Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Αύξηση της τιμής στα 0,40 ευρώ για το μοσχάτο αποφάσισε o A.Ο.Σ.Τυρνάβου

Στην χθεσινή Γ. Συνέλευση των μελών σχετικά με τον τρύγο, αποφασίστηκε αύξηση της τιμής της ποικιλίας Μοσχάτο, από 0,37 σε 0,40 ευρώ, ενώ οι υπόλοιπες παραμένουν στα ίδια επίπεδα με πέρυσι.

Παρακάτω o τιμοκατάλογος

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

«ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ»

ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡ.ΕΝΤΥΠΟΥ : ΤΣΠ-1  27/08/2021        21η  ΕΚΔΟΣΗ                                                                                                   

ΤΙΜΕΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ 2021

Ρ Ο Δ Ι Τ Η Σ –  ΓΚΡΕΝΑΖ – ΛΗΜΝΙΩΝΑ – GRENACHE   BLANC B

 Μ Α Κ Α Μ Π Ε Ο – Ν Τ Ε Μ Π Ι Ν Α – U G N I  B L A N C – ΣΑΒΒΑΤΙΑΝΟ 

ΒΑΘΜΟΣ
ΤΙΜΗ ΕΥΡΩ
11 0,33
10,5 0,30
10 0,27

ΣΑΒΙΝΙΟΝ 

ΒΑΘΜΟΣ
ΤΙΜΗ ΕΥΡΩ
12 0,58
11 0,53
10 0,48

ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ – ΑΣΥΡΤΙΚΟ

ΒΑΘΜΟΣ

ΤΙΜΗ ΕΥΡΩ

11

0,40
10,5 0,35
10 0,30
ΚΑΠΕΡΝΕ – ΣΑΡΤΟΝΕ
ΒΑΘΜΟΣ ΤΙΜΗ ΕΥΡΩ
12 0,45
11 0,40
10 0,35
ΓΚΡΑΝ ΝΟΥΑΡ – ΑΛΙΚΑΝΤΕ
ΒΑΘΜΟΣ ΤΙΜΗ ΕΥΡΩ
11 0,36
10,5 0,33
10 0,30
MERLOT – ΣΙΡΑΧ
ΒΑΘΜΟΣ
ΤΙΜΗ ΕΥΡΩ
13 0,45  
12 0,40
11 0,35
ΜΠΑΝΤΙΚΙ
ΒΑΘΜΟΣ ΤΙΜΗ ΕΥΡΩ
11 0,37
10,5 0,34
10 0,31
ΜΟΣΧΑΤΟ
ΒΑΘΜΟΣ
11 0,40
10,5 0,37
10 0,34

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ    ΠΟΥ   ΟΙ   ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ   ΔΕΝ   ΕΙΣΚΟΜΙΣΟΥΝ   ΤΟ   100%   ΤΗΣ ΚΑΡΤΕΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ  ΕΞΑΓΟΡΑΣ, Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΡΗΤΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 0,12 ΕΥΡΩ  ΤΟ ΚΙΛΟ.

Πηγή:tirnavitikanea.com

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Μία ομάδα Ουρουγουανών ερευνητών παρουσίασε πρόσφατα τα αποτελέσματα μιας εκτενούς μελέτης που διερευνά τη δυνατότητα μείωσης ή μερικής αντικατάστασης του διοξειδίου του θείου (SO₂)...

REPORTS

Μελέτη που διεξήγαγε η Danielle Gallina, από το Πανεπιστήμιο της Βρετανικής Κολομβίας (UBC) στο Οκάναγκαν, υπό την επίβλεψη του καθηγητή Jonathan Cinnamon στα οινοποιεία...

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η ιστορία δεν είναι μια ευθεία γραμμή. Είναι μια πορεία που χτίζεται με τον χρόνο, τις επιλογές και τη συνέπεια. Δεν επαναλαμβάνεται, αλλά εξελίσσεται....

REPORTS

Η αυστραλιανή οινοποιία βρίσκεται αντιμέτωπη με μία από τις σοβαρότερες δοκιμασίες της τελευταίας εικοσαετίας, καθώς η υπερπαραγωγή, η υποχώρηση της κατανάλωσης και οι χρόνιες...

Διαβάστε επίσης

VIDEOS

Στο New Hotel, ανάμεσα σε πιάτα που μιλούσαν χαμηλόφωνα και κρασιά που ήξεραν πότε να ξεδιπλωθούν, η ομάδα του Wine Trails συναντήθηκε για κάτι...

VIDEOS

Υπάρχουν συνεντεύξεις που απλώς καταγράφουν λόγια και άλλες που ξετυλίγουν μια ολόκληρη διαδρομή ζωής. Η συζήτηση με τον Χρήστο Ζαφειράκη ανήκει ξεκάθαρα στη δεύτερη...

VIDEOS

Η κάμερα ανοίγει και το οινοποιείο δεν λειτουργεί απλώς ως χώρος, αλλά ως παρακαταθήκη. Ο Χρήστος Ζαφειράκης ανοίγει τις πόρτες του οινοποιείου του και...

REPORTS

Η αίσθηση που υπάρχει αυτό τον καιρό και παρά τις όποιες αντιξοότητες, είναι ότι το ελληνικό κρασί προχωρά. Όχι ενδεχομένως με τον επιθυμητό από...