Connect with us

Αναζήτηση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δοκίμασε, Ζωγράφισε, Βοήθησε στα «The Extras» του WSPC

Το WSPC προσκαλεί σπουδαστές και φίλους να ζωγραφίσουν το με το κρασί που θα δοκιμάσουν στο φιλανθρωπικού χαρακτήρα workshop «Τhe Extras» την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στις 18:00 το απόγευμα.

Το WSPC φιλοξενεί την Ουκρανή εικαστικό, Alina Malynovska, που θα διδάξει τα μυστικά της ζωγραφικής με κρασί.

Η φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση αποτελεί πρωτοβουλία του WSPC και του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ουκρανίας στην Ελλάδα. Η σχολή θα διαθέσει όλα τα έσοδα στους φορείς με στόχο την ομαλή ενσωμάτωση των Ουκρανών προσφύγων στην ευρωπαϊκή κοινότητα.

Σε περίπτωση που δεν καταφέρετε να παρευρεθείτε και επιθυμείτε να συνεισφέρετε, μπορείτε να το κάνετε μέσω του WSPC Gift Card.

 

Εκτός από το workshop, το WSPC the Xtras διαθέτει και κάποια ενδιαφέροντα Webinars όπως:

WEBINAR
Food & Wine Matching for Beginners
Part A: Decοding the Label

Εισηγητές: Ευστάθιος Σάλτας
Δευτέρα 3 Οκτωβρίου | 17:00 – 19:00
Deadline εγγραφών: 26 Σεπτεμβρίου
– Απευθύνεται μόνο σε σπουδαστές Επιπέδου 1 και σε δυνητικούς σπουδαστές.
– Όποιος παρακολουθήσει και τα 3 τρία μέρη θα λάβει Certificate of Attendance.

WEBINAR
Food & Wine Matching for Beginners 
Part B: The fundamentals for Food and Wine Matching

Εισηγητής:Ευστάθιος Σάλτας
Τετάρτη 5 Οκτωβρίου | 17:00 – 19:00
Deadline εγγραφών: 26 Σεπτεμβρίου
– Απευθύνεται μόνο σπουδαστές Επιπέδου 1 και σε δυνητικούς σπουδαστές.
– Όποιος παρακαλουθήσει και τα 3 τρία μέρη θα λάβει Certificate of Attendance.

ONLINE MASTER CLASS
Food & Wine Matching for Beginners |
Part C: Tasting

Εισηγητής: Ευστάθιος Σάλτας
Σάββατο 8 Οκτωβρίου | 11:00 – 13:00
Deadline Εγγραφών: 28 Σεπτεμβρίου
– Απευθύνεται μόνο σπουδαστές Επιπέδου 1 και σε δυνητικούς σπουδαστές.
– Όποιος παρακολουθήσει και τα 3 τρία μέρη θα λάβει Certificate of Attendance.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Η Ελληνίδα οινολόγος και συγγραφέας Μαρία Τζίτζη σημείωσε σημαντική επιτυχία στη διεθνή σκηνή με τη βράβευσή της στα φετινά OIV Awards (International Organisation of...

REPORTS

Η ποικιλία Marselan έχει ανακηρυχθεί σε ανερχόμενο αστέρι των κινεζικών αμπελώνων. Όμως, η Master of Wine Fongyee Walker υποστηρίζει ότι αυτό που θα καθορίσει...

REPORTS

Η γερμανική συγκομιδή σταφυλιών για το 2025 εκτιμάται σε περίπου 7,3 εκατομμύρια εκατόλιτρα. Αυτό ανακοίνωσε το Γερμανικό Ινστιτούτο Οίνου (DWI). Το ποσό αντιστοιχεί σε...

REPORTS

Η πρόσφατη ανησυχία για περιστατικά δηλητηρίασης από μεθανόλη σε αποστάγματα έχει προκαλέσει σημαντική πτώση στις πωλήσεις ποτών όπως η βότκα, το τζιν και το...

Διαβάστε επίσης

VIDEOS

Περίπου 100 χρόνια μετά της οινοποιητικής Καμπά στη Μαντινεία, το εγχείρημα αναγέννησης του αμπελώνα της Μαντινείας και ανασυγκρότησης της Οινοποιητικής Μπουτάρη από τον όμιλο...

REPORTS

Δέκα χρόνια μετά την θεμελίωση της ιδέας, η έκδοση θεσμός The Top50 του Wine Trails επιστρέφει πιο ώριμη και φιλόδοξη από ποτέ. Με ανανεωμένη...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Έναν αέρα εξορθολογισμού και ανανέωσης με σεβασμό στην παράδοση και σύγχρονα εργαλεία απολαμβάνει το εγχείρημα αναγέννησης του αμπελώνα της Μαντινείας και ανασυγκρότησης της Οινοποιητικής...

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

Εκδόθηκε η τελική κατάταξη δικαιούχων για το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης αμπελώνων 2025-2026, όπου περιλαμβάνονται 940 ΑΦΜ, με το συνολικό ποσό που δικαιούνται να ανέρχεται στα...