Connect with us

Αναζήτηση

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΒΙΔΙΑΝΟ 2022

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗ

ΒΙΔΙΑΝΟ 2022

01

Λευκό Ξηρό

VOL: 13,3 %

Τα σταφύλια για το Βιδιανό προέρχονται από αµπελώνα σε υψόµετρο 350-550 µ. στην περιοχή Βορινά. Ακολουθείται κλασική λευκή οινοποίηση µε ζύµωση σε χαµηλές θερµοκρασίες και ωρίµανση τριών µηνών µε τις οινολάσπες. Το αποτέλεσµα είναι ένα κρασί µε έντονη παρουσία πυρηνόκαρπων φρούτων και την πράσινη φρεσκάδα των φύλλων λεµονιάς. Στο στόµα φαίνεται πλούσιο, µε έναν πιο βοτανικό χαρακτήρα και ώριµο λευκό φρούτο.

ΧΑΡΤΗΣ

ΚΡΗΤΗ

GRAPES

Βιδιανό

Σχετικά Άρθρα

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Διαβάστε επίσης

VIDEOS

Στο New Hotel, ανάμεσα σε πιάτα που μιλούσαν χαμηλόφωνα και κρασιά που ήξεραν πότε να ξεδιπλωθούν, η ομάδα του Wine Trails συναντήθηκε για κάτι...

REPORTS

Σε ένα νέα πακέτο μέτρων για στήριξη του αμπελοοινικού κλάδου συμφώνησαν την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου το Συμβούλιο και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με την Comité...

REPORTS

Τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα ενέκριναν ένα πακέτο μέτρων για τον οίνο που παρέχει εργαλεία για τη διαχείριση του παραγωγικού δυναμικού, την ενίσχυση της προώθησης...

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

Ασθένεια του ξύλου που συχνά παρερµηνεύεται ως προσβολή από ίσκα αποτελεί η ευτυπίωση, η οποία προκαλείται από τη δράση του ασκοµύκητα Eutypa lata.