωση ζωής, ένας τρόπος να αποκτήσει κανείς...

REPORTS

Τις αξίες του πολιτισμού και της οινικής κουλτούρας της Αιγιάλειας, αλλά και της Ελλάδας γενικότερα, ανέδειξε για ακόμα μια χρονιά το φεστιβάλ Οινοξένεια που...