Connect with us

Αναζήτηση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Γευσιγνωσία οίνου φέρνει το W.S.P.C. από την άνεση του σπιτιού

Tastings, επιμορφωτικά προγράμματα όσον αφορά το κρασί και Master-classes συνεχίζουν για το μήνα Μάρτιο και Απρίλιο.

Την ευκαιρία για οινική επιμόρφωση διαδικτυακά προσφέρει το «W.S.P.C. – The Extras» για όλο το Μάρτιο και Απρίλιο, μια αφορμή για δημιουργικές στιγμές στο σπίτι. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, Webinars εισαγωγής στη παραγωγή οίνου «από το αμπέλι στο ποτήρι», food and wine pairing και marketing, Master-classes γευσιγνωσίας οίνου και αποσταγμάτων.

Μια σειρά από Blind Tastings Master-classes για σπουδαστές Επιπέδων 3 και σαφώς σπουδαστές του WSET Diploma έπονται τον Απρίλιο.

Τα θεωρητικά Webinars είναι άνευ χρέωσης και τα πρακτικά Master-classes με χρέωση. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://mailchi.mp/a1072ed68ae0/the-extras-3747142?e=8e9413a6e7.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Με απόφαση, που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ, τροποποιείται η υπό στοιχεία Α.1102/27-07-2022 απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών που αφορά στον καθορισμό της διαδικασίας βεβαίωσης και είσπραξης...

REPORTS

Το μοναδικό «ταμπεραμέντο» της ποικιλίας ερυθρού σταφυλιού Νεγκόσκα «πρωταγωνιστεί στο φερώνυμο πεζοπορικό μονοπάτι στη Γουμένισσα, το οποίο, πλέον, έχει σηματοδοτημένη κυκλική διαδρομή μήκους 6,5...

REPORTS

Καθώς το παγκόσμιο εμπόριο συνεχίζει να εξελίσσεται, ο ρόλος των κόμβων επανεξαγωγής θα παραμείνει κεντρικός στον τρόπο με τον οποίο το κρασί φτάνει στους...

REPORTS

Μια πρωτοποριακή μελέτη από πανεπιστήμια της Καλιφόρνιας αποκαλύπτει πως ο εμποτισμός τυριών με κρασί μπορεί να μεταμορφώσει όχι μόνο τη γεύση τους αλλά και...

Διαβάστε επίσης

VIDEOS

Η Μαλαγουζιά πρωταγωνιστεί στο νέο τεύχος του Wine Trails, που κυκλοφορεί στις 11 Οκτωβρίου στα περίπτερα. Μια ποικιλία που συνεχίζει να εμπνέει οινοποιούς και...

REPORTS

Η τεχνητή νοημοσύνη κάνει πλέον αισθητή την παρουσία της στους ιταλικούς αμπελώνες, παίζοντας κεντρικό ρόλο στον τρύγο του 2025 στις Tenute del Cerro.

REPORTS

Οι φόβοι για την απαγόρευση της μέτριας κατανάλωσης κρασιού υποχωρούν: το προσχέδιο του ΠΟΥ, που παρουσιάστηκε στον ΟΗΕ παρουσιάζει ένα ψήφισμα για το αλκοόλ...

REPORTS

O τουρισµός στη χώρα µας ανεβαίνει αλλά η κατανάλωση του κρασιού πέφτει. Μετά τη µείωση της ζήτησης στα κόκκινα κρασιά, το περασµένο καλοκαίρι παρατηρήθηκε...