Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Για ένατη θητεία στο τιμόνι της ΚΕΟΣΟΕ ανανεώνει ο Μάρκου

Σε κλίμα Ενότητας, Συνεταιριστικής Αλληλεγγύης και Προοπτικής, διεξήχθησαν την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 οι εργασίες της 60ης Γενικής Συνέλευσης της ΚΕΟΣΟΕ με μοναδικό θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου της Οργάνωσης των Ελλήνων αμπελουργών και των οινοποιητικών συνεταιρισμών της χώρας.

Ψήφισαν αντιπρόσωποι 22 Οργανώσεων (Αγροτικοί Συνεταιρισμοί, Αγροτικές Εταιρικές Συμπράξεις και Συνεταιριστικές Εταιρείες από όλη τη χώρα).

Ο απερχόμενος Πρόεδρος Χρίστος Μάρκου επανεξελέγη για 9η συνεχή θητεία με ποσοστό, που πλησιάζει το όριο της παμψηφίας  (20 ψήφοι στους 22 ψηφίσαντες)

Τη  νέα Διοίκηση, που συγκροτήθηκε σε σώμα, αμέσως μετά την επικύρωση των αποτελεσμάτων αποτελούν:

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ  :            ΜΑΡΚΟΥ Γ. ΧΡΙΣΤΟΣ   (ΑΣ ΣΠΑΤΩΝ)

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ :     ΙΕΡΟΝΥΜΑΚΗΣ ΠΡΙΑΜΟΣ   (ΑΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ :        ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΛΑ   (ΑΣΕΠ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ)

ΤΑΜΙΑΣ:                    ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ   (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ)

ΜΕΛΗ:                       ΚΑΦΟΥΡΟΣ ΜΑΡΚΟΣ  (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΑΣ ΘΗΡΑΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ)

ΤΣΙΤΣΙΡΙΓΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ  (ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΑΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ)

ΛΕΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ  (ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ)

 

ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΣΙΓΩΝΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ   (ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΑΣ ΠΑΡΟΥ)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΑΑΣ ΠΑΤΡΑΣ)

ΜΑΝΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  (ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ)

Σχετικά Άρθρα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η οινική Κρήτη ταξιδεύει και φέτος στην Αθήνα την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου με 11 γηγενείς ποικιλίες, 7 ζώνες ΠΟΠ, 6 ζώνες ΠΓΕ και 27...

REPORTS

Στην καρδιά της Σάμου, τα ορεινά πατρογονικά αμπελοτόπια με το μικρόρωγο μοσχάτο σταφύλι προσλαμβάνουν γεύση και αρώματα από τον άνεμο, τη βροχή, τη φύση,...

REPORTS

Στους αμπελώνες του Κώστα Βρυνιώτη που βρίσκονται στους πρόποδες ορεινών όγκων της Βόρειας Εύβοιας κοντά στην ‘πολυστάφυλο΄ Ιστιαία ο τρύγος φέτος ξεκίνησε τρεις εβδομάδες...

REPORTS

Η σαμπάνια Armand de Brignac αποκάλυψε την πρώτη της κυκλοφορία, ένα magnum Blanc de Noirs από το 2015, το οποίο θα βρίσκεται στην κορυφή...

Διαβάστε επίσης

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Στην αρχέγονη ύπαιθρο της Αττικής, εδώ και τέσσερις γενιές η οικογένεια Παναγιώτου ασχολείται με το αμπέλι και το κρασί, δημιουργώντας με πολλή ενέργεια και...

REPORTS

Η Σαντορίνη αποτελεί έναν παγκόσμιο τουριστικό προορισμό και, αναμφίβολα, σημαντικότατη συμβολή στη διεθνή της αναγνώριση διαδραματίζει ο γαστρονομικός και οινικός της πλούτος.

REPORTS

Αναρωτιέται ο μέσος καταναλωτής τι μπορεί να κάνει ένα κρασί, που πρώτη ύλη του είναι το σταφύλι, να μην είναι «vegan». Κι όμως... Δεν...

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα οινοποιείο απόλυτα λειτουργικό και επισκέψιμο, που έχει επιλέξει το δρόμο της μεθοδικής και σκληρής δουλειάς είναι το είναι το Κτήμα Νικολάου στη Νεμέα,...