Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Αναβάλλεται για το 2022 η γευσιγνωσία ροζέ του Wine Plus

Η επόμενη διοργάνωση της γευστικής δοκιμής των ροζέ κρασιών στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί την άνοιξη του 2022.
Ευχόμαστε φέτος να έχουμε μια εξαιρετική σοδειά, της οποίας τα ροζέ κρασιά θα δοκιμάσουμε χωρίς περιορισμούς και θα απολαύσουμε με φανερά χαμόγελα την άνοιξη.

H επόμενη Rosé Grand Tasting @Thessaloniki, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2022 στο ξενοδοχείο Makedonia Palace.

Πληροφορίες

o ημερομηνία: Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

o τόπος: ξενοδοχείο Makedonia Palace

o ωράριο λειτουργίας: 14.00 – 16.00 επαγγελματίες

o 16:00 – 21.00 καταναλωτές

o οργάνωση: Wine Plus

Ευχόμαστε φέτος να έχουμε μια εξαιρετική σοδειά, της οποίας τα ροζέ κρασιά θα δοκιμάσουμε χωρίς περιορισμούς και θα απολαύσουμε με φανερά χαμόγελα την άνοιξη.

 

Πληροφορίες: Wine Plus, info@wineplus.gr

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Φέτος, η οικογένεια της Ανώσκελη γιορτάζει 40 χρόνια λειτουργίας του ελαιουργείου της και 20 χρόνια λειτουργίας του οινοποιείου της, συνεχίζοντας την παράδοση και αγάπη...

REPORTS

Ο Nicolas Castan, ένας 42χρονος οινοποιός από την Aude της Γαλλίας, βρίσκεται αντιμέτωπος με τη σκληρή πραγματικότητα της παρατεταμένης ξηρασίας που μαστίζει την πεδιάδα...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθεί η εκδήλωση του Συνδέσμου Μικρών Οινοποιών Ελλάδας «Μικρά Οινοποιεία Μεγάλα Κρασιά». Η εκδήλωση θα λάβει χώρα το...

REPORTS

Σε μια πρώτη κοινή προσπάθεια, οι πέντε κοινοπραξίες της ιταλικής περιοχής της λίμνης Garda ενώθηκαν για να προωθήσουν τις ονομασίες τους και την οινική...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Ολοκληρώθηκε από την αρμόδια Γενική Διεύθυνση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης η διαδικασία χορήγησης αδειών νέων αδειών φύτευσης αμπέλου για το έτος 2025. Το έντυπο...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η πολυαναμενόμενη οινική εκδήλωση «ΒορΟινά» των «Οινοποιών Βορείου Ελλάδος» επέστρεψε στην Αθήνα τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2025, γιορτάζοντας τα 20 χρόνια από την πρώτη...

REPORTS

Ο Nicolas Castan, ένας 42χρονος οινοποιός από την Aude της Γαλλίας, βρίσκεται αντιμέτωπος με τη σκληρή πραγματικότητα της παρατεταμένης ξηρασίας που μαστίζει την πεδιάδα...

REPORTS

Η βιομηχανία αφρωδών οίνων διερευνά νέες τεχνικές παλαίωσης για την ενίσχυση της γεύσης, την ανάδειξη των χαρακτηριστικών του terroir και τη βελτίωση της συνολικής...