Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Πρόγραμμα αναμπέλωσης έως 19 Δεκέμβρη καλεί η Ένωση Ηρακλείου

Τους παραγωγούς που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο πρόγραμμα αναμπέλωσης καλεί να προσέλθουν στα γραφεία της Ένωση Ηρακλείου και στα υποκαταστήματα της έως την 19 Δεκεμβρίου η Ένωση Ηρακλείου.

Το κόστος συμμετοχής συνεργατικού σχήματος, όπως ενημερώνει η Ενωση Ηρακλείου σε ανακοίνωση της, είναι 500 ευρώ ανά παραγωγό.
 
Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της Ενωσης Ηρακλείου για την αναδιάρθρωση καλλιεργειών  (Πρόγραμμα Αναμπέλωσης)
Ενημερώνουμε τους παραγωγούς του Νομού Ηρακλείου που έχουν στην κατοχή τους αμπελουργικές εκτάσεις και ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Πρόγραμμα Αναμπέλωσης να προσέλθουν άμεσα στα γραφεία της Ένωσης Ηρακλείου (Λ. 62 Μαρτύρων 146) και στα Υποκαταστήματα της σε Καστέλι, Αρκαλοχώρι, Πύργο και Αρχάνες, έως την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022.
Κόστος συμμετοχής συνεργατικού σχήματος  500 ευρώ ανά παραγωγό.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2810 378180 – 2810378178
Για την ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Μέχρι τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου θα παραμείνει ανοιχτή η εφαρμογή για την υποβολή δηλώσεων συγκομιδής σταφυλιών με οινοποιήσιμες ποικιλίες στο αμπέλι έτους 2025, καθώς...

REPORTS

Μια εντυπωσιακή «λευκή γάντι» επιτυχία σημείωσε στο Χονγκ Κονγκ η πρώτη δημοπρασία με κρασιά απευθείας από το κελάρι του ιστορικού οίκου Edouard Delaunay. Η...

REPORTS

Στο Μπορντό, εκεί όπου η ιστορία του κρασιού συναντά σταθερά την καλλιτεχνική έκφραση, κάθε νέα ετικέτα του Château Mouton-Rothschild λειτουργεί σαν μια μικρή αποκάλυψη....

REPORTS

Μια νέα μελέτη της FTI Consulting σκιαγραφεί μια ανησυχητική πραγματικότητα για τον νοτιοαφρικανικό αμπελώνα: μέσα σε μία δεκαετία, η χώρα χάνει καλλιεργήσιμη έκταση, οι...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Σε ένα νέα πακέτο μέτρων για στήριξη του αμπελοοινικού κλάδου συμφώνησαν την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου το Συμβούλιο και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με την Comité...

REPORTS

Τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα ενέκριναν ένα πακέτο μέτρων για τον οίνο που παρέχει εργαλεία για τη διαχείριση του παραγωγικού δυναμικού, την ενίσχυση της προώθησης...

REPORTS

Με βαθμολογίες από 16 (distinguished) έως 17,5 (superior) βαθμολογήθηκαν 11 κρασιά του Οινοποιείου Λυραράκη από την Master of Wine, Julia Harding, στη σελίδα jancisrobinson.com.

REPORTS

Τη δυνατότητα σε συλλέκτες, οινόφιλους και επαγγελματίες να αποκτήσουν ξεχωριστές ετικέτες, που δεν συναντά κανείς εύκολα στην πρωτογενή αγορά δίνει δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί...